Benim için önemli. Ben mantık evliliği taraftarı bir insanım. Evleneceğim insanın kültürü ve maddiyatı benim için önem arz ediyor. Tabi böyle konuşuyorum ama benim gönlüm biraz tuhaf bu ilişki konularında. Belki de hovarda iş güç bilmeyen bir serseri ile evlenirim kim bilir?
Tabi ki önemli. Davul bile dengi dengine demişler. Kimseyi küçümsemek değil buradaki kastedilen. Herkesin kendi kulvarında biriyle daha mutlu olması. Zira çevremde kendisinden daha yüksek veya düşük olan statüde olan insanlarda hep bir ilişki sorunları gördüm. En ideali kendin gibi veya denk biriyle olman.
Yok dicem demesine de ama şimdi zenne olarak çalışan, vicik bir sosyal medya fenomeni, ne bileyim gazino sahibi olan ya da peze.. lik yapanla da Yuva kuramam ki. 😃😃
Ee yani. 😃 herkes yok der bu tür sorularda ama bal gibi az cok hayat stiline, düşlediği aile yapisina uyacak birini ister taşıyamicamiz meslekler, hayatlar da var. 😃
Yani hemcinslerimle aşırı haşır neşir olacağı bir meslek grubundan olmamasını tercih ederim kıskanç insanım ben gelemem bu tip durumlara.. :D Onun dışında zaten kendini taşımayı bildikten sonra ne gibi bir sorun olabilir ki.. Keyifli akşamlar..
Mesleği çok fazla önemli değil ama kültür ve kafa yapısı önemli. Meslekler içinden birkaç tane meslek biraz soru işareti oluşturur. Mesela askerlik, polislik. Tedirgin olursun. Kadınlar için de geçerlidir bu.