Ablam çok kıskanıyor?

Farkediyorum ablam herkesi ben olayım çevresindeki herkesi çok kıskanıyor … kendisi evli iki çocuk var. Bekarken yaşamadığı gençliğini sevgi görmediği için ilk sevgi gösteren kişiye kaçtı… Onuda anlıyorum eksiklik yaşıyor. ilk zamanlar tabi hersey güzeldi sonra hayat kosusturmaalri derken şimdi bunalımda … ben geç evlendim iki sene oldu, ev aldık. Evime geldi mobilyama laf söyledi ne tesadüftür ki mobilya renginin aynısını yapacakmış.. yine bisey demedim. Aslında özünde iyi bir insan maddi manevi hep desten olmuştur. Ama bazen çok söyleniyor herkes hakkında biseyler buluyor Buda beni rahatsız ediyor hep. Kendisi konuşmak istediği zaman arar beni ama hiç benim derdimi sormaz mesela. Kendisi anlatır ya anlatır. Dinler beni ama sanki bütün yük ondaymis bütün dertler onsaymış gibi davranıyor…herkesin bir derdi var görüştüğümüzde insan konuşmak istiyor ama o hep başkaları hakkında söylenip duruyor 🙄 bundan artık rahatsız oluyorum. Yardımcı olmak istiyorum ona ama benim enerjimide sömürüyor

Güncellemeler
1 yıl
Kendine değer ver diyorum çünkü insan kendine değer vermezse kimse vermiyor. Bu bir gerçek… ama hiç yapmaz benim vaktim yok diye diye şimdi ise basladinhic vakti olmaz artık. Bir kahve içmeye git diyorum mesle ayada süsleme püslen iyi gelecek diyorum yapamıyor. Bana kiziyor … hani çocuklar küçükken onu bahane etti şimdi ikisinde büyüdü. Çok inat birde senin söylediğini yapamıyor.. nasıl yardım edeyim bende şaşırdım
Ablam çok kıskanıyor?