Merhaba, öncelikle linçlemenizi eleştirmenizi istemiyorum, sadece şu an içinde bulunduğum durumu söylemek istiyorum. Kocamı merak etmiyorum, özlemiyorum, eskisi kadar sevmiyorum, çok sebebi olabilir ki birçok sorun yaşadık, onun ailesi, benim ailem ve sadakatsizliğini yakaladım resmen. Ne arzu ne istek ne özlem var, yanlış anlaşılmasın kimseye karşı da bir şey yok içimde ama eşimi eskisi gibi sevmiyorum ve bunu hissediyorum. Bu şekilde evliliği devam ettirmek doğru mu, hissizce yaşamak?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayTabiki doğru değil. Seni mutsuz edeni hayatından çıkartmalısın ve dünyaya 1 kez geliyorsun ve tadını çıkartmalısın. Her bedenin, kalbin ve ruhun cinselliğe ihtiyacı vardır. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
01 Yorumla
Soran4 ayKoca aramıyorum beyefendi hak ettiğiniz kişiyi umarım bulursunuz teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)4 ayÇoğu kişi aynı durumda zaten cocuk varsa bir tık elin kolun bağlı oluyor ama bu dönemde o şekilde devam eden çok az insan topluluğu var şöyle bak olaya Bir günün kalmış yaşamak için ve olmak istediğin yer orası mı? Mutlu olmak için birine ya da birilerine ihtiyacımız yok biz kendimize yeteriz sonrası sonra zaten neyse fazla uzatmicam uzun uzun yazardım da sığmaz neden işine yaramayacak bir şeyi yanında bulundurasin ki?
02 Yorumla
Soran4 ayHaklısın çok hayallerim var ki hala peşinden koşuyorum ulaşmak istediğim çok şey var düşünüyorum çoğu zaman suanki bulunduğum anın içinde mi kalmak isterdim diye özgürlüğüne çok düşkün insanım şu an kafeste gibi hissediyorum yanlış yerde gibi
Cevap sahibi4 ayKendi başına otur düşün ağla sızlan gül sıkıl ama sonunda doğru kararı vermeye çalış ne istiyorum diye sor kendine başkalarına değil eğer eşinle konuşacak birseyiniz kalmamışsa. Çünkü bu gerçekten bir düzenin bozulması değil Sadece senin için de yeni bir başlangıç olacak
4 ayHislerinden emin ol hemen kestirip atma demek istiyorum ama sadakatsizlik diye bir şeyden bahsetmişsin. Gerçekten kısacık bir ömrü birisine tamamiyle adamak sence de saçma değil mi? Hep doğru insanları beklemekle ömür geçiyor, e ama aldık işte öyle veya böyle ben de mecburmuşum gibi bir hayat sürdürmemeni tavsiye ederim. Her şeyin bir bedeli var. Ben sadakatsizlikten sonra pek... pek bir şey ifade etmedi evliliğin
02 Yorumla
Soran4 ayHaklısın yani bomboş geçiyor günlerim hissizce evin içinde kaçarak onun gözünden bakarsak sorun yok ama resmen duyguları alınmış gibiyim ne sevgi ne özlem hicbirsey yok içimde
- 4 ay
Çok acımasız olmicam ama, iyice düşün taşın, ekonomik özgürlüğün de varsa boşan gitsin. Ha eğer oturup konuşabilecrğin birisiyse bence direkt karşına al konuş. Belki düzelmesi için yardımcı olur.
Gizli Üye(30-35)4 ayKaç yıllık evlisin çocuk var mı hiç bir şekilde kurtarılması imkansızmı ve oda fark ediyormu bunu az çok
Maddi anlamda gücün var mı olurda boşanma olursa ve ne zamandır böyle hissediyorsun
.. yargılamak kimseye düşmez014 Yorumla
Soran4 ay6 sene oldu evet çocuğum var zaten gözünün icine bakardim ilk 4 senemiz böyle geçti ailevi sorunlar vs yiprandik sonrasında ihanet oldu öğrendim hamileydim bu dönem sonra doğum vs böyle sonrasında zaten artık ne temas ne sevgi ne özlem bir şey kalmadı
Cevap sahibi4 ayMaddi anlamda peki durumun..
