AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
209Cevap
sizin alışveriş bitiyomu benimki hep olacak gerçi lol vs oynamam Call of duty Battlefield tarzı severim savaş şimdide vr teknelojileri geldi oyunun içinde olduk artık
Acikcasi oyun bagimiz yuksek ya ona care bulmak zor PES oynuyoruz artik kizlar da bize katilmaya basladi yurtdiainda da boyle care bulamazsin
Elmayi elinden alacaksan armut vermelisin. Birseyin yeri baska seyle dolmadan genelde te
Benim 20 30 yaşlarında oynayan esport gaming de çalışan tanıdklarm var bunun bir yaşi yok bence. ne zaman sıkılırsa o zaman bırakir
Oyunu veletler bastı zaten lolu bırakır 1 seneye o oyun artık oynanmaz dereceye gelicek seneye
üniversiteye geçince hepimiz bırakıyoruz böyle zımbırtıları, bunlar hep lisede karşı cinsle çok iyi iletişim kuramayan erkeklerin enerji atma yolu ;)
Vps oyunlar aşktır ben 8 yaşından beri oynuyorum hiç bişeye değişmem :D
Gunde 7-8 saat oyun oynuyorum csgo bf4 felan sevgilimde gamer birlikte oynuyoduk bana oyunlardan sıkıldım dedi 1 haftadır oynuyamıyoruz resmen korkunç bir durum benim için
Cs go rütbe ney? Sevgilinin Id falan verde ekliyek
Rutbem silver elite surekli salak sacma takimlardan bu rutbedeyim yoksa nova4 hakediyorum ayrica sevgilim csgo değil far cry 4 felan oynuyor @zamagno53
Hımm anladım. Ben sizi üst rütbe falan sandım var çünki birsürü kız arki iyi oyniyan 11 nisanda turnuva mevcut ve bende kartalım şu anda takımımız tam ama askere gidenler var. Ama istersen Id verirsin boş zamanlarda seni boostlayabilirim
Global elite arkadasim bile var boost gerek yok ama oynariz oylesinesteamcommunity.com//profiles/76561198118179268
@zamagno53
23 yaşımdayım, işe başladığımda yeni gaming setimi nasıl dizsem diye yeni pc toplama arayışlarında filanım. hastalık bu dostum :D lol oynuyorsa zaten direk ayrıl canım o oyuncu değil.
2004den buyana counter strike serilerinin bağımlısıyım ve halende oynarım sürekli olarak :D
pc game denen bir ilgi alanı var değilmi bundan dolayı bu ılgı asla bıtmez kaç yaşında olursa olsun kişi her daim oyuna hayranlık ve ilgi duyar. tabii bu dedıgım oyunlara ilgisi olan erkekler ıcın gecerlı.
Hayatına sevdiği kadın girince oyun hayatı sona erir :D
Şu yaşta hala devam ediyorum. Muhtemelen bir 30-40 sene daha oynarım, sonra da ölürüm.
Valla bende de var aynı durum 100 yaşıma gelsem genede oynarım
Aynen :))
Fifa mı sevgilimi deseler Fifa yı seçerim. Oofff off fifa ne biçim oyun beeeeeeeee
Benim sevgilim tam 8 sene oynamış ve bırakmış sonunda suanda oynuyo ama cok degil o ikv oynuyo :)
Yanlız değilsin merak etme ben de çok oynuyorum hatta oyunda olduğum zaman küfüru basiyodum sevgilime
O bitmez be bacım :D dikkat çekmen lazım seni oyundan daha çok sevmesi istemesi lazım :D mesela ben ne zaman sevgilim olsa oyunu bırkaıyorum :D
Bende baslayacagim de zaten feederlik yaparsin yeterince sikarsin birakir. Eger senin hosuna giderse takilin oyle...
la valla yazik bu geclige vallaha yazik lol oynuo diye gorusemiolarmis yok suresi kisalsin bizde lol oynadik gerektiginde afk kalip sevdigimize cevap verdik sevilmiyorsun iste hadi yol al
siz kızlar ekmek su gibi counter veya pes oynamaya başladığınızda ve bizi sürekli yendiğinizden sonra. o da olamayacağı için asıl cevap beşikten mezara kadar :D
Ciddi bir sorumluluk olmadigi surece bitmez, mesela arabasi olsa cikar gezer ya da cocugu olsa vakit bulamaz ama bunlar yoksa illa oyalanir o tarz seylerle
En kral oyun dahi olsa oyunu kaydedip gerçek hayata dönerim.
kişiden kişiye değişir cogu arkadaşım oynuyor benim ilgimi çekmedi
O kişinin Büyümesi Gerek :D Hayatı Öğrendiğinde oyunun Saçma oldugunu Anlar
Oyun delisiydim ama artik oyun oynamaya vaktim yok yemin ederim... daha onemli seyler var hayatta...
oyunun sonunu getirince hevesi kalmaz diye düşünüyorum...
