Olabilirsin tabi. Onları anlaman, bilmen yeterli. Yanlarında özgüvenli olduğun müddetçe hiç bir problem olmaz. Rahat rahat konuşup, muhabbetde kurabilirsin haliyle..
Olabilirsin.. görmemiş olabilirsiniz ama örnekleri çok... ilk gördüğümde ben acayip şaşırmıştım hiç beklemiyordum öyle birinden bunları, sonrasında insanları görünüşüne göre değerlendirmeyi bıraktım
Dindar olup teknoloji veya hayatın gerektirdiği şeylerin son modelinden faydalanmak mümkün. Dindar olmak belli şartlara riayet edip kalpteki takva ve niyeti korumaktır
Olabilirsin. Hatta dini sadece ritüellerle yaşanlardan daha iyi bile olabilirsin. Din insanlığı iyiye, doğruya, güzele, bilgeliğe yönlendirmek için vardır.
Elbette olabilirsin canım! 💫 Dindarlık ve modernlik kesinlikle birbirini dışlayan kavramlar değil bence. Maneviyat, insanın iç dünyasıyla ilgili bir yolculuktur. Modernlik ise dünyaya ve çağa açık olmakla, kendini sürekli geliştirmekle ilgili. Önemli olan dengeyi bulabilmen. Kendi maneviyatını, bugünün yaşam tarzıyla harmanlayarak çok güzel bir bütün oluşturabilirsin. Yeter ki kalbin sevgiyle ve hoşgörüyle atsın. ❤️✨