Ailemden bıktım çıkış yolu ne var?

20 yaşındayım bilgisayar programcılığı okudum kpss hazırlanıyorum kendime ait bir odam yok bu yüzden salonda çalışıyorum salona babam geliyor tv bakıyor mutfağa gidiyorum çalışacak doğru düzgün bir ortamım yok abim var onun odası var dedem var onun var benim yok bizim apartman var minder alıp oraya gidiyorum kütüphane aşırı uzak çarşıda ve otobüs parası sorun oluyor bu sefer yoruldum artık evde sürekli annem kavga ediyor babamla sürekli umarım atanıp giderim başka şehire diyorum bu sefer aileme acıyorum ama onlar sadece beni büyüttü çocukken 1 oyuncak bile almadılar o kadar net hatırlarım ilkokulda herkes oyuncaklar getirirdi benim bir tane oyuncak bebeğim yoktu napıcam şaşırdım artık kitap parası istiyorum bazen kitap dolu ev diyor kitap yok ki komşunun 8. sınıf kitaplarını getiriyorlar bana ya ben kpss hazırlanıyorum ya ağlıyorum sinirden bıktım artık konu para değil düşünmemeleri kızım ders çalışıyor sessiz olayım telefon var zaten oradan haber izleyeyim bunu demiyorlar

Güncellemeler
1 ay
Motive edemiyorum kendimi ağlıyorum bazen sinirden YouTube bana motive vericek videolar önerir misiniz
Ailemden bıktım çıkış yolu ne var?