Beni emrenin karısı sandılar diye 20 defa anlatması...
Evde ikisi yalnızken telefonlarımı açmaması...
Her haltı gidip ona anlatması..
Birde kadın öyle bir konuşurken cilve yapıyorki oğluna karşı inanamazsınız
Çok ağır bir itham ensest'ten bahsediyorsun ve Allah korusun çok kötü bir şey bunun şüphesi bile Ayrılman ı yön verecek bir durumdur Ben bunun yani Kendim için düşünüyorum da bunu şüphesini yaşıyor olsam bile ayrılırım Yani direkt ayrılırım
Güncelde anlattım bak.
Peki ayrılmak için neyi bekliyorsun Ne olsun istiyorsun
Ayrıldım zaten.. Sence haksıx mıyım böyle düşünmekte
Ben kimsenin hakkına giremem bilmiyorum emin değilim Sadece senin sözünde de öyle olduğu kanaatine varamam o yüzden bir şey diyemiyorum ama Hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlısı böyledir Rabbim Sana Eş diye yazdığı aşk diye çıkarsın karşına sana duam bu şekilde
Ama anlattıklarım normal mi
Senin anlattıkların sana göre doğru olduğunu Söylediğin şeyler Hani mide bulandırıcı
Bak sorumu geç.. Güncelde yazanları oku sadece.. Normal mi
Okudum zaten okuduğum için cevap yazıyorum zaten
Ben inanıyorum sana çünkü.. Geçen youtube da bir şey dinledim. İnsanlar, maktup yazıyorlar, yaşadığı şeyleri anlatıyorlar, kim olduğunu söylemeden. Adamda okuyor. Senin yaşadığın gibi. Adam annesi ile ilişkisi varmış. Kadın evlenmiş, kocasıyla, kaynanasını o işi yaparken yakalamış. Bunu resmen dinledim. İstersen link atarım, istersen sen, YouTube gir, kocamla annesi yaz çıkar zaten
bence sen kafanda bu tür şeyleri çok düşünüyorsun, bir insan birşeyi düşünüyorsa ya da onu öğrendiyse o konuyla ilgili bilinç altı bir sıkıntı vardır. ve sen sürekli bunu düşündükçe kadında veya nişanlında bu kusuru en detay şeylerde bile ararsın. valla bir psikiyatriste görün belki ens. est düşünceler bilinç altında "istek" tir.
Şüphelerinde haklısın. öz annesiyle ilişkiye giren çok var sadece sen ben görmüyoruz medyaya yansımıyor. derhal ayrıl gitsin. bir de senin yaş kaç site 43 gösteriyor ama sanırım genç birisin
Cevap
19Cevap
Bu sitedeki ensest aşk ilişkilerini şimdi okudum. Şunu anladım, inernet, akıllı telefon bu konudaki p*rno, insanları paronoyak yapmış. Bu yoldan dönüş olamaz artık. Ensest aşk var tabi ki, ama bir anne bebekliğinden bu yana büyüttüğü, onu evlendirdiğinde evinde yapayalnız kaldığı bir yalnızlık duygusu var, Yalnızlık korkunç bir şey, bir de üstelik kadın ruhu, kıskançlığı, geliniyle bilinçaltı rekabet etmek. Herşeyi ensest aşk ilişkisi olarak görmemeliyiz. Bu ensestliğin başında bir de:aynı evde hazır bir kadın-kız anne, kızkardeş, kadın ve kızlar için ise evde hazır bir erkek eş, oğul dışarlarda erkek veya kız-kadın aramak yerine evdekilerle aşk ilişkisi , kadınlar-kızlar ve erkekler açısından da daha kolay ve daha sorunsuz ve daha birbirilerine alışmışlık da var. Günün her saatinde birlikteler, birbirilerinin ne yaptıklarını görmeseler de hissediyorlar. Ensestliğin serbest olduğu ülkeler tarafından çekilmiş olan ensest p*rno videolar, evdeki yakın akrabaları heveslendiriyor, özendiriyor ve ensest aşk böyle başlıyor. İşte ensestliğin özeti bu.
