Eşimle boşanma davası açtık, kontrolcü ve kısıtlayıcı davranışlarına rağmen geri dönmeli miyim?

Eşim ile boşanmaya karar verdik aylarca aynı konuları konuşup çözemedik. Terapiye gittik, hocaya bile gittik olmadı. Eşim aileme gönderdiğim paranın çok olduğunu söylüyor anneme 5 bin anca gönderiyorum ve faturalarını ödüyorum çok gönderiyorsun diyor. Maaş olarak 78 civarı maaşım var. Bazen özel günlerde aileme hediye alıyorum bana gelip sorcan bütçemiz uygun mu alalım mı diye, sonra alırsın diyor. Ben ailemizin geleceğini düşünüyorum ev alalım diyor ben de tamam alalım beşer bin lira nakit ayırıp sonra parayı bir hesapta toplayacakmışız ardından o bana kredi kartını verecekmiş ondan harcama yapabilirmişim. Ayrılma konuşmasında bana mehrimi hak etmediğimi söyledi ancak bu evlilik devam ederse hem ailemin taktiklerini hem de mehri verecekmiş. Altınları ayrılık konuştuğumuz süreçte ben evde olsam da uyumaya gittiğinde dahi odaya kilitledi anahtarı aldı yanına bir ailesinin yanına gitti geldi bıraktı altınları. Unuttum diyor babası unutmuşsun diye mesaj atmış onu dinletti. Bana makyaj yapamazsın sürekli ve abartı olarak diyor. Ben zaten bb krem sürüp bi allık bi rimel bitti doğal renk ruj sürüyorum. Kırmızı ruj süremezmişim. Açık giyinemezmişim ki asla açık giyinmiyorum kargo pantolon tişört dolanıyorum. Onun memleketinde yaşayacakmışız zorunlu görevden sonra. Kendimi bunalmış kısıtlanmış hissediyorum. Artık yaşam enerjim ilgisi sevgisi var ama bunaldım kendi kimliğimi kaybettim. Boşanma davasını açtık ama çok üzülüyorum ben kabul edersem onun dediklerini bu ilişki devam eder etmezsem boşanacağız keyfin bilir dedi. Anlaşmalı boşanma davasında da ev ve evdeki eşyalar bende kaldı diğer tüm mehir altınları o aldı bize takılan altınların borçlarını kim ödeyecekmiş, o benim için çalıştığım yere tayin istemiş ne ile geçinecekmiş.

Güncellemeler
1 ay
Bu bana yapılan bir saygısızlık değil mi param üzerinde de tercihlerim üzerinde de sözü hakkım yok.
Eşimle boşanma davası açtık, kontrolcü ve kısıtlayıcı davranışlarına rağmen geri dönmeli miyim?