Erkekler bunu neredeyse hiç yapmazken, herhangi bir kadın, erkek ihtilafinda, kadınlar neden hep kendi hemcinslerinin tarafını tutarlar?

Erkekler bunu neredeyse hiç yapmazken, herhangi bir kadın, erkek ihtilafinda, kadınlar neden hep kendi hemcinslerinin tarafını tutarlar?

Objektif bakan, empati kuran kadınlar var elbet erkek acisindan da bakabilen. Ama bir zulüm varsa, şiddet , aşağılama kadın olarak. hemcinsimin. yaninda olurum tabiki.. Sonuçta fiziksel olarak güç farkı var bunu kabul etmeliyiz erkek- kadın arasında...
Bence istisna değil, oldukça yaygın. Kadın davranış, ima,.. vs şekillerde bunu alttan, altan erkeğe uygular. Çünkü fiziksel gücü erkeğe yetmez. Aradaki fark tarz farkıdır. Birisi dışarıdan rahat gozlemlenir, diğeri zor fark edilir. O yüzden siddet uygulayan taraf hep erkek gibi görünür.
Siddete ben de karsiyim elbette. Ama olaya biraz daha yakın ve gözlemsel olarak bakıyorum.
Kadınlarda işine geldiği gibi çıkarlarına menfaatine göre hareket ediyor. Nihayetinde bir insan sadece cinsiyeti farklı erkekten hoşlansın, gözüne kestirsin sen o zaman gör ihtilafı hemcins memcins dinlemez hepsini eritme potasına gönderir führer gibi, koca osmanlıyı bir karı yedi tek başına😅
koyunumsular çünkü, erkekler de en azından tarafsız kalmalı ezik gibi kadın yancılarını sevmem bir mevzu çıkarsa tüm hıncımı alacağım bu güruhtan fsdfdsfsfsf
Bunu yapanlara sormak lazım. Ben haklıdan yanayım hep bilirsin..
Cevap
4Cevap
Kadınlarda da kadınları sevmeyen ve kıskanan çok kişi var
Bu benim için geçerli değil. Dogru neyse odur, kimin agzindan ciktigi muhim de degil. Bu sebeple genellemeleri doğru bulmuyorum.
Normal hayatta ezildiklerini düşünerek savunma mekanizmalarini hep canlı tutuyorlar.
Ben hep olduğunu düşünmüyorum. Hep olan hep kendi taraflarında olduğu 🙂
Ben tutarım hemcinsimi ezdirmem 😀😀
Sade kadınlar mı 😅 erkeklerde öyle sjsjs
Seni bilmem ama kadın tarafını tutan çok erkek var
Dediğin gibi olanlar çok 😅
Haklı taraf kimse onu tutarım
Haklı olan tarafı tutarım
Erkekler yapmazken mi yapıyorlar gayette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?