Lol vs. gibi oyunlardan vazgeçilmesi için ne lazım artık bıktım yani -.- Hayır vazgeçme tamam ama oynadığın süreyi kısalt bari hiç bitmiyor arkadaş :/
Cevabın nedir?
UZUN OLDU AMA OKURSANIZ SEVİNRİM :D Bak 3 yaşından berli oyun oynuyodum 20 yaşıma kadar :D atariyle bir başladı bu serüven mario power rangers derken koptu gitti gerçi sokakta çok oynuyordum o sıra dengeyi iyi tutturmuşum helal bana :D neyse 7 yaşımda csyle tanıştım her gün internet kafeye gidiyordum bizimkiler baktı buna para dayanmayacak eve bilgisayar alalım dediler :D eve bilgisayar geldiğinde ki sevinci şu an porschem olsa yaşamam heralde :D neyse geldi bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oldum ne kadar oyun varsa oynuyordum böyle yıllarca devam etti günüm çoğu vakti pc başında oyun oynarken geçiriyordum okul dışında lisede metin2yle tanıştım bu arada csyede devam tabi sabah akşam gece gündüz demeden oynuyordum Türkiye de en hızlı 51 lwl olma rekorunu kırmıştım :D bir kaç yıl bu şekilde devam etti sonra ilk oynadığım bilgisayar oyunu olan counter da baya iyiyimdir profesyonelliğe döktüm işi Türkiye'deki en iyi kulüplerde kaptanlık yaptım bilenler bilir SoA WF vs bir çok turnuvaya gittim istanbula ama insan 18inden sonra biraz sorgulamaya başlıyor ulan ben bunu oynuyorum ama ne kazanıyorum durumuna geliyosun 3-5 bir şey kazanıyordukta tatmin etmiyor yani harcadığın vakit çok. Bu arada bu oyunları oynarken aynı zamanda denizlisporda futbol oynuyordum boks maceram oldu 16 yaşında gitara başladım şu an müzisyenlik yapıyorum zaten ek gelir olarak :D neyse baktım 19 yaşında bir şey vermiyor oyunlar hevesimde azaldı zaten yavaştan bırakmaya başladım turnuvalara gitmeyi bıraktım vs 20 yaşıma geldiğimde de tamamen bıraktım haftada 1 kere girip 1 maç atıyorum arada girip lol oynuyorum çok nadir o kadar yani hayatıma odaklandım artık para kazanma hırsı var şu an çok zengin olacağıma da eminim inş:D Her yaşın ayrı bir güzelliği var işte fazla takılma bırakır yakın zamanda :))
24 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar zahmet edip görüşünü paylaştığın için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
anladım :)
En İyi Cevaplar
Abim ile 8 sene Knight online oynadım.
Gece ve gündüz nöbetlese oynadığımız
çok olmuştur. 2 pc yan yana az
sabahlamadim pc başında.
Farklı bir hobi kazanırsa oyunu bırakması
dahada kolay olur. Ben bisiklet sürüyorum
Onada abim ile başladık. Arada buz pateni
felan yapıyorum ya da alıp oltamı balığa
çıkıyorum. Yani uzun lafın kısası daha yararlı
bir hobi edindirin. Birlikte yaparsanız ikiniz
hem zaman geçirmiş hem daha kolay alışmış
olursunuz. Misal buz pateni ni birlikte
deneyebilirsiniz. Başlarda birbirinize gülmek
için gidersiniz :) sonradan is kendini
piston güzelliklerini bırakır2516 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yardımcı görüşün için :)
- +1 yıl
Rica ederim. Herhangi bir spor dalını aşılar
ve bu sürede sizde yanında Bulunursanız
bir ortak yönünüz daha olmuş olur. Birlikte
birseyler yapıyor olmak ve ortak yönlerin
fazla olması ilişkilerin devamlılığını sağlıyor.
