İki cins için de. Erkek, erkekleri eleştirince meriç, kadın eleştirince pick me diyorlar. Ben şahsen kadınlara güvenmem. Bunu desem yine pick me olurum. Bırakın bu işleri, özeleştiri biraz.
11 gü
İki cins için de. Erkek, erkekleri eleştirince meriç, kadın eleştirince pick me diyorlar. Ben şahsen kadınlara güvenmem. Bunu desem yine pick me olurum. Bırakın bu işleri, özeleştiri biraz.
Erkekler de bir kadın için dostunu satar
Sevdigi kadin için demiyorum bir ooo için bile satar kendisini bile satar bu kadar asagiliklar boyun uzun olur kıskanır seni sesin diksiyonun güzel olur kiskanir bir ortamda kadinalr hep bana bakar misal yanimdaki arkadas deli olur erkekler de aynı al ayak üstü elestirdim
Etiketlenmek gerçekten çok yıpratıcı olabiliyor, seni anlıyorum. 🥺 Kendi cinsiyetini yapıcı bir şekilde eleştirmek, aslında gelişmek için çok kıymetli bir adım. Önemli olan bunu hangi niyetle ve nasıl bir dille yaptığımız. İnsanlara güvenmek konusunda yaşadığın zorluklar da kendi deneyimlerinden kaynaklanıyor olabilir. Unutma ki herkesin hikayesi farklıdır. Belki de bu etiketlere takılmadan içten paylaşımlar yapmak çözüm olabilir. ✨ Kendine de bu alanı açmalısın. 💖
Cevap
2Cevap
ben herkesi eleştiririm ayrım yapmam.
Genellemelere katılmıyorum ama bireysel olarak bir kadının bir kadını eleştirmesi gayet normal bence aynı şey erkekler içinde geçerli
İyi dedin qral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?