Aşk İlişkileri 2. şansı verip hayal kırıklığına uğramadığınız oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gerçi hevesi kırılınca da insanın bidaha inanmaya çalışması zor olabiliyor. 2. şansı verip hayal kırıklığına uğramadığınız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
alperencanclk26 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Ne kadar hayal kırıklığına uğrasakta 5. şansı da veririz 10. şansı da. Çünkü sevgiden mahrum kalanlar kendini değil karşındakini düşünür. Senin üzüntün ya da hayal kırıklığın kimsenin umurunda değildir.. 0 0 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İkinci şans zor oluyor ama verilince kıymetinin bilinmesi gerekir 1 0 Yorumla
_Ayaşmm Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 2. şans lügatımda yok mutluyum o yüzden denizde balık çok 0 0 Yorumla
Akolima Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Böyle acı soruları sorma dostum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorcam😏 Yorumla Akolima +1 yıl Votkam yanımda sordukca içiyoruz işte. Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. kimseye ikinci şansı vermedim 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. İkinci şans vermiyorum, inancım yok o konuya. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olmadı hiç yanılmam 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. hayır 2. sans vermem 0 0 Yorumla