Cevap sahibi4 ayBu sorumuda cevapla genel yorum yapım
Soran4 ayMaddi olarak korkum yok zaten hazırda hmen çalışacağım işim var ama yepyeni bir hayat düzen kurma surecide elbet yıpratıcı olur
Cevap sahibi4 ay.. genel anlamda detaylı bir şekilde yorum yapmak için karanlığa efkar edim
Cevap sahibi4 ay.. şimdi öncelikle duygusal olarak duyguların karşılanmıyor değerli hissedilmiyorsun ve kendini tabiri caizse küçük kafesde gibi hissediyorsun evin içinde çünkü aldatılman seni baya kötü etmiş ve aynı zamanda hamile zamanında doğum sonrası artık bir çok şey bitmiş duygular tamami ile oluyorsada iş olsun diye yemek yemek gibi..
Kendini çaresiz hissediyorsun sanki emziği alınmış çocuk gibi
Duyguları harap olmuş ve karşıdaki kişi görmüyor belki de. Belki de sende belli etmiyorsun belli karşıdakinin kişide belli etmeyi bilmiyor ancak duyguların baya seni esir alıyor duyguları yemek gibi düşünün aç kalırsan yemek aklına gelir doyarsan duygu tamamlanmış olur seninde tamamlanmayan duyguların olduğu için böylesin... Kocanın tıpkı yemek örneği gibi olması imkansızmı duygularını vermesi imkansızmı ve bunu belirttinmi
seni empati yapacak olursam aynı zamanda aldatılmak benim neyim eksik de kendini sorgulamaya girmiş olabilirsin acaba çirkinmiyim seksii değilmiyim birden fazla duygular olur diye düşünüyorum burada senin mantıklı hareket etmeniz lazım 😊
Soran4 ayÇirkin olduğumu düşünmüyorum çevremde imrenilerek bakılan bir kadınım ama bilemiyorum sadakatsizlige uğramak ailevi sorunlar etkiledi sanırım heyecan tutku bitti
Cevap sahibi4 ay.. aslında aldatılman bir zincir gibi düşünün zincirin ortası kaynak ise o zincir daha fazla dayanmaz tıpkı zincir gibi kırılma yaşadın ve kaynak ettin diğer zincirler de tuzu biberi oldu
Gecenin girdabında türkü açıp dinleycem şimdi
Cevap sahibi4 ayTürkü severmisin
Cevap sahibi4 ayBu arada özeldenn konuşalımmı yanlış anlaşılmasında sohbete vefa
Cevap sahibi4 ayOna göre bir şey yazki uycamda uymuyayım
Cevap sahibi4 ay?
Cevap sahibi4 ay4 sene önceki ilişkimi hatırlatım biraz pişmanlık oldu tabi ama o söylemedi
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durumu anlamak çok zor olmalı. 😔 Sadakatsizlik ve aile sorunları gibi ağır yükler taşımışsın. Sevginin ve özlemin kalmadığı bir ilişkide sadece alışkanlıktan devam etmek seni mutsuz edebilir. Kendi iç sesini dinle. Mutluluğun ve huzurun için neyin doğru olduğunu ancak sen bilebilirsin. Unutma, hayat değerli. Kalbinin yolunu izle. ✨💖
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yük gibi geliyor, zorluyor ve düzelecek gibi de görünmüyor ise dürüstçe konuşup yolları ayırmayı düşünmek lazım
03 Yorumla
Soran4 ayTamda öyle hissediyorum çok güzel ifade etmişsiniz hayatım yük gibi geliyor
Soran4 ayHaklısınız uyum çok önemli uyumsuzluk olunca çok zor
4 ayHissizce yaşamak doğru değil tabiki ben de evliyim senin gibi çok şey yaşadım ama napalım buradayız işte
02 Yorumla
Soran4 ay😔
- 4 ay
Dertleşmek konuşmak istersen beklerim
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende senn gibi aynı durumdayım devam ettiriyorum yapcak bşe yok
02 Yorumla
Soran4 ayGaliba ama bu şekilde yaşamakta zor
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayDünyaya 1 kez geliyoruz. Ayrıca ihanet de etmiş sana yol vermeye hazırlan bence
04 Yorumla
Soran4 ayHaklısın elimde imkan olmasına rağmen sadakatsizlik yapmadım ki yapsam ruhu duymazdi belkide ihanetin olması bitirdi hislerimi
- 4 ay
Sen yine de karakterinden ödün verme öyle bir şey yapma. Bitirmen daha az yıpratıcı olur. Aldatsan da eline bir şey geçmeyecek ve inanılmaz yıprancaksın boş ver
Soran4 ayAynı düşüncedeyim zaten karakterime ters şeyler bekarken de boyleydim şimdide aynıyım zaten gönlüm aklımda boş asla ihanet yok ama sevgim de kalmadı
- 4 ay
Bacım hiç zorlama ona bu konuyu aç bitir. Çocuk var mı
Gizli Üye(36-45)4 ayTabii ki eğer hissizlik varsa eskisi gibi sevmiyorsan bazı şeyler bittiyse bence sürdürmenin de bir anlamı yok..
