Sizi çekemeyen eleştirirmiş. Haklı bir önerme:))
Saygılı samimi bir üslupla gelen eleştiriyi dinlerim tabi. Kimse eleştiri kaldırmak zorunda değil, bulunduğu yerde de gayet hoş duruyor 😄

Sizi çekemeyen eleştirirmiş. Haklı bir önerme:))
Saygılı samimi bir üslupla gelen eleştiriyi dinlerim tabi. Kimse eleştiri kaldırmak zorunda değil, bulunduğu yerde de gayet hoş duruyor 😄

Ne konuda eleştirildiğim önemlidir. Yaklaşım konusunda karşı cinsin bilgisi önemlidir başka konuda hemcinsimin. Eleştiriyi kötü bulmam, belki hatam vardır onu düzeltirim. Başka pencereden bakmayı öğretir.
Ama herkesin eleştirisini de ciddiye almam.
Ben eleştirecegim insana önce "eleştiri sever misin, tavsiye sever misin" diye soruyorum. Çünkü insanlar kendi alanlarına çok müdahale edilmesini sevmezler, öyle olunca da daha saygılı oluyor iletisimler
Bana da yapılmasını sevmiyorum eleştiri ama eleştiri istersem de sonuna kadar yaptığım şeyin yanlis olduğunu söylesin isterim biri, mesela bir iş yaparken asla darilmam şunu şöyle yapman lazım diyen birine.
Ama durduk yere bence şunu yap, şunu yapma diyenleri sevmiyorum.
Benim için fark etmez.. yani beni kimin eleştirdiğine bakarım önce. mesela karşımda ki insan boş ve gereksiz biriyse eleştirisi de onun gibi boştur ve umurumda bile olmaz. önce kendi çapına bakmalı.. sevdiğim biriyse de beni zaten rahatlıkla eleştirebilir hatam varsa bunu bana söyleyebilir.. çünkü insanız bazen göremiyoruz kendi hataları9mızı doğaldır.. teşekkür bile ederim.
Tanıdığın sevdiğin biri olunca eleştirisinde art niyet olmadığını anlayabiliyor insan. Kişi etrafında bir avuç iyi insan toplamayabilmeli.
Evet kesinlikle. bu yüzden sevdiklerimin eleştirisine bakarım. biliyorum ki iyiliğimi istiyorlar sadece
Cinsiyet fark etmeksizin haddini aşan eleştiriler kötüdür.
Cevap
15Cevap
Eleştiri eleştiri gibiyse ve ben sorduğum takdirde ve de haklı nedenlerle yapılmışsa anlamı olur benim için. Aksi takdirde iplemem ve ters tepki veririm. Yani cinsiyetle alakası yok.
Kimseye pek aldırış etmeden bakarım o dediklerinde ki art niyete, asıl amaca. Eleştiri silâhını kuşanıp gelenler genellikle ya kıskanıyorlar ve saldırıyorlar veya kıskanıyorlar ve hatalı tercihlere iyi niyetli görünüp manipüle etmeye çalışıyorlar. İnsan kendi kararlarını kendi kâlp sesini dikkate almalı her zaman sadece..
😃😘
Eleştirinin içeriğine bakarım ve eleştirenin kendisine. Eleştirmek içim eleştiriyorsa yerden yere vurur laflarım küfür hakarete tenezzül etmeme bile gerek kalmaz sivridir dilim😂Ama haklı eleştiriyse eli öpülesi insandır benim için can kulağıyla dinlerim. Maalesef sosyal platformlarda daha gelişigüzel ve deşarj olma haline gelmiş durumda eleştiri kavramı.😌
bana göre bir erkeğin beni eleştirmesi daha kötüdür tabii babam hariç bu konuda
Cinsiyetin önemi yok haklı eleştirilere her zaman açığımdır.
Kimin eleştirdiği daha kötüdür benim için.😃
Aslında dozunda ve uygun bir dille olan eleştirilere açığım batmaz yani
Hemcinslerimin eleştirisini daha gerçekçi buluyorum..
Yapıcıysa hepsi iyi fark etmez
Kötü niyetliyse de hepsi kötü o da fark etmez
Hemcinsimin eleştirisi her zaman daha zor gelmiştir..
Eleştiri en sevdiğim şeydir. Gel her gün beni eleştir.
Ama eleştiri işe laf sokmayı niyet ayırt eder. Niyet düzgün olmalı.
Samimi olmadığım kimsenin beni eleştirmesine izin vermem. Hatta çok sert tepkiler verip , manipüle edip sonra da hadi ordan ederim.
Hemcins umrumda değil ama kadının eleştirisi hiç aklımdan çıkmaz.
İkisi de sinirlerimi feci şekilde arttırabilir fark etmez
Karşı cinsin elbette. Hemcinsine atarlanabiliyorsun ama karşı cinsten olunca... Kalp kırıyor ya hele de duygusal bir yapın olunca
İkisi de güzel dır
Eleştirenin cinsiyetine takılmam
Burayı baz alırsak karşı cins
karşı cins bence
hemcinslerim tabbi 😢
Karşı cins
Erkek erkeği pek eleştirmez ya bence :D
Kim takar hemcinsi
Bende kız düşmanım
Karşı
hem cinsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?