Güncellemeler
+1 yıl
30 IQ feministler ahahaha low iq doglar get the f*ck out of here ahahahaa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlara çekim olarak ilgi duyuyorum ama kafa yapısı uyuşmuyor soğuk ve antipatik geliyorlar konuşmaları falan gülmeleri falan tilt ediyor beni çekilecek yaratık değiller gibi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karakterin cinsiyeti yoktur bu anlattıklarında bazı erkeklerde olabiliyor
Ya arkadaş işte bunu bahsediyorum kapak fotoğrafın çok cringe yorganın altına girip bağırasım geliyor 3E2I914325
Kadın düşmanı bir erkek kendisine tatmin etmeyen cevap olmayınca böyle kuduruyor başkasına hakaret edicek cırpınısları arar😂 sen kendine böyle ilan arayabilirsin ben hayatımı koydum ve erkeğime bakan sadece yorganın altında bağırmaz baktıgı gözleri kopartılmıs ve cehennem o yorganın altına gelir kalbin olmadıgı için hayatın boyunca kimsesiz kalacaksın ve sorduğun sorunun cevabı belli böyle kızlar senin gibiler kendin gibi birileri bulmuşsun hayatta yaptıkların sana kendin gibi birileri sana yaşatıyorlar gizli:"))
Sende gizlisin yalnız profilinde iki tane anime var bana gizli diyorsun 30 IQ ile sohbet mi yapılır karı benim kadınlara düşmanlığım yok ama antipatik geliyor işte davranışın şekil a sensin mesela profiline laf ettim diye kimsesiz kalacaksın diyorsun cringe abi cringe crinGEEEEEEEEEEEEEEE make no sense but cringeee okeyyy?
Gizli üye olup klavye delikanlılıgıyla cringe yabancı kelimeler kullanan senin gibi bok parcaların bokunu gösterince böyle etiket ve baskasının hayatına söyleyecek hakaretlerinizi sıgınırsınız pis agzınızdan başka bir şey yok yaşa değil akla bakmak lazım o yaşa gelipte hiç aklın olmamıs sadece küfür etmeye biliyorsun 20 yasında olupta senden daha nazik konusan akillı insan var😂 sana önerim kelimeleri asla hafife alma onlar dünya sihiridir bir söz herşeyi öldürür ve sana farklı diyarları her hayatı verir.. Kullanacagın kelimeleri dikkat et basına gelir:")
İlk cümlenden sonrasını okumadım 30IQ
Cünkü savaşıyorsun 🥰
Bendede var o yüzden ilişki kurmuyorum
2 tane anime koyan kız bana gizli diye laf sokuyor 30IQlarla ilişki kurmamak bence de daha iyi bunlar limited edition değil her saniye ulaşabilecek tipler yani gerçekten kurmamak daha mantıklı
Olsun sen yine de öyle düşünme kardeşim
Yok abi asla
İyi bakalım
boş ver anam tek derdin bu olsun
Boşveremiyom yarın bir gün çoluğa karışacağız
Dogru kisiyi bulursun zaten öyle gıcık oldugun tiple isin olmaz
Yaratık?
Türk dil kurumu Yaratık : yaratılmış canlı varlık.
"İnsan, kuş, kaplumbağa birer yaratıktır" Ama siz çok değişik bir yaratıksınız
Ayy siz çok harikasınız da!
@KahveMavim Kendisi gibi birileri hayatına dar edince ondan daha düzgün olan insan mütevazı konusunca kudurdu böyleleri toksik israf enerji emici diyoruz😄
Asla öyle olduğunu iddia etmedim
adam yerine konulmadıgın için ilk kez sana düzgün konusan insanladı sana pislik yapanları yetinemediğinden sana düzgün olan insanları içindeki negatifliği yüke atmaya acizliğini hakaret ile ego tatmini etmeye çalışıyorsun
@ʟᴏᴠᴇᴅᴏɴᴇsᴍʏᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪ evet haklı kız teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🌸👏🏻🙂
@ʟᴏᴠᴇᴅᴏɴᴇsᴍʏᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪ Hakaret? ego ve ben? sen gerçekten çok değişik bir yaratıksın ya sus artık karı
Terbiyesiz hadsiz Bi kizla konuşmayı bilmiyorsun cahil sana güzelce yazdı dediki insanlara hakaret etme
@KahveMavim bunun seviyesinde olmadıgın bu yaratıklardan nadide olduğun için senden de Allah razı olsun nescafem teşekkür ederim sana yerden göğe kadar haklısın kendisinde olanı bir baskasına yüklemeye çalışır böylece asıl küfür bu ve bunun gibiler🤗🖤🌙
Kızla konuşmuyorum yaratıkla konuşuyorum ama ne olduğunu çözemedim bu dünyadan olmayabilir bunu nasaya vermek lazım belki onlar çözer ne oldunu sende yanında git aynı kanı taşıyor olabilirsiniz ahahah iqless little doglar
Kâle almıyoruz terbiyesiz sensin
Yazık kafana bu yaratıkları biz insan diyoruz yani sen 5 harfli suratına tükürülmeye değmezsin en büyük küfürsün varlıgın😄
Profile kedi koyan biri ve anime koyup gizlisin diyenlere kaale almadığım için eminim çok kaybederdim ahahaha unknown creatures with no life only talking sh! t xDDD
@ʟᴏᴠᴇᴅᴏɴᴇsᴍʏᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪ Ben yatıyorum aciz yaratık kendine iyi bak demek isterdim ama bu IQyla nasıl yazı yazabiliyorsun onu da anlamış değilim yaşaman bile mucize ahahaha you are so you are a clown but nothing okey hadi bay bay profili kess ahahaha sokağa çıkıp bağırasım geliyor profile bak ahahahahaha
Profilim de kalbim var😂 İngilizce yazmayla klavye delikanlılıgı taslayan küfürden başka hiçbir şey olmayan yaratık bokusun zavallı bok kırıntısı hayatın boyunca tuvalet kağıdı gibi kullanılmaya mahkumsun asıl en büyük küfür küfründen sensin başkalarının birşeylerini küfür kullanarak ömrünü harcayan toksik israfı zavallısın hayatta sen sadece cinsiyeti erkek adam olmayansın😄
Suratı tükürmeye değmez adamsız erkeksin seni kuduruslarını küfründe ağlamanı bırakıyorum zavallı bok parçası
O dediğin olay tüm erkeklerde var kanka
İyi bari anormal değilmişim