Hem daha mutlu Olursunuz hemde daha az
Gelecek kaygısı (yaşıyorsanız) yaşarsınız. - +1 yıl
Knight cok ocak sondurdu aga sw pls :)
- +1 yıl
knight online hayat offline beyler +++ac
- +1 yıl
Aga 10k pls. s :D
- +1 yıl
Sw pls
- +1 yıl
Undy +++ var mı biladeeer :)
- +1 yıl
Yan çarla gelip slotu aldırtma bana :D
- +1 yıl
Abin benim kafadan 10 senemi verdim hayatımı çürüttü lanet oyun knight online aynı bir eroin gibi. diğer oyunlara benzemez biraksanda eğer bir kere yine baslarsan daha feci bir şekilde gider hayatin
- +1 yıl
Knight benim ömrümü okul hayatımı bitirdi tam 10 senemi yedi 1 yıldır oynamıyorum rahatım :D Kaç sevgilimden ayrıldım hatırlamıyorum bu oyun yüzüden pk atıyoruz arkadaslarla kız mesaj atıyor benle neden ilgilenmiyorsun vs vs tekmeyi basıyordum tabi saçmalıktı şimdiki aklıma olsa yapmazdım knight pişmanlıktır :D kardeş
+1 yılManitayla ben..
mcdn01.gittigidiyor.net/.../123868592_tn70_4.jpg
Böyle aşk lazım bee :D125 Yorumla- +1 yıl
vuuuu <3
- +1 yıl
Ben genelde sevgilime supluk yapıyorum ama neyyse
Aynı sorun bende de var hem lol hem film. Film izlerken alt yazılı izliyo tüm gün unutuyo beni
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
207Cevap
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/aopzOz.jpg Böyle bişi değilseniz
https://i.hizliresim.com/vgVj3R.jpg böyle bir kasadan beni ayıramazsınız.
i73930k işlemci
120 gb ssd raid 0
gtx 970 ms ekran kartı
500 gb hdd
<35720 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı ya :D
- +1 yıl
O neymiş be
- +1 yıl
hahah harika alet
- +1 yıl
Daha açıklayıcı olamazdı. Adam haklı dağılın :D
- +1 yıl
En iyi görüş burada sen gidip neyi seçmişsin :D
- +1 yıl
@Afrolevent resimdeki kızın adı ne dostum
- +1 yıl
Makine cidden fenaymış :D
- +1 yıl
Oooo ustteki makine supermis nereli Kankam o kiz
- +1 yıl
i7 4790K daha iyi giderdi GTX 970 e
- +1 yıl
Sonuna kadar katılıyorum, adam haklı gençler :D daha iyi kartlar çıktı ama bu da olur
- +1 yıl
Oha..
- +1 yıl
@peynirliçikolata noldu😅😅
- +1 yıl
Hayvan gibi kasa one öylee 😍
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yıl327 Yorumla- +1 yıl
:D doğru
- +1 yıl
Alt+f4 yapacaksın gerekirse.
- +1 yıl
Bulalım da pc reset bkle atarız
Bir yazılım mühendisi olarak diyorum. Bunca zaman oynadığim oyun sayısı 5 i geçmez. O da askerlik öncesi işsizken ya da kendi aracım dışında başka araç ile karayoluda uzun seyahatte iken. ya da uzun bir bekleyiş zamanında hastane gibi. Sebebine gelince oyun resmen zaman öldürme ve sosyal hayatı yoketme platformudur. Tamam bir saat oynarsın. Onun yerine ailenle zaman geçir. Bilgisayarı her zaman bulursun ama aileni uzun ömürlerı olsunda kaybettikten sonra bulunmuyor dostlar. Bide ailen belki zamanını seninle geçirmek istiyor. Oyun yazma planlarımı sırf ben para kazanacağim diye bİrilerinin zamanını çalmayayım diye çöpe attim. Kodlarinıda sildim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. kardeşim benim bu tür oyunları bırakmak gerçekten zor neden hemen söyliyim
