Kadın düşmanıyım sizce neden böyleyim?

Kadınlardan nefret ediyorum kullanıyorum onları. Önce istedikleri gibi biri oluyorum süprizler romantik anlar öpüyorum kokluyorum sarılıyorum hiç cinselliğin lafını bile açmıyorum deli gibi güven veriyorum ailemle tanıştırıcam diyorum. Sonra birden mesafe koyuyorum üzülüyorlar önce biraz sonra beni kaybettiklerini düşündükleri için ne istersem yapmaya başlıyorlar. Paralarını yiyorum vücutlarını kullanıyorum ve dahası. Bundan zevk alıyorum bazen 4 kıza birden bunu yaptığım oluyor. Çok hoşuma gidiyor Aşırı bencil buluyorum onları müstahak diyorum onlara. Sİzce neden böyleyim. Çok yıprandım bir zamanlar doğrudur ama bu artık alışkanlık oldu evlenebileceğimi sanmıyorum. Görüşlerinizi alayım.
Güncellemeler
+1 yıl
Soru günceldir. Birtane pembeden mantıklı bir laf çıktı mı? Çıkmadı :D İşte bundan işim çok kolay benim. Çok safsınız yahu hepiniz kekliksiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumda olan başka erkekler olmaması beni şaşırttı mavilerden "bende böyleyim" yorumları bekliyordum. Pembeler ise ayrıldığım kızların attıkları son mesajların aynısını yazıyorlar buraya "karaktersiz, allah ıslah etsin" falan. Aynı frekansta olduğunuzu anlıyorum böylece.
Kadın düşmanıyım sizce neden böyleyim?