Kocamı eskisi kadar benimseyemiyorum sorun ne?

Her aile kendi içinde özeli olan ve dinamiklerini kendi bilendir. Ama bazen fikir almak gerekir ki tam o an'dayım. Hiç tanımadığım insanlardan şeffaf yorumlar okumak istedim. Ben eşimle çok büyük bir olay yaşadım hala etkileri olan... Bana ailemden miras baya yüklü miktarda neredeyse bir araba parası kadar parayı eşim borsada kaybetti. Biz şehir değiştirdik hayatımızı değiştirdik. Daha küçük bir şehre taşındık. Ama ben bir türlü alışamadım. Çok denedim ama olmadı olamadı. Ruhum buraya ait değil. Eşimin çalışma saatleri de çok uzun ve gece yarılarına kadar yanlızım bazen saat 3-4 gibi geliyor. Ve ben hiç bir sosyal aktivitesi olmayan tek yaptığı şey ev temizliği çocuk bakımı olan biri oldum çıktım. Halbuki üniversite mezunuyum... Kıymetli de bir mesleğim var. Teklif bile aldım ama eşim taşınmak istemediği için yüksek maaşlı iş teklifimi geri çevirtti. Sorunlarımı anlatmaya çalışıyorum beni dinliyor ama ya hemen sinirleniyor ya da tamam anladım deyip geçiştiriyor. Ve ben çok bunaldım. Eşimi eskisi kadar benimseyemiyorum ve çok sinirleniyorum çok üzülüyorum.
Kocamı eskisi kadar benimseyemiyorum sorun ne?