bu tür oyunlar yüzlerce beyinle ilgilenen adamlar tarafından tasarlanırlar oyun içindeki sesler (varmıdırbilemem) ışıklar hele ışık ve ışık gösterileri daha cazip edici gelir beyin farklı duyguları yaşar yani bir nevi uyuşturucu gibi halisülasyona yol açıyor bu oyunu ya da oyunları epilepsi hastaları oynayamaz eğer oynarsa nöbet geçirmeleri garanti çünkü yanıp sönen ışıklar belli seviyeye gelip BEN SENDEN DAHA BAŞARILIYIM MUHAHAHAHA gibi ego tatmin etmeye ihtiyacı olan kişiler (hacı senin başarına sokayım işsizsin * 200 saat sonra eline ne geçti bir bak bakalım?) ha tabi bide bu işi ticaret için oynayan kişilerde var belli seviyeye getir sonra senin kafandaki rakamı söyle adam kabul ediyo 500 tlye kadar fiyat biçiyor adam masa başından para kazan manın başka yolunu arıyor yani hem zevkli hem uğraşsız00 YorumlaAile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Hayatım boyunca online oyun oynadığımı hatırlamam.. Arkadaşlar saçma sapan oyunlar oynardı ben izlerdim :D
Fifa GTA NFS Crysis Counter gibi oyunlar oynamışımdır sadece.. Ama bağımlı olmadım hiç.. Ne şanslıyım..
Kim için sorduğunu bilmiyorum da bence film manyağı falan olsun.. Yabancı dizi vs izlesin dışarı çıksın falan.. Gerçi film ve dizilerde bağımlılık yapar :D
İntihar etsin kurtulsun ://10 Yorumlasahsen eski oyunlari cok seviyorum. ve yeni oyunlardan kolay soguyorum. tabi pc de yenilerini kaldirmiyor ama kndan degil:-) yeni oyunlar bolca grafik sifir hikaye felsefe vs vs, bes para etmezler.
eskiden most wanted vardi high stakes vardi half life vardi dark messiah vardi.
simdi herseyin 3 u 5 i cikti hrp ayni hikayeler. mantik yok.
simdi dark messiah 2 ciksa misal online olmasa hic oynanamaz, cunku hikayesi sonlandi. belki sareth in babasini anlatirlar.
ki bu sadece tek oyun ornegi.
yani size demem o ki. sanslisiniz, su anki oyunlar uyduruk zaten kolay soguyor insan. biz napak:-)00 Yorumla
+1 yılBilgisayar oyunları tam bir bela onun yerine spor yapmak daha mantıklı. Hem sağlıklı olursun , hem daha sosyal. Bide şunlar var benim spora gidecek param yok diyen adamlar var. Arkdaşlar benimde yok ancak 1 basket topu yakıımdaki liseye gidip arkadaşlara oynuyoruz akşam saati mesela saat 7 de kimse olmuor 7-8 arası oldukça boş bunun gibi. Demek istediğim bilgisayarı bırakın o hayal dünyası güzel ancak o dünya elbet bir gün biter
10 Yorumla
+1 yılHmm, Metin2 oynadığım zamanlar, Darkorbit oynadığım zamanları düşünürsek, Sonsuz bir dönüye girebilir. Oyun oynarken bir şekilde hipnotize oluyorsun daha iyi daha güçlü olmak için uğraşıyorsun. Eğlenmek için başlıyorsun fakat hırsla devam ediyorsun. Ancak oynadığı adamlar oyunu bırakırsa sıkılıp bırakabilir. Ya da mutlak otoritesi olan birinin yasaklaması lazım yoksa cidden çok zor. Benim karakterim soyulmuştu da öyle bırakmıştım.
10 YorumlaDeğiştirmekten çok eşilk etmeye çalışsanız? Belki beğenirsiniz. Beğenmezseniz oyunu öğrenin, LOL dediğiniz şey takım oyununa dayalı bir video oyunudur. Bütün oyuncuların bir görevi vardır ve kritik roller üstlenebilirler.
