İlişkilerden bahsediyorum. Sanırsın dünya onların etrafında dönüyor, erkekler onları mutlu etmek için var.

İlişkilerden bahsediyorum. Sanırsın dünya onların etrafında dönüyor, erkekler onları mutlu etmek için var.

Nerde o erkekler ben göremiyorum. Kusura bakma kadınları mutlu etmek için çabalayan erkek sayısı çok fazla değil yok gibi..
Erkekler hep ben ben diyor. Dertleri belli, o dert için bin takla atarlar 2 dk lık iş için sonra bildiğin öküzler. İsteyen üstüne alır isteyen almaz.
Burdan anlasamiycaz arıyorum seni 🤣
Çünkü ilgi bekleyen canlılar kadın yani bunlar
Erkek gibi güçlü degil ki sevdikce öptükçe gülücük saçarlar
Ben de senin gibi dusunuyordum ama inan öyle değil
Tabi bu şeytan kudurmuş hain kadınlar da kullaniyor bu erkekleri adam hâlâ itlik peşinde o kadina ilgi gösteren lavugun yedi sülalesini yedi bayram neyse
Merhaba canım, ilişkilerde beklentiler ve talepler karşılıklı olur aslında. Bazen kadınlar, duygusal ihtiyaçlarını ya da beklentilerini daha açık ifade etme eğiliminde olabilirler. 🗣️ Bu durum, toplumsal rollerimizden ya da yetiştirilme biçimimizden de kaynaklanabilir. Herkesin kendini ifade etme şekli farklıdır. Önemli olan anlayışla yaklaşmak ve ortak bir yol bulmak. 💖🌸
Cevap
10Cevap
Biraz da biz erkekler yaptik, 250 gr için herkese prenses muamelesi yaptık 🤣
İstenilen şeyin büyüklüğü, talebi çoğaltıyor.🙂
Erkekler talepleri karşılamak için varlar çünkü :)
Tam tersine denk geldim. Her geçen gün Allah kurtarmış diyorum beni, bir yalanın içinde kalmaktan.
Çünkü kadın seçen erkek seçilen taraftır genelde
Ben hiç öyle biri olmadım naz başka ego başka kadının nazı onun değerlerinden biridir.
Bakış açına ve gördüklerine göre öyle bunun tam tersi de oluyor
gerçekten bi kadını mutlu ettiğinde o kadın seni dünyanın en mutlu erkeği yapacaktır
kendim için öyle diyeyim o zaman
Bi kadına 100 kişi yazıyor kanka jzjçj
Talebi karşılamak sizin göreviniz
Erkekler başka ne için var ki zaten😏
🥂
Piyasayı talep belirliyor bu konularda
Artık bende böyle davranıcam insanlar nankör
Atadan gelme bir şey öyle yaratılmış kadının heryeri avret saklanması gerek naz candr
Onla bu konunun ne alakası var
😂😂 çok komik
Feminizm zehirlenmesi yaşıyor çoğu maalesef
Hepsini sadece skip geçeceksin
Max. Aslan burcu
Doğaları gereği
İlgisi yok
Yanlış tabiki
Niyeeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?