İs hayatına atılınca insan ister istemez bırakmak zorunda kalır.
2 yaşımdan beri devam ediyorum en az 40 45 50 düşünüyorum yani :)
zor online oyun bağımlısı insanlar bundan pek kurtulamazlar.
Ölmeyi unutmuş bir amcanın Knight oynadıgını gördkten sonra bu soruna sağlıklı bir cevap alabilecegini düşünmüyorum açıkçası..
İs e gidiyorsa ztn oynuyamaz bn ko oynuyorm eskiden 24 saatti şimdi 1 saat zarzor yani yorulunca unutur
ayıramazsın :D normalde call of duty gibi oyunlara baslarken 30 45 dakıka oynayp cıkarm dıye baslıyorum bıtırmeden cıkamıyorum düşün.
Sigara gibidir bu tür oyunlar bırakması çok güç beyinde. bitirmesi lazım ya da oyunda iyi kazık yemesi lazım
gitar çalmaya başladıktan sonra azaldı benim oyun oynama isteğim, artık ara sıra fifa oynuyorum sadece :)
Eski sevgilimde bagimli isten gelir gelmez hemen bisey atistirir otururdu oyun basina bir daha dkalkmazdi geceyr kadar ama lol oynamiyodu o
en az 20 yıldır benim bitmedi, bitmez de. Hele ki DayZ :)
LOL çok saçma hiç oynamadım ama Playstation'dan Vazgeçmemizi beklemeyin elimizde O kumanda ile ölücez biz :D
Knight oynamıyorsa sukret bırakır yoksa hayatının bir. bölümünde yine başlama olasılığı var bu lanet oyuna
7 sene Silkroad Online oynadım vazgeçmesi çok zor oyun adamı kölesi yapıyor eigte dediği gibi farklı hobiler bulsun
Bence buna pek birsey yapamazsin çünkü bu bir hastalık .. tavsiyem ise sende onunla birlikte oyna kendini buna alıştır eminim zevkli olucakdir :)
Bende silkroad bağımlılığı vardı son 2 haftadır oynamıyorum bırakıcam diye kendini inandırması lazım zor durum tıpkı sigara gibidir
Ya bu kisiden kisiye degisir bir kisi bir oyuna ne kadar baglanmışsa o oyunu bırakmasıda o kadar zor olur. Mesela benim babam 42 yaşında ve subway surfers çıktığından beri oynuyo babam bu oyunu :D
İş yerinde İK müdürü +50 yaşında call of duty bağımlısı yani sen daha çok beklersin =)
Aynen knight online ve silkroad oyunlari benim hem parami hem uykumu caldi
Her oyun biter Ama Play Station her yaşa kadar devam eder Pesçiler :D
Önceden baya bir oyun bağımlısıydım ama şimdi eskisi gibi oynayasım gelmiyor
Bağımlısı olmuşsa zor ama farklı aktivitelerle uğraşmasını sağlarsan biraz uzak durar kesin.
Lol bırakılamaz ki hiç zorlama sen Tr serverına geçsin sinirden bırakır zaten
O sadece erkeklerde yokki 8 sene knight 4 sene metin2 oynadım ilgim hala var ama pc bozuk
şöyle ateşli şekilde ver sonra ultimatom çek kendine gelir.
Kızlara olan ilgisinden uzun süreceğinden emin olabilirsiniz
o tür oyunlara hiç bulaşmıyom bu sebepten normak oyunlar oynarım
senin vazgeçirmen zor da güzel bir kız olsa yağları erir hemen :)
bı oyunu bırakmam ıçın yenı bı oyunun çıkması lazım... şaka şaka hıç oyun oynamam ben
deseler ki kızlar mı oyunlar mı tabi ki de oyunlar :D
benimkide oyunu kıskanıcak artık çok oynuyorum lol :D
Bitmez. oyun piyasası var olduğu müddetçe... sende oyna
10 yaşimdan beri oynuyorum yaş ilerledikçe sıkılıyorsun sosyal ortama bağlı bişey
adamlar world of warcraft gibi mükemmel bir oyunu geliştirmeyi bırakırlarsa bende bırakırım söz !
12 senedir evimde ps 1 2 3 4 :D hepsi bulundu şimdi
4 le devam ediyorum bu aşk bitmez