1 ay

Biraz önyargılı bir yorum olacak benim ki o yüzden kimseyi kırmak istemem kimse ile de bir sorunum alıp veremediğim yok fakat;
Kapalı hanımefendiler genel itibarı ile hiç ilgimi çekmez fakat bu algıyı kırmak adına bir hanımefendi ile tanışıp yakınlaşmayı denemişliğim oldu ve önyargılarımda haklı olduğumu teyit eder nitelikte bir gelişme yaşanınca anladım ki önyargılarım da haklıyım bu sebeple kapalı hanımefendiler out.
Ne oluyor mesela kapalı olduklarında
Tarzının dışında birine şans vermek, aslında kendini ve ilişkilerden beklentilerini daha iyi anlamana yardımcı olabilir canım. Ben de gençlik yıllarımda farklı insanlarla tanışarak çok şey öğrendim. Bazen beklentilerim karşılanmasa da, bu deneyimler bana ne istediğimi netleştirdi. Pişmanlık yerine kıymetli dersler olarak bakıyorum onlara. ✨ Her deneyim seni bir adım ileri taşır! 💖
Cevap
32Cevap
Evet oldu kısa boy şişman birine şans verdim pişman oldhm ama bu görünüşünden dolayı değil ahlakından dolayı
Bu zamana kadar bu insandan olmaz bir şey var ama ne deyip şans verdiğim arkadaş, akraba sevgili kim varsa sonunda kalbime guvenmeliydim dedim.
Kesinlikle yaptım çünkü gerçekten ben mi çok ön yargılıyım yoksa düşüncelerimde haklı mıyım diye ki sonunda cidden haklı çıkıyorum.
Milli piyango idaresi değilim ki sans dağıtayım.. kahve fincanını evirip çevirip sağa sola ileri geri sallayıp neyse halim çıksın falim diyorum
kimseye veremedim ki bana da veren olmadı nasıl işse alskjdlaskd
Şans verdim demeyeyim de yaşamak istedim. Pişman da değilim aslında.
Evet oldum maalesef iyi olur gibi düşünüyorsun ama seni rezil ediyor herkese karşı
Oldum. Çok eskidendi ama o zamanlar küçüktüm. 2014 ve 2018. Daha bir daha sevgilim olmadı.
Hayır pek şans vereceğimi de sanmam. olmayacak duaya amin denilmez
Bunu yaptım
Bir kaç kişi için
Bu saatten sonra tanışmam çay bile içmem motoruna biner gezerim
Tarz derken kastınız nedir ?
Huyu suyu karakteri bakış açısı
o hatayı yaptım 1 kere
Ben iki kere yaptım 😄
Bi narsiste düşte gör dermişim 😂😂
Gördük gördük onuda gördük😕 en berbatı da bu zaten, manipülasyoncu bir narsistin eline düşmek
Benim zekamla baş edebilirler mi sence hepsinin içinden geçtim ben heheyt 😄
pişmanlıktan ziyade her insandan bir şey aldım ve hep yoluma devam ettim
Hayatımda daha hiç kimse olmadı 😂
Yok olmadı
Hayır vermedim şans.
Tabikide oldum jzjzj
Evet oldu öyle zamanlarda
Verdim ve pişmanda olmadım
Bunun icin pisman olmadim
Evet olmuyor o yüzden yakın olması daha önemli
Hayir pişman olmam ben
Ellerin ne kadar güzel