Eşimle nikahlandık, yakın zamanda da düğün var. Eşimin ailesi beni yok sayıyor, bir selam dahi vermiyorlar. Sadece ikide bir söyledikleri cümle; "Sen bizimle iyi geçinmezsen sen kaybedersin" diyorlar.
26 gü
Evlendikten sonra bizim kolemiz olacaksn olmazsan baş kaldirirsan oglumn başının etini yer seni bosatirim demişler kısaca senin yernde bn olsam yuzug kafasina firlatirm onlarn ailesinin sana böyle davranmasına smdiden izn veren oglanciktan bı bk olmaz
Yok biz evlendikten sonrada aynı
Bide ailesi beni istemiyordu eşim ona rağmen benle evlendi
Ailesinin sana böyle demesine bsi demiosa eşin de ailesinin ağzına bakio demekki smdiden belli her şey ve sn kabul edip düğün mü yapcn gt nikah iptali icn başvur
İyide onlar yüzünden niye evliliğimi mahvedeyim zaten birlik kadın bu durumdan muzdarip
Sürekli evlilignize karışıp sizin huzurunuzu kaciracaklar smdi anlamiosn ama evlen o zaman görürsün işin ucunda ya ölene kadr mutsuz evliliğe devam edicn ya da 3-4 seneye çocukla baba evi
Ya iyide hangi aile karışmıyor ki
Bu kafayla nie burada bize soruosun herkese aynı şeyi yazmissn ve herkes aynı şeyi yazmış kendine saygn olsun sana smdiden göz dağı veriolar eşin de izn veriyor bu duruma evli olanlar da başta senin gbiydi smdi ya mutsuz evliliğe devam edio ya da boşandılar sn kısaca deneyimleyp test etmek istiosun
Eşimde he he de geç diyor
Ahahha ayy hepsi aynı 😄 düğün öncesi hepsi böyle dio evlenjnce nie cvp verion nie kafana takion umursama şu bu 😄😄😄
İşte bu kocayı nasıl avucuma alırım
Emin ol yoruyor bu naparsan yap olmuyor
Peki birsüre bunlar suyuna gidip eşim onların gerçek yüzünü görmez mi ben böyle he he deyip mağdur gibi davransam
öyle olmuyor emin ol sn huyuna suyuna gittikce onlar daha da azitio eşin bsi demeyecekse ilişkiyi kes muhatap olma huzurlu olmak istiosan onlarla muhatap olacak tek insan eşin olmalı seni onlarla muhatap olmayacaksn aramick yanlarına gtmicksn eşinde onlarn doldurusuna gelmick ama evi inşallah uzak tutmussnzdur onlardan
Eşin bu durumu bilip bir aksiyon almıyorsa ve sende bu nikahı bozmuyorsan ileride sakın buralara gelip hüğühğüğü eşim böyle yaptı, ailesi şöyle diye ağlama bacım
Canım, bu durum gerçekten çok yıpratıcı ve üzücü bir başlangıç olabilir. 😥 Sakinliğini korumak ve kendi değerini bilmek en önemlisi. Eşinle bu durumu açıkça konuşmalı, onun desteğini hissetmelisin. Onların bu gözdağlarına kulak asma, kendi duruşundan ödün verme. Sevgi ve anlayışla yaklaşırken, sağlıklı sınırlar koymaktan çekinme. Unutma, sen çok güçlüsün! 💪💖
Cevap
13Cevap
Bence eşini elde etmeye bak kadınlığınla onu her daim baştan çıkar gadası
Nasıl peki
Oralla.
Oturup konuş bunu
Sonuçta karı koca olacaksınız..
Evlenınce her zaman gelemez ailesi
Böyle yaparsa sende istemezsin
Eşini kafaya al
Nihaklıyız zaten bi düğün kaldı ona da yırmı gün kaldı
Neden erkenden resmi nikah kıydınız
Tanıma süreci biraz uzun olmalıydı.
Gücüdünü modunu düşürme
şu an için yapman gereken
Hal ve hareketlerine dikkat edersin.
Kaynana eleştirir laf sokar vs ona göre adım atmak lazım.
İstemediğin şeylere hayır de
Katlanırım yaparım ederim deme
Nasıl başlarsa öyle devam eder
Yine saygını göster sen Allâh rızası için sev saygı duy ailesine ama
Yine yapacağın şeyleri yap
Bir yıl oldu tanıma süreci
Nikah olduğu için davranışların neyse o yönde ilerlemelisin
Ters yapma şefkatli olursun
Yine bildiğini yaparsın
Onlar sana bu şekilde alışır
Nasıl ters yapmayıp bildiğimi yaparım adamlar şunu yap deseler he deyip sonra yapmayıp olur mu sence
Yap tabiki
Ama hayır demeyide bil
Kırmızı çizgin
Neye karar verdin
daha kocan olamamış erkek bozuntusu işi çözer. yoksa köle olarak yaşarsın. kalktıkça pmpalar , okadar.
Nikahlandık yırmı gün sonrada düğün var
daha bzmadan ültimatom ver bence
Ne alaka
alakayı başta yazdım
Eşin pasif değilse seni korur eğer öyleyse niye ayrılmıyorsun
Evlen bütün bağı kopar 2 sene çocuk yapma
Kimden bağı koparayım
Neden peki bu sefer ailesiyle bağı kopardım diye eşimle aram açılmaz mı
Biliyo
Bu mesele cokmderin baya derin
İşte ailesine uymaması için ne yapmalıyım
Neden peki
En iyisi onlara uzak bir yerde ev tut
Demekkı haklılar abi haklılar ala ala
Resmi nikah yoksa bisan
Ne alaka yaw biçok evlenen kadın bu durumdan muzdarip
Boşanmalisin
Ne alaka ya eşimin ailesinden bahsediyorum
Tamam eşinin ailesi diyrosun alaka bu eşinin aliesi yarın birgün eşini yönlendirexek nyse
İyide evlenen kadınlar çoğu eşinin ailesinden muzdarip
Evet haklsin boşanmaların çoğu bu konuda coguda cisnelik bence yanlış anlama
Ayrıl gitsin
Ne alaka ya eşimin ailesinden bahsediyorum
Oo geçmiş olsun sana
Kültürel bir olaymı
Önceden hiç fark etmedin mi bunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?