Annem erkek kardesimi benden daha cok seviyor, kus ayrimini bahane etmesi hakli mi?

Merhaba.

Konu uzun.

Bugün dişi kuşumu petshopa geri bırakmak zorunda kaldım.

Dişi kuşum sürekli olarak erkek kuşa saldırıyor diye bırakmak zorunda kaldım. Erkek kuş tüm gün dayak yiyordu. Tüm yapay zekalar dişi kuşun şu an streste oldugunu, eş tutmadığını ve onu erkek kuşun yaninda daha fazla tutmaya devam edersem iki kuşun da cok mutsuz olacagini söylediler. Dişi kuş zaten sürekli sinir icindeydi ve her seye saldırıyordu. 2.5 yıldır surekli erkek kuşa saldırdı. Erkek kuşum da mutsuzdu. Onu dürüstçe sahiplendirmek istedim ama onun saldırganlığını gören herkes onu sahiplenmeye vazgeçti. Ben de en dev kafesli mukemmel bir petshopa bıraktım. Erkek kuşumu da petshoptan almistim.

Asıl konuya gelelim. Tüm bunlardan sonra evlat ayrımı yapan ve erkek kardeşimi benden daha cok seven, daha cok ilgi ve yatırım veren annem dedi ki "işte gördün mü neden evlat ayrımı yaptığımı. Sen de kuş ayrımı yaptın masum degilsin. Sen de erkek kuşunu daha cok sevip disiyi bıraktın. Hani kadinlari sevip savunuyordun. Iste ben bu yüzden evlat ayrımı yapiyorum beni suçlayamazsın. Sen de benim gibisin. Senin iyiligin icin erkek kardeşini daha üstün tutuyorum." Dedi.

Ben dişi kusum benimleyken ona hep erkek kuştan daha fazla yem aldım ve ayda kuşa 100 TL harcaması gerekirken ben en az 400 TL harcıyordum ve mutlu olması icin 4 tane de kafes almıştım ona. Strese giriyor, sürekli saldiriyor ve erkek kusumu da kendisini de strese sokuyor, yem yemiyor diye bıraktım. Önceden bırakamadım çünkü başka sehirde üniversite okuyordum. Annem surekli evlat ayrımı yapıp beni bunun üzerinden vuruyor. Yardım edin.

Annem erkek kardesimi benden daha cok seviyor, kus ayrimini bahane etmesi hakli mi?