Eşimle yengemin kavgası yüzünden abim 1 yıldır benimle konuşmuyor, bu kırgınlığı nasıl bitirebilirim?

Benim eşim ve abimin eşi yengem daha önce birbirine girdi çocuk kavgası yüzünden, önce tükürükle, geri adım atmayınca da birbirlerine tokat atmışlar. 7-8 kere vurdum, yengen güçten düştü dedi, öyle bıraktı dedi bana. Yengem de karımın mosmor etmiş kollarını, karnını falan çizmiş tırnaklarını, yengemin de yüzü kıpkırmızı olmuş, ayağı tekme atarken burkmış, dizini koyunca savaştan çıkmış gibi olmuşlar tabi. Neyse, 1 yıldır birbirlerine küsler, cehennem olursun inşallah demiş karıma, o da cehenneme giderim sen cennete gelirsen demiş zaten. Neyse, sorun şu ki abim benimle 1 yıldır konuşmuyor. Diyorum abi kadınlar konuşmasın, biz konuşalım, benle niye konuşmuyorsun diyorum. Bu bayram ben anneme geldim diye sırf annemle sabah 7'de bayramlaşmaya gelmiş. İçim çok acıyor bu duruma, tavsiyeniz var mı?
Güncellemeler
27 gü
Abimle birbirimize girdik barışmak için gittik esimle ama yengem eşime allah evlatlarına senin acını göstersin dedi bende o... sbuluk yapma dedim abim yakamı kopardı bende ittim düşürdüm karımla yemin ettik bir daha konuşmayalım diye
Eşimle yengemin kavgası yüzünden abim 1 yıldır benimle konuşmuyor, bu kırgınlığı nasıl bitirebilirim?