Aşk İlişkileri Aradigim arkadas telefonu acmadi geride aramadi siz olsaniz napardiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir aydir konusmuyorduk aksam aradim acmadi normalde geri donerdi donmedi. Nosunu silsemmi? Siz olsaniz napardiniz? Güncellemeler+1 yıl Erkek bir arkadas. Güncellemeler+1 yıl Aradi arkadaslar:) Aradigim arkadas telefonu acmadi geride aramadi siz olsaniz napardiniz? Cevapla Telefon Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Müsait olamadı demek ki ne var bunda numara silecek, ben bazen bir hafta sonra dönüyorum 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ama normalde ole yapan biri deildi o yuzden sasirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normalde yapmıyorsa genel tavrı bu değil demek ki, bir şey söylemesini veya aramasını bekle fevrilik gereksiz bence Yorumla Soran +1 yıl Aynen iste genel tavri değil . Peki bekliyim bakalim tabi ararsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanlık hali ya morali bozuk olabilir, evin içinde kavga gürültü olabilir, kendi ruh halinde sıkıntı olabilir her şey olabilir karşındakinin durumunu bilmiyorsun sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Ne guzel olumlu dusunuyosun ben hic boyle dusunmedim valla. Umarim senin dedigin gibidir. Bi sure beklerim aramazsa kesin silerim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak iyi ki devri davranmamissin durduk yere karışıklık çıkacaktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sitedekilerin çoğu ergen kaale alma bunları Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim 😊 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Benim de öyle bir arkadaşım var sms atar sonra arıcam diye aramaz sonunda dayanamadım ve bir sahneyi attım ona 😅https://youtu. be/tWLvRCjn0bg 1 1 Yorumla DevrimGenc +1 yıl https://youtu.be/tWLvRCjn0bg Yorumla
pulbiberlikekik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl ölmediyse açması lazım başka bahane kabul edilemez engel at 1 0 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence sil numarasını önemsememiş senii 1 0 Yorumla
Gözdemnur Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Meşgul olabilir ya da önemsemiştir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesgul olsa bile 3 4 saat sonra donmezmiydi insan. Onemsemedi muhtemelen Yorumla
Nothingmatter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl meşguldür belki 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet olabilir ama 3 saati gecti ve normalde aramayi gorunce geri donen biriydi. Simdi geri donmemesinin nedeni mesguliyet olamaz die dusunuyorum. Yorumla Nothingmatter +1 yıl hemen de numarayı silmeye gerek yok bence Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyom alindim ben ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Müsait olamadı demek ki ne var bunda numara silecek, ben bazen bir hafta sonra dönüyorum
Ama normalde ole yapan biri deildi o yuzden sasirdim
Normalde yapmıyorsa genel tavrı bu değil demek ki, bir şey söylemesini veya aramasını bekle fevrilik gereksiz bence
Aynen iste genel tavri değil . Peki bekliyim bakalim tabi ararsa
İnsanlık hali ya morali bozuk olabilir, evin içinde kavga gürültü olabilir, kendi ruh halinde sıkıntı olabilir her şey olabilir karşındakinin durumunu bilmiyorsun sonuçta
Ne guzel olumlu dusunuyosun ben hic boyle dusunmedim valla. Umarim senin dedigin gibidir.
Bi sure beklerim aramazsa kesin silerim.
Bak iyi ki devri davranmamissin durduk yere karışıklık çıkacaktı
Sitedekilerin çoğu ergen kaale alma bunları
Tesekkur ederim 😊
Benim de öyle bir arkadaşım var sms atar sonra arıcam diye aramaz sonunda dayanamadım ve bir sahneyi attım ona 😅
https://youtu. be/tWLvRCjn0bg
https://youtu.be/tWLvRCjn0bg
ölmediyse açması lazım başka bahane kabul edilemez engel at
Bence sil numarasını önemsememiş senii
Meşgul olabilir ya da önemsemiştir
Mesgul olsa bile 3 4 saat sonra donmezmiydi insan. Onemsemedi muhtemelen
meşguldür belki
Evet olabilir ama 3 saati gecti ve normalde aramayi gorunce geri donen biriydi. Simdi geri donmemesinin nedeni mesguliyet olamaz die dusunuyorum.
hemen de numarayı silmeye gerek yok bence
Bilmiyom alindim ben ya
Umursamam ne yapayım başka
Engelle