Senin için evleneceğin kişinin mesleği önemli midir...
#emre00 ®

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim için önemli. Ben mantık evliliği taraftarı bir insanım. Evleneceğim insanın kültürü ve maddiyatı benim için önem arz ediyor. Tabi böyle konuşuyorum ama benim gönlüm biraz tuhaf bu ilişki konularında. Belki de hovarda iş güç bilmeyen bir serseri ile evlenirim kim bilir?
Tabi ki önemli. Davul bile dengi dengine demişler. Kimseyi küçümsemek değil buradaki kastedilen. Herkesin kendi kulvarında biriyle daha mutlu olması. Zira çevremde kendisinden daha yüksek veya düşük olan statüde olan insanlarda hep bir ilişki sorunları gördüm. En ideali kendin gibi veya denk biriyle olman.
Evliyim ve eşimin işi benim için sorun teşkil etmedi.
Evet öyle...
hayır helal kazanıyor mu o önemli
kimse değilim :)
para mal mülk meslek gibi gelip geçici şeyleri önemsemem dikkat ettiğim şeyler maddi değil manevi
Amin ALLAH razı olsun :)
mersi
Cevap
19Cevap
Evet önemli. Çünkü sürekli il dışı ya da ülke dışında olursa mutlu olamam. Onun haricinde de geçinmeye yeterli getirisi olan her iş kabulüm
Sende hemşire tipi var he :D
Ahh keşke 🥺
Ahaha
Hayır değil ben çalışır bakarım bize gerek yok evde otursun güzelce yesin içsin beşlik koç gibi kdjdjjdjd
😂😂😂😂
Hayır değil.
Yok dicem demesine de ama şimdi zenne olarak çalışan, vicik bir sosyal medya fenomeni, ne bileyim gazino sahibi olan ya da peze.. lik yapanla da Yuva kuramam ki. 😃😃
Önemli değil. Sadece çalışma ahlakı olan ve çalışmayı seven bir adam olması önemli
Toplum ahlakına uygun her iş olabilir, sorun etmem sevdikten sonra
Yani hemcinslerimle aşırı haşır neşir olacağı bir meslek grubundan olmamasını tercih ederim kıskanç insanım ben gelemem bu tip durumlara.. :D Onun dışında zaten kendini taşımayı bildikten sonra ne gibi bir sorun olabilir ki.. Keyifli akşamlar..
Kızlar Bir Adım Öne benim için önemli ben erkekte kariyere önem veriyorum çünkü
Mesleği çok fazla önemli değil ama kültür ve kafa yapısı önemli. Meslekler içinden birkaç tane meslek biraz soru işareti oluşturur. Mesela askerlik, polislik. Tedirgin olursun. Kadınlar için de geçerlidir bu.
Önemsiz gibi görünsede sosyal statüler her zaman sorun olmaya açıktır. Helalinden para kazanmasi da ayrica önemli
Giderleri hepsini ben karşılarım. Çalışmasa da olur. Sadece yemek yapmayı bilmesi ev işlerinden aşması benim için rahatlatıcı olurdu.
Evet onemli ortalik mali olmali o.. olmali benim gibi p.. yildizi olabilir eskort olabilir zaten hic evlenmeyi de dusunmuyorum
Helalinden kazanmayı bilip, eli iş tutan biri olması önemli. İlla şu meslek bu meslek diye takılmam
sorumluluk sahibi olsun
alnının teriyle helal para kazansın yeter
işin tanımı önemsiz
Helal kazanması önemli benim için. Hayatımızı idame ettirecek gelirimiz olsun kâfi
eğitim aile yasadıgı yer okulları meslegı tabıkı onemlı paralel olmalı
kazancı önemli değil ama mesleği önemli hatta benimle aynı mesleği yapmalı
Degil tabiki.. İş kriteri de olmasın yani😂
Değil. Ne yolla para kazandıği onemli ama mesleği onemsiz
Karakterini koruyarak yaptığı bir meslek olduğu sürece sıkıntı yok
Gönlüm ister tabi istediğim meslekten olsun ama olsun önemli olan ne kadar para kazandığıdır
Önemli çünkü ben okumayı seven biriyim , 3 4 5 meslek okuyabilirim beni taşımalı
Önemli. Benim uygun görmeyeceğim bir işle meşgul olması sorun yaratabilir elbette
Değil, genelde erkekler takıntı yapıyor çünkü bazıları kadının fazla kazanmasını sindiremiyor
Elbette önemlidir o da ev hanımı olmalı yani ev kızı... çalışmamalı
Benim yapacağım mesleğe karışmadığı sürece istediği mesleği yapabilir.
Mesleği değil ben kendisiyle ilgilenirim onun var olması yeterli: )
Valla kadın olarak önemsiz desem yalan olur.
Türkiyede önemlidir böyle şeyler kimse dengi olmayan birine aşık olmaz aşkın bile kriteri vardır
Evet önemli maddi durumu iyi olmayan biriyle evlenmem sürünmek için gelmedim bu dünyaya
Değil diyenler bile önüne erkek v. s gelse mesleğe göre terch yaparlar. Hep öyle gördüm. Evet önemlidir.
Gerçekçi bir yorum
evlenmeyi düşünmüyorum ama evlensem ve sürekli yurt dışına çıkması gereken bir işe sahip olan birini tercih etmezdim
Para herşeydir. Diyen diyen zihniyet için önemlidir. Aile herşeydir. Diyen zihniyet için önemsizdir...
Helalinden kazanmayı bilip, eli iş tutan biri olması önemli. İlla şu meslek bu meslek diye takılmam
Çok da önemli değildir, mesleği adamlık olanların yapamayacağı şey yoktur
Hayır ama güven veren bir meslek olması tabiki iyi olur
Kişiden kişiye değişen bir şey bencesi tabi ki önemli değil önemli olan mutluluk
Mesleği değil kazancının helalinden olması kafii.
Değildir.
tercihen kokoreççi ahs
Bence zengin olmayacağı kesin orta gelirli olur
Hayır önemli değil yeter ki mutlu olalım
Önemsiz çünkü evlilik düşünmüyorum 😅
Meslekten çok çalışkan olması önemli
En önemli özellik diyebilirim
Hayırr
Çok seviyorsam önemsiz
Mesleğine çok fazla takılmam gibi
ahlaki olan mesleklerden hiçbir sıkıntım yok..
Mesleği belki ama eğitim durumu çok önemlidir
Kendi dengim olsun isterim evet önemli
Evet önemlidir
Is ahlaki yoksa önemli
Hayır önemli değildir
Önemlidir Tabii ki
Tabii ki önemli
evet önemli
Malesf ki bu devirde evet
Evet onemli
Asla değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?