02 Yorumla
Soran4 ayHaklısınız
Cevap sahibi4 ayHani siz kimsiniz ne dediğine bakmayın lütfen içinizden geldiği gibi davranın Ama dediğim gibi bir şey yoksa bırakın
Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Evli bir komşum vardı.
Aynı senin gibi sevmiyorum diyordu.
Detayını vermeyim.
Çok şeylerini duydum :D
04 Yorumla
Soran4 ayBen ihanet etmedim asa öyle niyetim de olmadı bunu açıklamak zorunda da değilim ama suizan etmeyin ihanete uğradım yine yapmadım
Soran4 ayAslında insan ihanet karşılık vererek yine kendisine ihanet eder değerimi düşürmem değmeyecek kişi için
Benimle vakit geçir kafan dağılmış olur hem gerçekten
02 Yorumla
Soran4 ayKoca arkadar aramıyorum öyle bir şey yazmismiyim🤮
Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Yakında tamamen biter
04 Yorumla
Soran4 aySanırım sonu yok gibi
Soran4 ayEvet tutunmak için sebep arıyorum ki oğlumuz var ama bazen de sadece oğlumla devam edebilicehim bir hayatı düşünüyorum daha sakin daha mutlu kimseye bağlı olmayan kafam çok karışık
4 ayYardımcı olayım
Tkp at01 Yorumla
Soran4 ayNeye yardımcı olacaksınız
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayİlişkinizi renklendirmeniz lazım
047 Yorumla
Soran4 ayDüzeltir mi ki bu soğukluğu snaki yılların soğukluğu var eskisi gibi hissedebilir mi insan
- 4 ay
Tabi ilk günküne dönmez ama beraber vakit geçirmeniz farklı aktiviteler yapmanız ilişkinize renk katar
Soran4 ayDenemekten zarar gelmez zaten içinde bulunduğum durum daha berbat
- 4 ay
Haftasonu tatilde vs bir yerlere felan gidiyor musunuz
Soran4 ayÖnceden benim zorumla giderdik şu an hayır ben oğlumu alırım arabayla tür atar parka gider cafeye avmye gider geliriz oda yatar oturur telefona bakar
- 4 ay
Fazlasıyla monoton
- 4 ay
Mesela arabaya kamp sandalyelerini koyup malzemeleri alıp pikniğe felan gitmiyor musunuz
- 4 ay
ya da bir akşam oğlunu annende vs bırakıp bir konsere ya da gece kulübüne felan gidip eğlenip eve gelmek
- 4 ay
Bunlar ilk günlerinizi hatırlatır
Soran4 ayAldığımız sandalyeler depoda gün yüzü görmeden eskiyor oturup üzerine gezmeye gitmedim yasadigimiz şehirde yıllardır 1 2 defa mangala keyfi gezmeye gittik oda kaynanamlarla 😂 baba evinde daha çok gittim pikniğe gezmeye
- 4 ay
Piknik felan bu tarz kaçamaklar zorda değil ki en bariz ben kız arkadaşım varken bazı sabahlar sucuğumu domatesimi vs alıp beraber ormanda pikniğe giderdik sabah kahvaltısı için
Soran4 ayEşim bı saydıklarınizi yapacak tipte birisi değil dediğim gibi çoğunluk gittiğimiz yere zorumla gittik şu an hicbirsey istemiyorum yapmıyoruz romantik akşam yemeğimiz olmadı sürpriz hiç olmadı
- 4 ay
Farklı bir hava oluyor insan stresini de atıyor hemde beraber vakit geçirmiş oluyor insan birbirine yakınlaştırıyor bu tarz aktiviteler
- 4 ay
Ohooo ilk günler gibi evde yemek hazırlayıp bol alkollü bol sevişmeli geceler geçirmiyorsanız ilişkiniz karı koca hayatından ev arkadaşlığına dönmüştür
Soran4 ayÇay simit buna bile razı olan birisiyim ben ama hiçbir gün gel gidelim başbaşa vakit geçirelim dediğini duymadım şaşırıyorum evliligime 😂 siz sayinca bu aktiviteleri şok gecirdim evliliğimizim bu halde olmasi normal demekki
