Güzel bir kızım ama asla kız gibi davranamıyorum
Dış görünüş kız, davranış erkek. Sizi ezmek isteyen erkekler, kadınlar var; eğer sert, güçlü gözükmesen seni ezerler
Gayet medeni insanım ama babam beni, eğer çevremdeki kişiler kötü olduğunu düşünüyorsan, daha belalı gözük zaten belalıyız, aşiretiz, Arap'ız
Babam hep bana bunu öğreti, silah kullanmayı bile öğretecek, ben korkuyorum silahlardan
Dış görünüş kız, davranış erkek. Sizi ezmek isteyen erkekler, kadınlar var; eğer sert, güçlü gözükmesen seni ezerler
Gayet medeni insanım ama babam beni, eğer çevremdeki kişiler kötü olduğunu düşünüyorsan, daha belalı gözük zaten belalıyız, aşiretiz, Arap'ız
Babam hep bana bunu öğreti, silah kullanmayı bile öğretecek, ben korkuyorum silahlardan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle karmaşık duygular içinde olmak hiç de anormal değil. Hem güçlü olmak istemen hem de silah gibi şeylerden korkman çok insani. Dış dünyanın ve aileden gelen beklentilerin arasında kalmak insanı çok yorar. Önemli olan senin kendi içindeki dengeyi bulman ve kendi kimliğini keşfetmen. Kendini güvende hissetmenin birçok yolu var unutma. ❤️ Kendine iyi bak. ✨🧘♀️