Hizmetci degil gelin geldim, Sorunlu kayınvalide?

Merhaba arkadaşlar ben 18 yasimdayım ve severek ama malesef kacarak evlendım

bu arada türkıyede dogmadıgım ıcın türkcem bozuk bayagı, kusura bakmayın yanı :)

yurt dısından türkıyeye geldim ve eşim askerlıgını 4 ay önce bıtırdıgı icin ve işede yeni gırdıgı ıcın bir süre daha kayınvalıdemle kalmak zorundayız ( 3 ay oldu gelelı)

herneyse annev e babayla sonunda barıstık ama tabi onlara kendimi acamıyorum bız sana söylemıstık iste dınlemedın falan fılan derler dıye

evlenmemi istemedikleri din ve ırk farkı yüzünden ki ben simdiye kadar ınsanlarda ayrım yapmadım

asla kayınvalideme karşı gelmedşm dedıklerını ıkıletmedım sonucta bır süre daha bırlıkte kalmak zorundayız eşim yeni işe gırdı dıye

ama sorunşu
kadın ben geleli elini hic biseye sürmedi işini temızlıgını herşeyını bana yaptırıyor

sabah uyanmami bekler temızlık yapmaz 24 saat facebookda tavla oynar durur :)

yani ben geleli ev işlerini herşey üstüme kaldı

ögren kızım ilerde evinde nasıl yaparsın gıbı bahaneler atar ortaya biseyı gösterır ondan sonra o işte üstüme kalır
yani sadece ben onun işini göreyım diye gösterır ve benım üstüme bırakır

her camaşir makınası farklıdır mesela annemlerle yasarken kullanımı farklı tabı
işin ucundan tutayım evınde kalıyorum derken resmen temızlıkcı hımetci gıbı bı duruma dütüm
eşim beni anlıyor konustuk yani ama onunda elinden bişey gelmıyor 3-4 ay ıdare et diyor bıraz para bırıktırelım cıkarız dıyor ama gercekten artık dayanamıyorummmmm :(((((((((

ınanırmısınız gercekten artık pıskolojım bozuldu :(((

hani yardime tmesıne ederım elıme yapısmaz ama hereyi bırak gelının üstüne carsida gez 24 saat tavla oyna olurmu ya :(
bazen kalkıp kadına catasım gelıyo sonraa saygısızlık yapmak istemıyorum, büyügüm ve daha cok gelır üstüme diye
kadin kocamla biraz gülüştügümğzde gizlı gelıp soruyor işte abdestını aldınmı falan fılan dıye ya kadın sanane ben nezaman alıp almıcagımı bılmıyormuyum sanki?
kocamın bana yemek hazılamasına bıle karısıyor :(((
Hizmetci degil gelin geldim, Sorunlu kayınvalide?