Yakın kız arkadaş kıskançlığı yaşayan var mı?

Biz çocukluktan beri beraberiz üniversitede farklı yerlerdeydik hem akraba hem arkadaşız ama bana karşı hep bi tuhafta üçlü gruptuk üçümüzken iyi bi dördüncü kişi gelince bi saçmalamaya başlardı kendini yükseltmeye beni kullanarak sevgilisiyle buluşma ayarlamıştı ama bana sevgilim var bile demedi buluşunca bile anlatmafık çok kişiydik anlamam sandı elele tutuşurken gördüm üniveriste de sevgilisi olmuş aynı ottamda dört kişiyiz bi ben bilmşyorum diğerleri biliyor onlara anlatıyordu beni umursamıyordu en son sözüne bi hafta kala haber verdi gelsyim diye ondan bir hafta önce 20 yıllık dostluk diye paylaşım yaptı birde sözüne gittim ailem çağrılmadı diğününe falan hiçbir şeyinde beni dahil egmedi ben sordum ihtiyacın varsa yardım edeyim diye bana kına malzemelerini düzenlemmei istedi kına ginü gelin odasında baya güzel giyinmiştim bana tuhaf tuhaf bakıyordu sonra bana kız toplama görevi verdi kendince fazla dahil olmadım herkesle oy adı benle oynarken oryaa buraya bakıyordu üzerimi süzüyordu hep kıskançtı hep düğün başka ildeydi gitmedim bende ezelden beri saçlarımı yüzümü gözümü he rşeyi beni hocalar överid ona her şeyi benle karşılaştırırdı bende dn son düğününe gitmedim bana hâla bile kıskanç bakışlar attığı için

Yakın kız arkadaş kıskançlığı yaşayan var mı?