Soran4 ayAhaha ilk günler mi ilk günlerde de olmadı böyle bir şey 😂😂
- 4 ay
Bak sürekli vakit geçirmekte bu denli uzak kalmakta ilişkiyi bitirir mesela birbirinizin özel alanı olsun örneğin o futbola ilgilidir siz pilatese birbirinize zamanda tanıyın ama arada beraber yemek yapın ya da bir şehri gezmeye gidin mesela 2 gün vaktiniz varsa yakın bir şehri gezmeye gidin 1 gece orada kalın farklılık olsun
- 4 ay
Sabahları erken uyanıp kahvaltı felan hiç hazırladı mı
Soran4 ayBirsey sormak istiyorum dürüst olun lütfen bu saydıklarınizi yapan erkekler var mı cidden yoksa benim payıma düşen kişi bunlardan uzak mı ben saydıklarınizin çoğunu yaşamadım çok isterdim ama sıradan çok sıradan hayatım var
- 4 ay
Fotoğraf gönderebiliyor olsaydım kanıtlarıyla atardım size
Soran4 aySakamisiniz ne kahvaltı hazırlamasi asla öyle bir şey yapmaz 😂 doğum yaptığım günün ertesi günü benim hazırladığım sofraya oturdu cidden şu an daha da soğudum ya eşimden siz yazdikca sevilecek tarafı yokmuş diyorum nasıl katlanmışim
- 4 ay
Yok hayır öyle demek istemedim illa sevilecek tarafı vardır yoksa neden evlenesiniz ama ilişki anlayışınız farklı sanırım
Soran4 ayYıllarca beklenti içinde geçti evliliğim çok yüksek beklentim de olmadı sevmek için ben bahaneler bulmuşum demekki şu an düşününce bakınca çokta iç açıcı değilmiş durumumuz hak ettiğim şeylerden çok uzakta yaşıyorum cidden 😢
- 4 ay
Sizi tanımıyorum neyi hak edip etmediğinizi de bilemem ama bir ilişkin (evlilik ya da sevgili vs) olması sadece seks ya da beraber uyumak değil. Evet ilişkiler monotonlaşır buna yapacak bir şey yok yalnız bunları olabildiğince renklendirmekte bizim elimizde
- 4 ay
Sadece gözünüzü kapatıp hayal edin birgün sabah uyanıyorsunuz yanınızda eşiniz yok yarı uyanık mutfağa gidiyorsunuz üzerinde mutfak önlüğü fırından sıcak ekmek alınmış kahvaltı hazırlamış bazılarını tam becerememiş ama uğraşmış eminim 50 yıllık bir ilişkide olsa burada hissedilen şey ortak
Soran4 ayİki tarafında elinde tek kişinin çabası ile olacak birsey değil diye düşünüyorum ayrıca hak ettiğim hayat çok güzel ama maalesef herkese aynı şartlar sunulmuyor
- 4 ay
ya da tiyatro bileti almış bu Haftasonu gideriz diye düşündüm diyor
- 4 ay
Ha herşeyide erkek yapmasın mesela sizde akşama özel bir yemek hazırladınız hadi herşeyi geçtim 0 uğraşla eve pizza söyleyip pizza şarap film yaptınız
- 4 ay
Bunlar renkli şeyler ve bu hayatı sizde hak ediyorsunuz
Soran4 ayÇok mutlu olurum tabikide düşünerek yapılan ufacık şeyler bile mutlu eder herkesi siz o incelikte düşüncede insansınız ama benim eşim bunları düşünecek kadar ince birisi değil
- 4 ay
Ve evet tek tarafın çabalamasıyla olmaz tabiki iki tarafta aynı şeyleri istemeli
Soran4 ayEvet yaptım doğum gününde özenerek pasta hazırladım mum ışığında özel bir akşam hazırladım daha fazlasını da yaptım ama artık bir şey yapmıyorum😃
- 4 ay
Birinin benim için emek vermesi o kadar değerli ki anlatamam