Bu durumda yapılacak iki şey var, ya onun klasmanında ondan iyi olup onu yenmek ve oyundan soğutmak, ya da önce güvenini kazanıp sonra bilinçli olarak yaptığınız hatalarla maç kaybettirip sıralama düşürerek moral bozmak. Deneyin :)00 YorumlaOyundan oyuna ilgi süresi değişir genelde online bir oyuna sardığımızda kolay kolay bırakamayız. Ya sinirimizi iyice bozan bir şey ya da oyunun monotonlaşması o oyunu bırakmamıza sebeptir. Eğer oyun oynayan bir arkadaşınız var ve ondan gerekli ilgiyi göremiyorsanız tavsiyem siz de onunla oyun oynamaya başlayın. Eğer o boş vakitlerini dolaşarak değil de bilgisayar başında geçirmeyi tercih ediyorsa ve onu değiştirmekte zorluk çekiyorsanız siz değişmeyi deneyin. Erkekler gibi kadınların da severek oynayabileceği çok sayıda oyun mevcut. Birlikte eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yıleger bir başlılık var ise ortada onun içindeki çocugu dış hayata alıştırmak çekmek için gezmenin yaşamanın ve hayatının ne kadar degerli oldugunu anımsatacak şeylerde bulunun bence bunun bir yolu var oda kişinin özelliklerine göre değişik bir hal ve zaman alabilir.
00 YorumlaBen kendimden örnek veriyim (ama oyunlarda bıkma kişiden kişiye değişe bilir) ben bir oyundan anca uzun zaman (1 sene) oynayınca veya oyun bitince bıkıyorum ama kısa yoldan bırakmak için sosyal hobiler bulmak gerekli sosyal hayatın oyunlara nazaran daha eylenceli ve kalıcı oldunu anlayınca bırakır umarım.
00 YorumlaAklı olmayan oynamaya devam etsin. 1 yıl kadar oynadım daha insan psikolojisini anlamayan ergenler kol geziyor. Bunu ona düzgün biçimde söyle bak şu şekil.
Ya bana ilgi göstereceksin ya da s*kt*r olup gideceksin.
Ayrıca ilgilenmeyen bir insanla birlikte olman gelecekte kötü deneyimler yaşatabilir sana...02 Yorumlaİlkokul 4. sınıftayken counter strike oynuyodum okuldan gelince başlıyodu macera gecelere kadar baba kızacakta anca kapatcaz :) Sonra metin2ye başladım lise son sınıfa kadar onu oynadım. Oyun oynamamdaki sebep şudur aslında gereksiz insanlarla muhabbet etmeyi sevmiyorum yüzlerini görmek istemiyorum o yüzden oyunlarla kendimi mutlu ediyorum
00 YorumlaSistem gereksinimleri yüksek oyunlar oynaması için ikna et. Böylece lol vb. çerçöp oyunları bırakıp kendine iyi biri sistem toplayacaktır. Normalde lol için harcadığı oyun süresi yarı yarıya düşecektir. F2P oyunları genelde sistemi yetmeyen insanlar oynuyor. Alternatif çok daha iyi online oyunlar var, üstelik oyun seni kölesi yapmıyor, eğlenmek için oynuyorsun, piyasa oyuncusu olmak için değil.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. O oyunlar yüzünden okuldan geri kaldım , açlıktan kurudum , bilgisayar başında geçirdiğim zamanı kitaba verseydim şu an NASA da bilim adamı olabilirdim. :) . ileride çocuğum olursa hayalim onunla birlikte 1 vs 1 Counter Strike atıcam :):))))) . mümkün olduğunca bilgisayardan uzak tutmaya çalışırım.
