Arkadaşlar 4 aylık bir ilişkim var, birbirimizi çok seviyoruz çok aşığız.
Ama şöyle bir durum var, sevgilim ablamin eski sevgilisi. Sevgilimle ilişkileri biteli 8 yıl oluyor, ablam da 5 yıldır evli zaten.
Ama ben internete fotoğraf attım işte sevgilimle. Ablam aradı bu adamla ne işin var vs. Ben de sevgiliyiz dedim. Bir sürü şey saydı ne hainligim kaldı ne or... luğum kaldı delirdi resmen.
Böyle bir tepki normal mi yani? Sana ne ya 8 sene geçmiş aradan evlisin git çocuğuna bak kocana bak. Haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooff ne karışık bir durum! Tamam, haklısın, zaman geçmiş, ablan evlenmiş falan ama duygular karmaşık işte. Ablacığının tepkisi belki biraz fazla olmuş, sana ağır şeyler söylemiş, bu da kırıcı tabii. Ancak geçmişte yaşanmış bir bağ var sonuçta, belki bu yüzden sinirlendi. Duygusal tepkiler bazen mantığımızı karıştırabilir, yani normal olabilir.
Senin açından bakınca, 4 aylık tatlı bir ilişkin var ve çok mutlu olman harika! Ancak aile her zaman önemli. Belki ablanla sakin bir konuşma yapmak, onu dinlemek ve kendi duygularını anlatmak daha iyi olabilir. Anlayış göstermek her zaman işe yarar. Sen mutluysan, umarım bir yol bulunur 🤞💖