29 gü

Norveç’te nişanlımla aynı evde kalıyorum, kız kardeşim öğrenince ve anneme söylemeyince günaha girer miyiz, ne yapmalıyım?

3 Temmuz'da nişanlımın yanına Norveç'e gideceğim. Bu sefer kardeşim de geliyor. Nişanlımla 3.5 4 yıldır nişanlıyız. Yılda önceden bir kere görüşüyorduk. Fakat geçen Şubat ayında gitmiştim yine. Yani 6 ayda bire düştü bu süre. Bu sefer 2.5 ay kalacağım fakat kardeşim 1 ay kalacak ve geri dönecek. Nişanlım ile arada dini nikah var başından beri ve biz yan yana kalıyoruz. Günah değil bu. Fakat benim olduğum şehirde bu hoş karşılanmıyor. Dini nikah bile olsa resmi nikah veya düğün olmadan bu olmuyor.. tam yazamıyorum. Annem de katı bu konuda. Şimdi kardeşim gelince ona bu durumu nasıl söyleyeceğim. Anneme de geri döndüğünde haber vermemesi gerekiyor. Sorun olur mu, kardeşimin mi yanında kalmam gerekir? Aynı ev içinde
Bu yazın resmi nikah yapacağız Norveç'te fakat düğün ne zaman olur bilmiyoruz. Bilirsiniz, aile birleşimi meselesi var. O yüzden zor geçiyor sürecimiz. Ne yapmalıyım?
Kardeşim 20 yaşında ve kız.
Norveç’te nişanlımla aynı evde kalıyorum, kız kardeşim öğrenince ve anneme söylemeyince günaha girer miyiz, ne yapmalıyım?