Soran4 ayUmarım oğlum sizin gibi derin düşünen birisi olur çok isterim
Soran4 ayBenim içinde öyle yapılan inceliği asla unutmam karşılığını fazlasıyla yaparım
- 4 ay
6-7 yıldır doğum günümü kutlamıyorum çünkü birinin gerçekten değer verdiği için uğraş verdiğine inanmıyorum birisi bana pasta almak yerine pastayı kendisi yapsa galiba çok mutlu olurdum
- 4 ay
Oğlunuzun ismi ne
Soran4 ayTanisaydim sizin için yapardım uzmanlık alanım 😬 sipariş alırım belki birgün adınıza 😂
- 4 ay
Sırf yapmak için yapılsın istemiyorum birisi gerçekten o değeri veriyorsa pastaneden almak yerine özel olsun istedim kendi ellerimle yaptım diyorsa gerçekten bu benim için özel birşeydir
- 4 ay
Yoksa hepimiz bir pasta alır geçeriz ve bana samimiyetsiz gelir hep
- 4 ay
Siz aşçı mısınız
Soran4 ayBende sırf bu yüzden sevdiğim insanlara ellerimle pasta hazırlar hediyemi alırım aşçı değil pastaciyim
- 4 ay
O zaman değerinizi bilen insanlarla olun bu illa duygusal bir ilişki değil mesela anne babanız onlar biliyorsa onlarla olun
- 4 ay
Banada ne zaman ulaşmak isterseniz mesaj kutum açık dilediğiniz zaman ulaşıp aklınıza takılanları sorabilirsiniz
- 4 ay
Ve bana pasta yapsanız sanırım minnettar kalır ne yapacağımı bilemezdim düşünmeniz bile mutlu etti
Soran4 ayTeşekkür ederim 😍
- 4 ay
Selamm
Gizli Üye(30-35)4 aybarisirsiniz sabretya
01 Yorumla
Soran4 ayKuş değilim ki 😃 sadece sevgim yok sıradan bir akraba gibi işte ya da alıştığım birisi gibi
Kaç yıllık evlisin
01 Yorumla
Soran4 ay6
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
4 ayNe yapacaksın başka
01 Yorumla
Soran4 ayNasıl yani
Gizli Üye(30-35)4 ayÇocuk var mı?
04 Yorumla
Soran4 ayEvet var
Cevap sahibi4 ayEğer ki günlük yaşantınızda kavga gürültü yoksa çocukda babasına bağlıysa çocuk için kalmak mantıklı olabilir ama tabi ne kadar daha tahammül edebilirsiniz onu bilemiyorum birde maddi durumda önemli
Soran4 ayİkimizde sakın yapili insanlarız oglumuzda öyle zaten babasına düşkün zaten oğlum için devam ediyor bana kalsa şu an çoktan gitmiştim evliliğin içinden hayatımı oğluma adadım başka bir şey düşünmüyorum bile
Cevap sahibi4 ayBence sohbet muhabbet edecek birini bul reelde görüşmesende hiç değilse seni anlayan birine içini dökersin. Senin kadar derin olmasa da benzer bir durumdayım maalesef
Gizli Üye(30-35)4 ayNe yalan söylim ayni durumdayim
01 Yorumla
Soran4 aySabırlar diliyorum
Hayır
02 Yorumla
Soran4 ayDevam etmek doğru değil mi diyorsunuz
4 ayOlmaz ki
04 Yorumla
Soran4 ayEvliliğe devam etmek mi
- 4 ay
Yani orası sende ama isteklerin ihtiyaçların doymadigi sürece arayış olur
Soran4 ayNe isteği içimde zerre istek yok arayışta yok😂 ot gibi yaşıyorum hayatı
- 4 ay
Kıyamam ya mis gibi hatunu ne hale getirmiş mal
Gizli Üye(25-29)4 ayNe zamandur evlisin
04 Yorumla
Soran4 ay6. Yılımız
Cevap sahibi4 ayKaç çocuk var
Soran4 ayOğlum var
Cevap sahibi4 ayGizliden çıkayım mı bir şey sorcm konuyla ilgili
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocamı eskisi kadar sevmiyorum, evliliği sadece alışkanlık diye sürdürmek doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne