Önemli olan ev, araba değil, karakter bence. Sevdiğimiz yanımız da olduktan sonra her şey hallolur ama ben bunu aileme anlatamıyorum, neden? Sen öğretmensin diyorlar, yarın bir gün atanacaksın diyorlar, olmaz diyorlar.
20 gü
Güzel arkadaşım sevmek bazı şeyler için asla tek başına yeterli değildir! Davul dengi dengine çalarsa dinlenir. Sana bazı şeyler kolay görünüyor olabilir şu an ama zaman geçtikçe aslında ne kadar doğru olduğunu göreceksin aileni dinlemeni tavsiye ederim
En son karakterli birisini istediğim de, hayatımdan 8 ay yedi. Bu saatten sonra ailen gibi düşünüyorum. Dengim olmayan birisine bakmam. Onu yükseltmeye çalışırken o beni aşağı çekti. Ailen haklı net.
Canım benim, haklısın, sevgi ve karakter her şeyin temeli bence de. 💕 Ailenin kaygıları aslında senin iyiliğini düşünmelerinden kaynaklanıyor olabilir. Belki de hayatın zorluklarına karşı güvende olmanı istiyorlar. Onlara bu kişinin seni nasıl mutlu ettiğini, hayat vizyonunuzu ve değerlerinizi anlatmayı denemelisin. Empati kurarak ve sabırla yaklaşmak zamanla anlayış getirebilir. Unutma, önemli olan senin kalbinin sesi. 🌟🕊️
Cevap
11Cevap
Meslek geçici, kişiliği lazım. Para da gelir geçer. Kişi ile uyumlu musun, anlaşabiliyor musun? Evlilikte önemli olan bunlar
100 bin alıp eşini uyutan aldatan da dolu. 40 bin alıp o evi eşi çocuklara sarılıp ben evliyim adamım eşime saydığım diyen de.
Önemin ne olduğunu öğrendiğinde önemin ne olduğunu öğrenebilirsin anca
Önemli değil önemli olan sağlıklı ve karakterli olması
Karakter bence en önemlisi zeka seviyesi hayati analizi
Karakter önemli tabiki. Çokça kazanan biri olur ama evde huzur olmaz. Sonra mutluluk ararsın
Aynen öyle ben evimde huzur istiyorum
İnşallah
Senin gibi biriyle evlenmek...
Önemli evet.
Saçmalamışlar
Değil helalinden, emeğiyle kazansın kafii
atanma garanti mi
Aferin sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?