01 Yorumla
+1 yılbence sorun erkeğin oynadığı oyunu bile kıskanan kızlarda:) erkek canı sıkıldığında kağıttan top yapıp onunla bile oynayabilir. ama kızlar buna tepki göstermek yerine sevmese bile onunla oynamayı deneyebilir. alışverişte aşkım bu ayakkabıyı cok begendim sencede güzel mi diye sorduğunuzda içinden 'ulan ben ne anlarım kadın ayakkabısından' demesine rağmen çok güzel diyen erkek gibi bişeyleri paylaşmayı denemek ya da sırf o yüzündeki heycanı söndürmemek adına :)
10 Yorumlaİçini karartmak istemem ama World of Warcrafttan bir arkm baba oğul oynuyorlar canım :D
12 Yorumla- +1 yıl
Baba oğul sevimli ama ^_^
Eskiden metin2 diye bir oyun oynuyordum 6 sene kadar oynadim 15-16 saat araliksiz oynadigimi biliyorum sadece yemek ve ihtiyac molasi veriyordum.. zaten o oyun yuzunden hayatimi berbat ettim asosyal oldum iyice derslerimde basarimi kaybettim binlerce lira para harcadim ve mutlu son bir yil kadar once bıraktım ama benden cok sey aldi..
00 Yorumla
+1 yılOkuldan atılmamın sebeblerinden l*n bu bilgisayar oyunları. ben knight oynarken yemek yemeyi bilmiyordum. Farklı bişey bu. shellere + basınca ve geçtiğinde o gün mutluluktan uyuyamazdım. Erkeklerin zaafı boğazdan, pc- ps3 oyunlarından ve futboldan ibarettir bilin bunu.
00 Yorumlaben knight , silkroad da oynadım fakat metin 2 'yi tam 6 sene oynadım uzun bir ara verdim online oyunlara single takıldım sonra 2 sene önce lol ile tekrar başladım oynmaya , singleplayer oyunlar çok sıkıcı geldigi için hep online oyunlar oynuyorum , vicut geliştirmeye kafayı taktıgımdan beri eskisi gibi oynamıyorum ama online oyunlar gerçekten çok eglenceli oluyor
00 Yorumla
+1 yılAlıp karşına konuşman lazım :) Bu bir bağımlılıktır uyuşturucudan farksızdır benim gözümde. Kendini güzel bir sekilde ifade edersen bu süreyi minimuma indirebilirsin
10 YorumlaBırak böyle devam etsin o oyunları oynanmasa 24 saat seninle ilgilense seninle konuşsa 2 ay sonra birbirinizin ne b*k yediğini tahmin edeceksiniz ne yapıyorsun dediğinde aslında ne yaptığını biliyor duruma gelceksiniz çünkü hep aynı konular geçecek sıkılacaksınız eminim (tecrübeli)
00 YorumlaBen 18 yaşımda metin 2 ye başladım başlamaz olaydım 24 yaşıma gircem halen deli gibi oynuyorum askerde millet carşıda gezerdi ben cafede metin 2 oynardım bu yüzden de hiç sevgilim olmadı oyundan kız düşünemiyom cünkü bir alış herşeyi hayataı unutuyosun dışarı cıktıgın zaman insanlar daha farklı geliyor :)
00 Yorumlabende bağımlıydım 48 saat pc başında yemek yiyip oynadığımı bilirim sonra saz kursu halk oyunları masa tenisi satranç hatta izcilik faliyetlerine sardım yani sosyal aktivitelere yönlendir ilgisini ne çekiyorsa mesela düzenli olarak halı saha olabilir...
00 Yorumla
+1 yılSevgilime oynamış olduğum oyun varsa onu öğretir birlikte oynarım. Hem ortak birşeyler yapmış olurum hemde birlikte eğlenmiş olurum.
20 Yorumla
+1 yılgeçmez, ya alış ya ayrıl ya da ona katıl. Not: ona katılırsan sana daha çok vakit ayırır ve daha değerin bilinir. fazla gamer kız yok çünkü
22 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ama bağımlı değilim bir yere kadar gider yani , onu kessen ruhu duymaz ama :D
- +1 yıl
:D kolay gelsin o zaman sana :)
+1 yılOnline oyunlar devam ettiği sürece biraz zor bırakmak ancak evlenilip iş ciddiye binince işin eşin çocuğun önemi öne çıkanca ilahi bir hikmetmidir nedir oyundan daha doğrusu sürekli oyun oynamaktan sıkılıyor insan.
