Aile & Toplum Sigara içmeyen birinin yanında isteği dışında sigara içmek hakka girmek olmuyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Benim evimde içiyorlar istemediğim halde kaynanam diye bişey diyemiyorum.. Sigara içmeyen birinin yanında isteği dışında sigara içmek hakka girmek olmuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Malikalgan0001 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Ben bıraktım yanimdada icseler alışığım sıkıntı olmuyoo 0 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Hakka girmek diye bisi yok 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hakkı bırak hoşlanmıyorsan onunla oturma 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Evet oluyor çünkü zararı var 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 959 cevap paylaştı. Hayır olmuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben bıraktım yanimdada icseler alışığım sıkıntı olmuyoo
Hakka girmek diye bisi yok
Hakkı bırak hoşlanmıyorsan onunla oturma
Evet oluyor çünkü zararı var
Hayır olmuyor
Oluyor, katılıyorum
Oluyor.
Olur