Kişilik & Karakter 2. Şansı verdiğinizde sizi pişman etmeyen biri oldu mu? pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Benim de olmadı, neden böyle oluyor acaba? Çabalayacakları yerde aynı şeylere devam ediyorlar. En iyisi gerçekten tek hatada silmek. 2. Şansı verdiğinizde sizi pişman etmeyen biri oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Olmadı maalesef 1 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı. Ne 2 si kaç kere şans verdik yine pişman olduk her seferinde sonu hüsran 1 0 Yorumla
Yalçın_1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Biten bir ilişki veya arkadaşlık asla 2. bir şans asla vermem vermedim de. 1 0 Yorumla
Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. Kimse 2 sansi verilecek kadar degerli degil 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmadı maalesef 1 0 Yorumla
ayse575766 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 1 yıl Canım yazsan olur mu buseyler sorsam aak iligi 0 1 Yorumla ayse575766 1 yıl Ask Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Vermedim. 1 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. Yokkk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olmadı maalesef
Ne 2 si kaç kere şans verdik yine pişman olduk her seferinde sonu hüsran
Biten bir ilişki veya arkadaşlık asla 2. bir şans asla vermem vermedim de.
Kimse 2 sansi verilecek kadar degerli degil
Olmadı 2öşans aptollıktır
İkinci şansı veren enayidir
Evet ondan insanları ilk hatasında silcen abi
Oldu
Olmadı maalesef
Olmadı
2. şans vermedim hiç
Canım yazsan olur mu buseyler sorsam aak iligi
Ask
Vermedim.
Yokkk