İnternet & Teknoloji 1 ay Telefon ile arandığınızı görüp, görmemezlikten geldiniz mi? Kalamamarkadas_ Xper 7 Takip Et FacebookTwitter 02 📱Bazen kimseyle konuşmak istemediğimiz, keyfimizin olmadığı zamanlar olur illa ki bunu yapmışızdır ve sonrasında kusura bakma işim vardı, aradığını görmemişim görünce döneyim dedim gibisinden😀😀 sizde yaptınız mı? Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Telefon ile arandığınızı görüp, görmemezlikten geldiniz mi? 139 Görüşünü yaz
aynadakiajan | İnternet & Teknoloji konusunda 697 görüş paylaştı. Master 1 ay Yapmayan var mı ki özelikle aradığında en az bir saat çene çalanlara. 3 5 dk olsa dersin kırılmasın açayım modun yok kimse ile konuşmaya ama açınca diyemiyorsunda ya canım konuşmak istemiyor diye en iyisi o an açmamak 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kalamamarkadas_ 1 ay Kesinlikle, kurtuluş için görmemezlikten gelmek en mantıklısı, özellikle çok çene çalan arayınca😂
Pinarkrty Xper 6 1 ay Bu herkesin yaptığı bir eylem değil mi? Ya da ben mi meşrulaştırıyorum? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kalamamarkadas_ 1 ay Herkes yapıyor
igdonducakss | İnternet & Teknoloji konusunda 79 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Çookk.. Genel olarak arayana bakiyorum acsammı acmasammi derdine bile girmeden ekrani kapatiyorum 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Bazen halam arar babaannemi sormak için açmam gelde bak yani annen sonuçta sanki uzakta yaşıyor hallam yareppim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kalamamarkadas_ 1 ay 😂😂😂 akrabalar bıktırıyor yaa, haklısın
belkimbilir Yoda 1 ay Oluyor olmaz mı.. Açmadığım halde bir de mesaj atıp nerdesin diye darlayan oluyor bir rahat bırakın be 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
mina15 Xper 7 1 ay münasebetsiz zamanlarda ararlarsa Evet ya da modumda olmadığımda öküz gibi pazar sabahları aradıklarında Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
ndenizyıldızı | İnternet & Teknoloji konusunda 121 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Çoook özellikle okuldan çıkınca ses duymak istemiyorum 😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Hayatgercek | İnternet & Teknoloji konusunda 389 görüş paylaştı. Master 1 ay Laf anlamayacak biri ise yaparım ya da gerçekten müsait değilsem... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Barış_LonelyForever | İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b görüş paylaştı. Master 1 ay Evet genelde sevmediğim insanlar aradığında görmemezlikten geliyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
vitamaeternam Xper 7 1 ay Yok görmemezlikten gelmiyorum görmeyeyim diye direkt uçuş modunda geziyorum hep Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Nükleerteori | İnternet & Teknoloji konusunda 10,5b görüş paylaştı. Master 1 ay Evet. Telefonla konuşma fobim var. Açmıyorum aramaları Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
adararen Xper 5 1 ay Ben hergun yapıyorum 🤦♂️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kalamamarkadas_ 1 ay Neden😂 adararen 1 ay Bilmiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum telefondan nefret ediyorum yaa kim çıkardı bu illeti 🤣🤣 Kalamamarkadas_ 1 ay Meucci😂
MimariuS2 | İnternet & Teknoloji konusunda 557 görüş paylaştı. Master 1 ay Müteahhite yaptım iki dk önce :A Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kalamamarkadas_ 1 ay İyi yaptın😂 MimariuS2 1 ay Bu hareketime alınıp başkasına işi verirse kârımı senden alırım ama 😀 Kalamamarkadas_ 1 ay Ne âlâka git müteahhitinden al
GOKHANoturumactı | İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b görüş paylaştı. Guru 1 ay Çoook yapıyorum bunu ben Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
birazkülbirazduman | İnternet & Teknoloji konusunda 316 görüş paylaştı. Guru 1 ay Bunu her gün yapıyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Mavi-kudi | İnternet & Teknoloji konusunda 134 görüş paylaştı. Guru 1 ay bazen yaparım. kimseye cevap veresim gelmiyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kalamamarkadas_ 1 ay Hepimiz yapmışızdır Mavi-kudi 1 ay zamansız ve yersiz arandığımda önemsemem. özellikle iş esnasında bakmam.
deeepbreath Xper 6 1 ay Actigim gorulmemistir telefonumu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
MuscleKing_T | İnternet & Teknoloji konusunda 480 görüş paylaştı. Guru 1 ay Evet yapıyorum bunu bazen... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Paranoyak-Maan | İnternet & Teknoloji konusunda 390 görüş paylaştı. Master 1 ay Ooo, bunu sık sık yaparım.cut. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
TekAşkBeşiktaş | İnternet & Teknoloji konusunda 100 görüş paylaştı. Guru 1 ay Çoookkkk😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
913Yapmayan var mı ki özelikle aradığında en az bir saat çene çalanlara.
3 5 dk olsa dersin kırılmasın açayım modun yok kimse ile konuşmaya ama açınca diyemiyorsunda ya canım konuşmak istemiyor diye en iyisi o an açmamak 😂
Kesinlikle, kurtuluş için görmemezlikten gelmek en mantıklısı, özellikle çok çene çalan arayınca😂
Bu herkesin yaptığı bir eylem değil mi? Ya da ben mi meşrulaştırıyorum?
Herkes yapıyor
Çookk.. Genel olarak arayana bakiyorum acsammı acmasammi derdine bile girmeden ekrani kapatiyorum 😂
Bazen halam arar babaannemi sormak için açmam gelde bak yani annen sonuçta sanki uzakta yaşıyor hallam yareppim
😂😂😂 akrabalar bıktırıyor yaa, haklısın
Oluyor olmaz mı..
Açmadığım halde bir de mesaj atıp nerdesin diye darlayan oluyor bir rahat bırakın be 😂
münasebetsiz zamanlarda ararlarsa Evet ya da modumda olmadığımda öküz gibi pazar sabahları aradıklarında
Çoook özellikle okuldan çıkınca ses duymak istemiyorum 😄
Laf anlamayacak biri ise yaparım ya da gerçekten müsait değilsem...
Evet genelde sevmediğim insanlar aradığında görmemezlikten geliyorum
Yok görmemezlikten gelmiyorum görmeyeyim diye direkt uçuş modunda geziyorum hep
Evet. Telefonla konuşma fobim var. Açmıyorum aramaları
Ben hergun yapıyorum 🤦♂️
Neden😂
Bilmiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum telefondan nefret ediyorum yaa kim çıkardı bu illeti 🤣🤣
Meucci😂
Müteahhite yaptım iki dk önce :A
İyi yaptın😂
Bu hareketime alınıp başkasına işi verirse kârımı senden alırım ama 😀
Ne âlâka git müteahhitinden al
Çoook yapıyorum bunu ben
Bunu her gün yapıyorum.
bazen yaparım. kimseye cevap veresim gelmiyor.
Hepimiz yapmışızdır
zamansız ve yersiz arandığımda önemsemem. özellikle iş esnasında bakmam.
Actigim gorulmemistir telefonumu
Evet yapıyorum bunu bazen...
Ooo, bunu sık sık yaparım.
cut.
Çoookkkk😅