Kocamın tarafına alışamadım?

Sevgilyken tanıstık hersey cok normaldı nısanlıyken anne demeye basladım ama kadın tam bır ıllet evlendıgımız gun dugunde ağladı anlıyorum ama dans esnasında falan gelıp sarıldı yanımızdan ayrılmadı dugunumuzde kocamla dans ettı eve gectıgımız zaman kendı evınden yemek getırmeler kocamın aılesı muhafazakar bır aıle ve ben onlara gore acık gıyınıyorum esımın babası teyzesı herkes storye yanıt olarak erdem aana bırsey demıyormu dıyor pentıden ıc camasır gecelık soylemıstım kargoyla geldı kayınvalıdemde kargoyu benden once actı oglumun parasını bu dantallere yatır falan dedı evımın temızlıgıne buzdolabıma herseye karısıyorlar esımle konustum ama kadın hergun bızde her allahın gunu kahvaltıya gelıyor sen yenı gelsınsın bırsey olur gozun dısarda zaten dıyor sonradan gorme bırısı dırdır basımın etını yıyor esımde annem hayatım yapcak bırsey yok konusurum dıyor esımdende tıksıntı geldı ozel hayat dıye bırsey kalmadı kadın ara sıra gelıyor bızde yatıyor esımle ılıskıye gırmıyoruz ve esım ıcın bu bir sorun degıl bıktım artık
Kocamın tarafına alışamadım?