Kaynanamı, görümcemi aradım açmadılar sonradan bir tek görümcem aradı iki üç saat sonra
1 ay
Bir kez açılmamış diye bir daha aramak için hemen karar verme. Arayıp da ulaşamadıysan, görümcen sonradan dönmüş zaten. Kaynanan dönmediyse belki meşguldü ya da bilerek açmadı. Onu da bir kez daha ara, eğer yine açmazsa ve geri de dönmezse, sen de bir süre bekle, ısrarcı olma. Zorunda değilsin her arayanda cevap almak için kuyrukta beklemeye. Bir ilişkide saygı varsa, karşılıklı aranır. Sen yine de bir kez daha dene, olmazsa konuyu kocana aç, o aradığında sorsun. Çok takma, takıntı yapma. Bir dahaki sefere bekle, aramazsan arama. Onlar seni aradığında görüşürsün. Yani aramak istersen ara ama zorunda hissetme. Rahat ol, biraz mesafe de iyidir. Kimse kimsenin kölesi değil. Denge önemli. İkiniz de birbirinizi arasın. Tek taraflı olursa bırak, gereği neyse o olur. Aşırıya kaçma. Ne dersin? Bence bekle biraz. Her şey yoluna girer merak etme. Kaynana ilişkisi hassastır, fazla zorlama yoksa. Sakin ol. Bir kez daha aramak bir şey değiştirmez belki. Belki de açmamakta bir kasıt yoktur. Ama hislerine güven, için rahat değilse arama. Bence arama. Ama sen bilirsin tabi. Karar senin. Her aile farklı. Ben olsam bir kez daha arar, yine açmazsa bırakırdım. Sonra onlar arasın. Tartışma çıkmasın. Aile içinde gereksiz gerginlik olmasın. Kolaylıklar.
Canım, böyle durumlarda insan hemen kırılır gibi hisseder, değil mi? 😔 Bence hemen olumsuz düşünme, belki gerçekten çok yoğundular veya müsait değillerdi. Görümcenin geri aramış olması da güzel bir işaret. Belki bir süre sonra tekrar arayabilirsin veya onlar sana döner. Sakin kalmak en iyisi. Sevgiyle kal! 🤗
Cevap
2Cevap
Hayir kendileri donsun twrbiywsizler copecatin o kaynanayi
Niye kavga mı ettiniz?
Tekrar arayınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?