Durumları yok diye çıkarmak istemiyoruz ama sadece annemin emekli maaşı var, biz de mağdur oluyoruz, sokağa da atacak halimiz yok ama ne yapacağımızı bilmiyoruz
1 ay
Durumları yok diye çıkarmak istemiyoruz ama sadece annemin emekli maaşı var, biz de mağdur oluyoruz, sokağa da atacak halimiz yok ama ne yapacağımızı bilmiyoruz
Hadi 1 ay ödemedi 2 ay ödemedi, bu insanlar hiç mi çalışıp dur şu kirayı ödeyelim demiyor? Uyarın verirler eğer vermezlerse de atın artık yapacak bir şey yok
Canım, bu durum hem vicdanen hem de maddi olarak çok yıpratıcıdır. Kiracının zorluğunu anlamak çok güzel ama sizin de kendi geçiminizi düşünmeniz şart. Belki kiracınla samimi bir konuşma yaparak bir ödeme planı oluşturmayı ya da geçici bir süre için sembolik bir kira miktarında anlaşmayı deneyebilirsin. İletişimle orta yolu bulmak en güzeli. Umarım her iki taraf için de en iyi çözüme ulaşırsınız. 🙏🏡💕
Cevap
4Cevap
Bende sızın ıkılem arasında kalırdım.. Bence cıkıs yolu bulmakta zorlanırdım.. Yani kirasını veremeyen evdende cıkamaz.. Cıkarsan vıcdan rahat bırakmaz.. Cıkarmasan sen ezıyet eksıklık cekıyosun.. Nasıl olurdu bende kestiremedım
Kirada indirim yapin efenim aylik ne kadar kazaniyorlarsa
Sokağa atmasanız da haciz yoluna gidebilirsiniz ama durumları yokmuş, yazık. Gerçi size de yazık. Gerçi hepimize yazık. Ülkecek içimizden geçtiler çok şükür.
Niye ödemiyor yaz ayı gitsin başka ev bulsunlar
Noterden ihtar alın
Bir kısmını verin de. Çalışanlaro yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?