- Telefona bakarak yürürken "KİME" YA DA "NEREYE" ÇARPTIN?

2kere bu aptallığı yapmıştım birinde trafik levhasına kafayı çarptım sonra sinirlendim levhaya yumruk attım sağlam yapmamışlar çıktı yerinden bunu bi polis okuyorsa diye söylüyorum önce o vurdu abi diğer seferi daha kötü telefona bakarak gidiyorum yol çöktü bildiğin toprak kaydı yolun yarısı çöktü Allahtan yolun ortasından gidiyordum çökmeyen kısmında kaldım yolun
Ufak bir çocuğa hafiften çarptım hiç unutmam dönüp "ögen bah" demişti ondan sonra ne zaman kalabalık bir caddede yürürken birine çarpsam hemen o sesleniş aklıma gelir gülerim :))
Cevap
16Cevap
🤣🤣🤣 telefonumu kurcalarken önümde bir kız vardı bir anda elinden anahtarı düşürdü domalarak eğildi bildiğin, bende ona arkadan çarpmayayım mini etekliye 😱😱😱
lisede beğendiğim bir kızdı çok utandım yerin dibine girdim resmen
sonradan hatırladıkça hoşuma gidiyordu🤪🤪
Kıza çarptım, kız önüne baksana lan moruk dedi bana. Muhtemelen ergenlik çağında ailesi tarafından gergin dakikalara mağruz kalan bır kızçe olduğu için fazla üstüne gitmedim.
Birine ya da bir yere çarpmadım ama bir keresinde market çıkışı babamın arabası diye başkasının arabasının kapısını açmaya çalışmıştım
Birkez trafikte dur kalk yaparken mesaj yazmaya çalışıyordum öndeki duruyormuş tamponuna tıklamıştım 😃
Maasallahim var demek ki henüz hicbir yere carpmadim cok sukur 😀
Araba çarpıyordu... adam sabırlıydi onun yerine baskasi olsa çıkar bağırırdi
Okuldan çıkmıştım yürürken telefona bakarken yaya levhasına çarptım.
Direğe çarpıyodum geçen gün daha öncede bi adama çarpmıştım yanlışlıkla kskdkkdkd
Tinerci birine çarpmıştım ve öyle çarptı ki arkama baktım adam hissetmedi bile torba çekmekten😂😂
Hayaller hayatımızın aşkına çarpmak, hayatlar kumru korkusundan düşmek😂
Yolda tilfonuma bakmıyorum dersem inanır mısınız ki
Tabelaya çarptım, saçma sapan bir yere tabela asmışlar , yaralanıyor dün ucuz atlattım
koca bi direğe çarptım sonra kafam şişti ama beni ölüme ittiği gibi kurtarmayıda telefonum başardı. telefonun arkası demirimsi bi yapıdan yapıldığından soğuktu bu yüzden onu kafama tutmuştum ve kısa sürede geçmişti...
Yolda yürürken, arkadaşlarımla bir masa etrafında sohbet ederken veya herhangi bir iş yaparken telefona dikkatimi vermiyorum. Gerçek hayatta iken sanal alemin içine dalıp da kendimi paradoksa sokmak istemiyorum.
şu an 9 aydır hayatımda olan sevgilime çarptım. Sonrası malum çok mutlu bir ilişkimiz var şu an...
Telefona bakarken değil de telefonla konuşurken odak noktam sadece telefondaki ses oluyor o yüzden bir keresinde birisine çarpmıştım🤦🏼♀️
Kaldırımlarda bulunan trafik lambasını kırmızı yapmak için basılan direğe çarpmıştım 😂😂 yaşlı göbekli bir amcaya çarptığımı zannetmiştim hatta çok değişik bir duyguydu ya canım acıdı 😂😂
Telefona bakarak değil ama yere bakarak yürüdüğüm için duvara kafa atmıştım
Elektrik direğine omuz atmıştım. Artık nasıl yapmış isem?
Direğe çarpıp özür diledim şdxşeççffççf millet mal mı bu der gibi baktı
Duvara tosladım bildiğin. Hala acısını hissedebiliyorum.
hic oyle bir anim olmadi
telefona bakarak yürümem.
Çalılığa girdim birkaç kez
Bir çocuğa çarpmıştım utandım
Bir kıza omuz attım sadece çarpmadım :D
Kaldırım da yarık varmış ters basıp düştüm 😔
Elektrik direğine çarptım
kapıyı yüzüme çarpmıştım dalgınlıktan 🙂
Telefona bakarak yürümüyorum.
Direğe çarptığım oldu.
Hiç başıma gelmedi, umarım gelmez
Yürürken telefona çok bakmam