bir başka önemli olan da bu siteyi takip edenler arasında enset aşk yaşayan mutlaka vardır, açıklarsa gerçek kimliğinin asla öğrenilmeyeceği garantisi vardır ve açıklamalıdır. Ben bildiğim ve doğruluğu kesin olan yaşanmakta olan bir enset aşk ilişkisini sonraki günlerde burada yazıcam.
Abla ayrıl kesin vardır ben böyle şeylere olanak veriyorum artık çünkü öyle bir devirdeyiz ki kelimeler kifayetsiz kalır çok zor evlendikten sonra ah vah edince bi ise yaramıyor yeni gençlerin korkulu rüyası evlenmek neden çünkü bu ve bunun gibi farklı durumlar yaşamaktan korkuyor insanlar çok üzgünüm annesiyle arasında ilişki olmasa dahi annesinin onu bu kdr kıskanması, demesi, kocası yerine koyması büyük ihtimal kocası öldükten sonra piskoloji nanay olmuş ve kocası yerine oğlunu koymuş bu bile sana çok çok büyük sıkıntı verir yol yakınken ayrıl sen Nisan takana kadar çocuğun annesinin böyle olduğunu goremedin mii. .. umarım mutlu olursun
%99 iliskileri yoktur. %1 de insanogludur diye diyorum. Yoksa %100 yoktur. Anneler toplumda ozellikle erkek cocuklari icin son zamanlarda o kadar sacma tutum sergiliyolarki sana oyle hissettirmesi normaldir. bi de muhtemelen senle sidik yaristiyor.
Saçmalama gördün duydun mu ki aklına bunları getiriyorsun
Üvey anne olsa bu dediğin olabilir derdim ama öz anne evladına hallenemez
Emin misin. Bir sürü örneği var.
Türkiye'de mi bu örnekler
Evet
Ben hiç duymadım peki sen ne dusunuyorsun
Babasının 2. Evliliği ise çok garip olmayabilir belki ama öz annesiyse enseste girer büyük saçmalık
İçine tüküreyim. Amma fesatsın. Kadın genç ve güzel göründüğü sevinciyle 20 defa anlatmış. Sen nereye bağlamışsın.
Zaman kötü. Olmaz diyemiyorum neler oluyor hayatta.
senin bunu düşünmen de sağlıklı değil onun bu düşünceye seni zevk edecek hareketleri sözleri sağlıklı değil bence, yüzde 50 50 veririm kusuru
Bir şey diyemem enteresan durum
Öyle yapıyorsa anne oğluyla ilişkiye giriyordur
O nasıl yaa saçmalama
Bence saçma düşüncelerden kurtulmalısın.
sen kaç yaşındasın?
oyle olsa seni istemezlerdi
Anne istemiyor ki zaten
yani ollmaz diye bisey yok ama yok ya yapmiyorlardir emin misin. tiksinc bisey
Saçmalama sen kıskanmışsın belliki
Yuh a&q
Noluyo kızım
O nedemek ya
Nasıl ya
Donelerin nedir. ?
Güncelde anlattım
Saçmalama sen de oğlan evlat anası olunca anlarsin.. oğluna cilve yapmicak kime yapacak kadın aw. Böyle dusunmen canım afedersin ama
Oğluna cilve yapan anne mi... Benim çevremde hiçbir oğlan annesi yapmıyor bunu
Yapan gördüm. Kadının kocası yok ilgi eksikliğini oğluyla kapatmaya çalışıyordur.. ama bu cinsellik olduğu anlamına gelmez. Daha somut kanıtlar olmadan bu dediğine inanmam ben büyük bir sapıklık çünkü
Öz mü
Burdamısın
Trol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?