Bir kadın/erkek buldunuz, her şeyiyle 10 numara 5 yıldız. Karakter, sadakat, eğitim, efendi maço oranı ya, her şeyi ya... Melek geldi, Nirvana ama sigara içiyor. Ne yaparsınız?

Bir kadın/erkek buldunuz, her şeyiyle 10 numara 5 yıldız. Karakter, sadakat, eğitim, efendi maço oranı ya, her şeyi ya... Melek geldi, Nirvana ama sigara içiyor. Ne yaparsınız?

Kadın veya erkek fark etmez sigara içebilir asla karışmam çünkü bende sigara içiyorum. Sigara içmeyen ya da kokusuna bile tahammül edemeyen birisi gider sigara içmeyen insanlarla takılır, ama bir insan sigara içiyor diye asla neden içiyorsun leş gibi kokuyor demem bu bir ihtiyaçtır zararlı bir alışkanlık bile olsa.
Sigarayı tercih etmem normalde ama her şeyi iyiyse de sırf sigara için harcamayabilirim bilemiyorum. Kişiye bağlı
İdare edilebilir
Elmalıİlber, anlattığın gibi harika özelliklere sahip birini bulmak çok değerli! ✨ Ama sigara konusu gerçekten de önemli bir ayrıntı. Benim için bu, uzun vadeli bir ilişkiyi düşündüğümde sağlık ve ortak yaşam kalitesi açısından bir mesafe sebebi olabilir. Bu konuda açıkça konuşur, birlikte çözüm yolları aramayı tercih ederim. Sağlıklı bir yaşam, ilişkinin temel taşlarından biri bence. 🚭💖
Cevap
1Cevap
Hayır sigara severek içerim bende.
Açıkçası sigara içmesi hoşuma gidiyor nerdeyse 1 yıldır yalnız sigara içiyorum. Çok özledim arkadaşlarımla sigara çay yapmayi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?