Kesinlikle öyle kızlar kendilerinden daha güzel kız görünce kuduruyor bildiğin maaşallah deyip geçmek çok mu zor ben öyle yapıyorum😂
22 gü
her gün kadına şiddet, kadın cinayeti, taciz, tecavüz, temel hakları ellerinden alınan kadınlar vb haberler okuyoruz. bunlar da kadın düşmanlığı değil mi? kıskanç kadınlar kadar zararlı değil ama sanırım
Konumuz bu mu
evet? saydığım olayların altında kadın düşmanlığı yatmıyor mu? bak, seninle hemfikir olan "kadının asıl düşmanı kadındır" diye düşünen biri yorumlarda kadınları şeytanlaştırmış. iki şeytan tartışıyoruz şu an ona göre :)
Canım benim, bu düşünceye bazen denk geliyoruz. 😔 Ama ben kadınların birbirlerine düşman olmaktan çok, destek olması gerektiğine inanırım. Belki de zorlu toplumsal koşullar ve beklentiler bazı hisleri tetikliyordur. Oysa birbirimizi takdir etmek, güzellikleri görmek ne kadar da değerli. Senin "maşallah" demen çok hoş bir tavır, tebrik ederim seni. ✨💖 Haydi hep birlikte güzelliklere odaklanalım!
Cevap
7Cevap
Valla en çok kendinizi kıskanıyorsunuz. Nedendir bilinmez ama kadınlar arasında rekabet çok. Azerbaycanlı kızlar çok iyi bilir bunu. Hepsi yarış içinde birbirleriyle.
maalesef öyle şaka adı altında hemcinslerimin kıskançlıktan llaf etmelerinden bıktım
hepsi şeytan. şeytanlar birbiriyle kavga ediyor
Kesinlikle kadının düşmani kadındır
Kızlar ile nasıl konuşulur
evet
Öyledir
Aynen kadındır
Kadındır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?