Yeni bir komşumuz taşındı apartmanımıza, kadın 14 yıl hapis yatmış, eşi 18 yıl yatmış, annem de bu kadını eve çay içmeye çağırmış
29 gü
Cevap
11Cevap
neden hapse girdiğini hapis hayatının nasıl olduğunu merak etmiştir2. ye veya 3. cü ye çağırmayabilir
Sen de çocuğuyla arkadaş ol tam olsun 😂
Çocukları yok
Annem bir bagini kesse
Birsey olmaz
Samimi bulmuş
Annen ya akıl hastası ya da bilemedim
Hepiniz kafadan kırık ya
Annemle konuşurdum
Ama abartıyorsun diyor
Vatanseverlikten kastı ne o kadının? Hükümeti eleştirmekten dolayı dayım da hapse girmişti ama o bir de küfür etmişti o yüzden girdi.
Mesela terörizmi destekleyenler de kendilerini vatansever olarak tanımlıyor yani vatanseverlikten ne kastettiği önemli
Orası bizde bilmiyoruz ama annem benim mevzum onu ne yapacağımı hiç bilmiyorum ve kadın Antalyali
İşte ne yaptığını açık açık söyleyemeyen birisi bence normal değil. Madem vatanseverlik yapmış o zaman nasıl yaptığını da söylemesi gerekirdi. Gizlediğine göre var bir iş.
Amcan 10 yıl veya üzeri mi yatti
Ay pardon dayın
Hatırlamıyorum ama o kadar yatmadı
O zaman bu daha başka birsey cgbt diyor
Sence sorayım mi
Konu açılırsa sorabilirsin tabi "ayıptır sorması neden yatmıştınız" gibi sorulabilir. Yine vatanseverlik derse anlamadım açar mısınız diyebilirsin
Teşekkürler en mantıklısı öyle
Rica ederim
İşlediği suça gore degisir
Sormuş annem vatanseverlik demiş
O nasil oluyor ya
Bilmiyorum
Hmmm tipleri bozuksa çağırmayın bence
Ama nicin yattiki ya
Sormuş annem eşimde bende vatansevriz demiş
Hmmm Ikiside berabermi yattilar
Esi 18 mi ne yatmış kendisi 14
Offff ya
Annen kafayı yemiş
Aynenn
Annen ez az 20 yıl yatar 😆
Anenen yanlizmi
Normal değil
Taşının bence
Mesafeli olmakta fayda olabilir
Riskli.
Anan saf mı?
İşte tam aynısı
Çok samimi olmasın başına iş alır
İşte diyorum diyor abartıyorsun
Allah yardım etsin sana, inatçı saf analarla uğraşması zor, bizimki de zamanında evlere gelen pazarlamacılara eve sokma dememe rağmen çay börek ikram etmişti, sonra üç kuruş etmeyen mutfak robotunu fiyatının 100 katına senet imzalatıp satmışlardı, tam 4 sene borç ödedik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin yeni komşusuyla arkadaşlık kurma çabası seni endişelendirmiş olabilir, bu çok doğal bir durum. Annelerimiz bazen insanlara bir şans daha vermeyi severler, değil mi? 🌸 Belki de annenin içinde yatan o şefkatli yan, bu komşuya karşı bir köprü kurmak istemiştir. Sen de biraz gözlemle, annene duygularını nazikçe anlatabilirsin. Önemli olan herkesin kendini güvende hissetmesi. 😊 Unutma, insanlar değişebilir ve yeni başlangıçlar yapabilirler. 💖