00 Yorumlabağımlılık fena.
ben pes ve callofduty düşkünüyümü ama sabah akşam oynayacak kadar değil.
callofduty çıksın oynayım bitireyim derdindeyim.
pes ise ortam oluştukça.
her şeyin fazlası zarar.
film... dizi... oyun... müzik...00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Saatlerce oyun oynayan bir erkekten sana nasıl bir gelecek kurmasını bekleyebilirsin ki?
"Adam" olmak nasıl olur bunu kafanızda bir canlandırın, sonra da sevgilinizle karşılaştırın.. ona göre kararınızı verin..00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oyunların gerçekciliği ve sürekliliği oldukça biz erkekler video oyunlarından vazgeçemeyeceğiz..
Ama ben sanalda sıkılıp, gerçek call of duty oyununa yani AİRSOFT oynamaya başladım..
Böylece pc başından değil, gerçekte aksiyon yaşıyorum.00 Yorumlalol vs. gibi online oyunlardan soğumak çok zordur bende uzun süre knight ,..., lol oynadım hala lol oynuyorum. Seninle vakit geçirmesini istiyorsan oyundan aldığı keyiften daha fazla eğlendirmen gerekiyor yani vaktini oyunla değilde seninle geçirmesini sağlaman gerekiyor...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin bilgisayar oyunlarına olan ilgisi = Kadınların makyaj malzemelerine olan ilgisi
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 562 cevap paylaştı. Online oyunlar bağımlılık yapar... Sigara gib alkol gibi kumar gibi.. Diğerlerine nazaran daha az zararı vardır...
20 Yorumla
+1 yılBence bu tarz durumlarda ağırlığını koy bence yani ona oyun oynaması için belirli süre tanı. O süreyi aşıp seni takmıyorsa tavrını göster. Ama kezoların trip atması şeklinde değil damardan gir :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vala ben de anlamıyorum.. Ben sadece hız- oto yarışlarıyla ilgilenirdim, onu da bir oturur bitirinceye kadar oynardım, sonra biter işte.. en fazla 2 gün. uzun zamandır oyun oynamaya vaktim yok zaten.
00 YorumlaGeçmez, heleki Futbol Menajerlik oyunlarıysa hiç geçmez. Arada bir canı sıkılır ama bir dönem ara verdikten sonra oynamaya tekrar başlar. Bununla yaşamayı öğreneceksin :)
00 Yorumlaoyununa göre değişiyor bu biraz eğer çok ilgisini çeken bir oyunsa sabahlar ama bazı oyunlarda bitmek gibi bir durum olmadığı için sonuna kadar devam ediyorlar o kadar değilim ama Allah'a şükür...
00 Yorumlaçevremdekilerden sıkıldığım zaman kendimi 2-3 gün oyuna veririm sadece uykuya zaman ayırırım sonra normale dönerim. bundan fazlası olursa bağımlılık olur tedaviye ihtiyaç vardır.
00 YorumlaValla ben 16 yaşımda online oyuna başladım bıraksalar 24 saat oynardım. 5 sene kadar oynadım. şu an oynasamda hevesim yok kapatıyorum. Bir zaman sonra eski heyecanı kalmıyor sıkılıyor insan.
00 Yorumla
+1 yılOnline oynana oyunsa (lol, dota, knight, metin2, point) bu tarz oyunlarda bırakmaları pek mümkün değil ancak ban yerlerse bırakırlar
10 Yorumlabenimde yaş olarak bir sınırım yok şahsen ve 50 küsür yaşında sevdiğim bir abim var çocuklarıyla birlikte oynar genellikle bence bunun bir sınırı yok
00 YorumlaBende oynarım online olsun konsol olsun. Ancak yapılacak birşey kalmadığında tercih ediyorum. Birisi hadi kalk gidiyoruz derse anında bırakır giderim. zevkli mi? Zevkli çok mu önemli çokta önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılLol mü aman uzak dur o sevgiliden yasamdan kopuk kendimden biliyorum ama ben cok azalttim gunde 1 saat en fazla
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl azalttın söyler misin. kardeşimi kaldıramıyoruz
- +1 yıl
Kardesin yasi kucukse zor illet bir oyun 😑 kac yasinda oyunda kac lvl ve kümesi hakkinda bilgin var mi
+1 yılÇok zor ya bazı insanlar yıllar geçsede bırakamıyor sevgili yanındayken oturup sabahlara kadar lol oynayan insanlar bile gördüm
00 Yorumla
+1 yılsanal oyuna bulaşan hayatından yer. olumsuz etkilenir.
