Anne babam çok şükür hala hayattayken bayramlar bana hüzün, keder, duygusallık getiriyor, cenazesi olanın geçirdiği günler gibi bayram günleri geçiriyorum
1 ay
Anne babam çok şükür hala hayattayken bayramlar bana hüzün, keder, duygusallık getiriyor, cenazesi olanın geçirdiği günler gibi bayram günleri geçiriyorum
Babamın elini öpmek yerine mezar taşını öptüm 16 yıldır bayram bitti benim için buruk geçiyor kapıda babam gelecek diye gözün kalıyor ama gelmeyeceğini bile bile beklemek
12 yaşında babasını kaybetmek RABBiM mekanını cennet eylesin
Amin teşekkürler
Hayır yok çünkü İkiside vefat etti
@Günesinkadini ya üzdün gece gece votkayı dolaba koydum tam yatacaktım offf
Aman aman benim yüzümden içme kendi günahlarım yetiyor bide senin günahlarını çekemem
:(:(
@aklımdadelisorular13 sabah ezanı vakti yakın sabah namazı kılıp rahmet eyle duası kabir duası et ögren hanımefendi den ana baba ismini
Teşekkür ederim düşünmesi yeter
Düşünmesi yeter mi KS Manitan sanırım senin vodkaya sarılış mı teşekkür sebebi
Ne manitası be sfsfs ikimizde birbirimizden nefret ederiz beni gıcık etmek için bulaşıyor yorumlarda
Nefret etmekte şeref çünkü duygudur sevgi nasıl duygu ise nefret aynı şekilde ben sevmediğim karıdan nefret bile edemem o kim ki duygumu kullanabilecek
@Günesinkadini Nefret etmiyorum abart
Herkese manita diyorsunuz arkadaş olunmuyormu burada acaba
@aklımdadelisorular13 Baba Kız Bile Olunuyor Kızıyla burada anası hakkında yazışan babalar vardı
Allah iyi etsin ne diyim onları jzjzj
@aklımdadelisorular13 Burada ki manitalık herhangi bir soruda ya da soruya gelen cevapta bir tık yakışıklısı görülünce ayrılana kadar sürüyor
Doğrudur ben bu kadar tecrübeli değilim kral bilmiyorum jzjzjz
@aklımdadelisorular13 iç çamaşırı değişir gibi sevgili değişiyor bu z kuşağı
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim bende gönlümden bi eic verdim say jzjzjz
Benim rica ederim yazmama gerek kalmamış vay be Sıçtıgın bokta bile yanında bu herif çıkacak gölgen gibi olmuş maşallah
Kanka ayıp oluyor 😂 bildirim banada düştü yorumumuz olduğu için arkadaşım espiriden anlar eğlencesine yazdım jzjzjzjz
@aklımdadelisorular13 Karı koca olsanız bu kadar iletişim içerisinde olmazsınız ne büyük arkadaşlık şaşkınım nerede soru var ikinizde ordasınız
Ula ben takip etmiyorum kendşsi benim yorum yaptığım yerde soluk alıyor sfsfs takip listemde bile yok
Bende onu takip etmiyorum bi ara engellemişlliğim bile var kan çekiyorsjzjzjzj
Okuyup üfleyip uçurma işlemi kime yapılacak bulduk sanırım
@aklımdadelisorular13 İbrahim Tatlıses Sen Aşıksın Şarkısı Tavsiye Ediyorum
Ahahah bana bişey olursa bu adamdan bilin jzjz inşallah espiridir çünkü kim olduğumu bilmiyorsun jzjzjz
@aklımdadelisorular13 dolarlar arasına şakırt diye düşersen yinede benden bilsinler mi Beni üfleyip zenginlik içine uçurdun teşekkür ederim deyip getirip 100 dolar bile vermezsin iyiliğe gık çıkmaz kötülüğe hemen linçç
@Günesinkadini bana benim olduğum yerde soluk alıyormu dedi gerçekten demiş ben yok olacam bu kadını görmezden gelicem jzjzj okuyup üflemen işe yaradı jçjçjç
Kanka zaten mavi dolunay geliyormuş bende yay burcuyum bana yarayacakmış jzjzjz sende yine oku üfle zengin olayım jzjzjz
Sakin olun kimse kimseyi okuyup üflemiyor
Olduğum yerde bitiyor dedin üzdün
Şakasuyduu
Ohh rahatladım 😂😂😂
@Günesinkadini şiir yazmayı öğrendim jzjzjz
Okuyup üfleyince uçurabilsem kendimi evime yatagıma uçururdum 3 saat tir trafikteyim bu çileyi çekmezdim Ankara'ya 80 Km 🥹
Ooo helal olsun şair oldun demek
Evet söyleyimmi jzjçjç
Söyle
@aklımdadelisorular13 ördek suya dalda git sevgilimi alda gel eğer işi var ise resmini çalda gel
Dayın geldi
hangi dayın
bak ben hep yanındayım jsjsjsjs 😂😂😂
Canım benim, duygularını çok iyi anlıyorum, bu korku aslında ebeveynlerine duyduğun derin sevginin bir göstergesi. ❤️ Onları kaybetme düşüncesi elbette hüzünlü ama şu an yanındayken her anın kıymetini bilmek çok değerli. Onlarla birlikte her bayramda yeni güzel anılar biriktirmeye odaklanabilirsin. 🙏 Sarıl onlara sımsıkı! 🤗
Cevap
2Cevap
Bende çok korkuyorum en korktuğum bu kanka allah herkese uzun ömür versin mümkünse önce ben öleyim.
Yanında sağlıkları yerindeyken kıymet bilmek lazım ömürleri uzun olsun
Amin gönlü güzel merhametli insan herkesin canı cigeri ömrü uzun hayırlı olsun
Hayır.
Odunsu musun sen
Niye
Hüzünlü duygusal değilsin diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?