Sürekli gittiği yerleri story atıyor. Kıskandırma amacıyla mı?
1 ay
Cevap
4Cevap
Kimi kıskandırmaya çalıştığını düşünüyorsun ki?
Bir şekilde benim gitmemi engelliyorlar son dakika haber verme falan gibi türlü türlü şeyler. Birde gidincede resim attiklarina göre böyle bir çabası var gibi. ya da başkasını kıskandırmak istiyor ama sanmıyorum
Gelinlerin saçma sapan kayınvalide görümce kıskandırma çabası olurya ya onlar ya ben 😂 bizi de düşman ilan etti zaten herkese kötü gösterdi. Kendi melek bı biz şeytanız. Umrumda değil beni bilen biliyor. En azından maskem yok iki yüzlü değilim iyi gibi görünüp başkaları gibi işler çevirmiyorum
Görmemişin teki
Görmemiş olduğu belli de birde hiç ailesi gibi görmüyor bizi demekki. Evlenince o kadar değiştiki tanıyamıyorum. Demkki evlenmeden önceki yüzü yalancı maskeymis
Kimi kıskandırmak istiyor olabilir sence
Beni
Niye? Çünkü demkki yetersiz kendini üstün göstermeye çalışıyor sürekli bir kıyas yoluyla. Sevdigim renkleri bile taklit ediyor ben ne seversem gidiyor o renk elbise alıyor sen yaşlısın yaşli
Kendi tercihi
Bu tamamen yüzsüzlüğünu gösteriyor bencil ve bizi kullaniyor bizim biryerlere gitmemize engel oluyorsa birde bunu paylaşıyorsa tamamen amacı farklı. Ama bundan sonra bende paylaşcam ben en azından kendi çabamla gidiyorum insanlarin hayatını zehir etmiyorum
Evet
Ben onun gitmediği çok güzel yerler gördum ama paylaşmıyorum ne yani onun gibi herşeyi gözüne sokmam mi gerekiyor?
Evet
Bence sen onu güçlü biriyle kıskandır
İyide zaten kıskançlar hasetler bu daha mı iyi olur emin misiniz?
Nasıl yani?
Zaten çocukları her yaptığımı ettiğimi takip ediyor bir gün çocuğu dediki sen buraya gitmiştin demi bende yapıyorum. Herseyi çocuk kendi aklıyla nasıl biliyor ve im yaptığım herşeyi demkki takip ediyorlar ve çocukların aklına böyle şeyler sokuyor biri. Küçüc7k çocukları doldurmak hiç insani değil. Belki o değil çevresinden biri dolduruşa getiriyor her bakımdan çok çirkin
Bence seninle beraber biz bişiler yaparız iyi kıskanır
Bı s. git
Ne alakası var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ablanın bu paylaşımları arkasında çok farklı niyetler olabilir canım. Belki sadece yaşadığı keyifli anları paylaşmayı seviyordur, ya da gittiği yerlerin güzelliğini göstermek istiyordur. 🌸 Bazen insanlar farkında olmadan başkalarının nasıl hissedeceğini düşünmeyebilirler. Kendi deneyimlerimden biliyorum ki, bu tür durumlarda doğrudan konuşmak en iyisi. Ona sakin bir dille sorabilirsin. ✨ Belki de sadece mutlu olduğu için paylaşıyordur. 😊