geçmiş zaman da o hatayı yapmıştım. kurtuldum bir daha mı aman allah korusun :)00 YorumlaGecmez. 39 oldum hala oynuyorum. Stress atma araci. Bu tur aktiviteler potansiyel barzolasma ihtimalini azaltiyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ekstra birşey olmadığı sürece kolay kolay bırakmaz da azaltma da geçmiş olsun :D, ve onu oyunundan alıkoymaya çalışırsan senden soğur :D
12 Yorumla- +1 yıl
benden soğumayı bırak ilgilendiği zaman tam ilgileniyor fakat o oyundayken ölsem ruhu duymaz sanırım :D neyse böyle kabullendim
- +1 yıl
Mecbur :D
+1 yılBen iki yıl oynadım bıraktım aşırı bağımlılık yapar önce kişinin razı olması gerek lolü bıraksın başka oyunlara alışsın düzelir diğer oyunlar lol kadar etki etmez
00 YorumlaLol oynarken kız arkadaşımda sürekli yanıma gelir rahatsız ederdi beni dışarı çıkalım diye. Başlarda sinirim bozulurdu, ama şimdi onunla geçireceğim zamanların değerini daha iyi anladım. İşte anladıktan sonra terk edilmem biraz kötü oldu sadece.
00 Yorumla
+1 yılOyunda çok ağır bir hezimete uğramadığı sürece oynar geçmez öyle kolay kolay hem bırak oynasın ilerde iş güç derken nerde oynayacak bir daha
10 Yorumla
+1 yılGamer ruhu çok farklı bir yaşam sunuyor insanlara. Ve bu ruhdan kolay kolay arınamıyorsunuz.. Bu yaşla alakalı bir durum değil...
00 Yorumla
+1 yılPc oyunlari bir tutkudur. vazgecilmezdir. olene kadar surer. elimizde olsa mezarin icine playstation bilgisayar falan gotururuz yani o derece.
00 Yorumlaerkekler büyümeyen çocuklardır.. yeni oyunlar bulana kadar bilgisayar oynayralar (nadiren büymüşlerine denk gelirsin bulursan kaçırma)
00 YorumlaBen 30 yaşındayım, hala oynuyorum. Daha 10-15 sene oynarım fırsat buldukça. Evlenince de çocuklarımla oynarım diye plan yapıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen 3 yıldır online oyun oynuyorum ölene kadar da bırakamam sanırım :D bırakmayı çok denedim ama onsuz yapamıyorum
00 YorumlaKadinlarin makyaja ilgisi ne kadar sürerse o kadar iste.
01 Yorumla- +1 yıl
kızlar makyaja bağımlı değil ki ^_^ makyaj yapsak lafff yapmasakta laf , ne istiyorsunuz anlamadık ki :D
+1 yılorda aladığı heyecanı başka yerde alamıyor demekki daha ciddi ve onu meşgul eden şeyler bulduğunda vazgeçecektir bende çok severim oyun oynamayı ama artık işlerimden dolayı zaman bile ayıramıyorum..
00 YorumlaBir erkeğin hayatında her zaman oyun vardır kaç yaşında olursa olsun. ama biraz gezin dolaşın yani diyelim 4 saat oynuyorsa sizde 2 saat gezin mesela zaten onada oyun oynamak için 2 saat kalır
00 Yorumlasana zaman ayırmıyorsa sıkıntı ama oyunu bırakmasını asla isteme bağımlılık yaratır bir araba parası dökenler var oyuna sürekli güncelleme geldiği için
00 Yorumla- Devamını Gör (160)
Devamını Gör(205)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem