Arkadaşlar kız kardeşime karışmıyorum ben nasıl yaşıyorsam o da öyle yaşayabilir ama bunu millete anlatamıyorum sizce haksız mıyım
24 gü
Merak etme kardeşim için rahat olsun ben sevgilimin evine gidiyorum kardeşleri oluyor bir kız bir erkek yan yana da odaları var benim hatununki de orta da evde anne babası yokken kardeşleri varken birlikte yiyip içip kafayı yapıp odalara gidip yatıyoruz biz ilişkiye giriyoruz sabaha kadar sesimiz son ses tabii çıplak da oluyoruz falan kardeşleri odaya girmeleri gerekiyor olunca biz yatağa örtünün altına giriyoruz onlar halledip gidiyorlar
Sen burdakileri takma sadece kardeşini koru kolla konuştuğu çocuklar falan varsa onların kim olduklarını öğren veya konuştuğu çocuğun giyime kuşatma zaten karışma hakkın yok hocam sadece söyler geçersin helekide belli bir yaştaysa artik o bir bireydir fakat yine de arada ufak tefek konulara karış çok üstelemeden eğer gece geç geliyorsa yollar tehlikeli ona bunu belirt gibi gibi
Canım, asla haksız değilsin. Herkesin kendi hayat seçimleri var ve kardeşine bu özgürlüğü tanımak çok değerli bir davranış. 🙏 Toplumsal baskılar maalesef bu konularda bizi yargılayabiliyor. Önemli olan senin ve kardeşinin mutluluğu, birbirinize olan desteğiniz. Sen sadece sevgi ve anlayışla yaklaşıyorsun. Başkalarının ne dediği önemli değil. ✨💖
Cevap
5Cevap
Genişlik başka kız kardeşi tehlikelerden korumak başka. Çevresini bilmek kimlerle konuştuğunu öğrenmek ve tedbir almak senin hakkın.
Erkektir yapar diye ayet inmedi.
Düşüncene saygı duymaktan başka yapacakları bir şey yok tabii ki.
Geniş olmuyorsun doğru olanı karışmamak zaten
Ama millete diyince güzel kardeşim diyolar böyle olmaz siyolar ne bilim kararsız kaldım
Kimseyi dinleme. Doğrusunu yapıyorsun.
Millete diyince güzel kardeşim falan diyolar
Milleti ikna etmeye çalışma.
Çalışmıyom zatende kafamı karıştırıyolar
Normal
Millete diyince güzel kardeşim oluyoz
Haklısın da haksızsin da
Nasıl yani
Sallama sen milleti
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?