Ablamdan bana sıra gelmiyor?

Benden 2 yaş büyük ablam ve 2 yaş küçük erkek kardeşim var. Anlayacağınız üzere ortancayım. Anne ve babam çok iyi insanlar olmasına rağmen bu yaşıma kadar beni ihmal ettiklerini düşünüyorum. Akrabalarım arasında da her zaman görünmez olmuşumdur. Anneme ya ablam sorulur ya da erkek kardeşim. Buna rağmen erkek kardeşimle aramız çok iyi. Ortak çok noktamız var ve beraber yapabildiğimiz çok şey varken ablamla her ikimizde tam zıtız. Ablam her zaman sorunlu bir çocuk oldu. Sürekli kendiyle ilgilenilsin ister, istediğu olmadığında ise ortalığı mahveder, cam kapı aşağı indirir. Kendi mutsuz olduğunda herkesi mutsuz eden biri. Bedenine yönelik temizlik takıntısı var ama mutluyken bunlara takılmaz ama dediğim gibi mutsuzsa abartır. Tüm bunlar içinde annem ve babam her zaman onu alttan alır. Sürekli o konuşulur. Haksızsa yüzüne denmez bağırmasın, kapıyı çarpıp gitnesin diye. Anneme takıntılı, günde en az 30 kere yanına çağırır ve annemde koşarak gider. Anneme sürekli ama sürekli soru sorar. Erkek kardeşim il dışında okuduğu ve evde olduğu sürece odasında durduğu için benim kadar rahatsız değil ama ben cidden bıktım. Ablam cidden sorunlu birisi ve ailem hep onu destekliyor. Ben hep göz ardı ediliyorum. Benim yaşam döngümdeki önemli virajlar hiç onunki kadar konuşulmuyor. Ne yapmam gerek sizce?
Ablamdan bana sıra gelmiyor?