28 gü

Erkek kardeşim annemi tatile götürmekten neden sürekli kaçıyor, haksız mıyım?

Biz yurtdışında yaşıyoruz.. Kendisi 14 senelik evli, tek oğlan. Biz üç kız hepimiz evliyiz şimdi ama biz annemin her şeyiyle ilgileniyoruz. O arada sadece doktor, alışveriş o bile her zaman değil … gelinin ailesini kendi ailesinden üstün tutuyor, onların her şeyine koşuyor, anneme gelince kızları var yapar oluyor.. İzin zamanı yaklaşıyor, annem yalnız, babamızı iki sene önce kaybettik. 😞 Her yaz ablam olsun ben annemi izine tatile görüyoruz. Ben artık evliyim, eşimin memleketi uzak olduğundan her zaman olmuyor, geçenlerde yalnız annemi alıp götürdüm Türkiye'ye. Bir hafta gittik geldik. Ama kardeşim her yaz bahane buluyorlar, yok akrabasının düğünü, nişanı, yok annemi götürmemek için bin türlü bahaneler.. Arkadaşlarıyla otel ayarlamaları. Ben gitmesinler demiyorum ama sonuçta hepimizin annesi, zamanında çocuk baktırdılar, işlerine gelmeyince böyle oluyor. Ben de dedim her sene birinin üzerine yüklemek olmaz, bu sene siz götürün dedim ses çıkmadı bakalım 🤔 Vallah ben diyeceğimi dedim, kendisi bilir, ilerde benim için rahat olacak..

Erkek kardeşim annemi tatile götürmekten neden sürekli kaçıyor, haksız mıyım?