- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı bir oyuncuyla görüşüyordum. Ama dokunma isteği gelmedi içimden ona karşı. O kadar çok sürünmüştü ki kendi deyimiyle peşimde bütün kadınlar kapımda yatıyor sen bana bu muameleyi yapamazsın demişti birgün. Egosu çok yüksekti tabi. Alışık değildi istenmemeye. Ama içimden gelmiyordu onunla olmak. Sadece eğleniyordum. Oysa çıldırıyordu gördüğünde bile. Onun o hallerini izleyip kendinden geçişini seyretmek benim için erkeklerin her şekle girebileceklerinin göstergesiydi. Hem de en yakışıklı erkeklerin bile. Şimdi arkadaşız sevgilisi var ama arada yine ahahaaaaa.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. :) aslında yüzeysel sizinle ilgilenmemesine sevinmelisiniz.. yani dış görünüş anlık beğeni sağlar ama adamın içi düşünceleri derin olması önemli gelip geçici değil kalıcı bi şey istemiş olabilir görüntüsü hoş olsa ne olur içi boş olduktan sonra… ayrıca yakışıklılıkta göreceli bi şey.. kendinizi böyle sığ değerlendirmeyin.. ya da karşınızdakini dış görünüş fizik olarak güzel diye değil içini sevip hoşlanmaya bakmalısınız…
00 Yorumla
+1 yılBen de yakışıklıları daha çok reddediyorum genelde. Çünkü nasıl olsa yakışıklıyım düşüncesiyle fazla rahat davranıyorlar. Kasmasın tabii ki ondan bahsetmiyorum ama nazik olmayı unutuyor çoğu. Çok laubali bir şekilde giriş yapıyor, nasıl olsa kabul edecek der gibi ve bu da ondan soğutuyor. Orta halli olsun ama egosuz ve ilgili olsun, bu benim tercihimdir.
034 Yorumla
Soran+1 yılDaha deki güzel değilim yakışıklı beni ne yapsın
- +1 yıl
Boş yapma canim benim. Cok fazla yakisiklilar yazdi. Ama gereksiz bir egolari oluyor ve kizdan cok naz yapan erkekleri de erkeksi bulmuyorum.
Soran+1 yılNaz ne alaka
- +1 yıl
Okudugunu anlamaya kapaliysan beni yorma yaa 😅
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben guzelim dedim mi oncelikle? Ayrica niye agladin? 😅 Bak iste eril enerjisi dusuk, surkeli trip atan erkekleri nasil da cekiyor bu yorum. Yem atilmis balik gibi toplaniyorsunuz altina smxhdmd @ballikeks
- +1 yıl
Eğer karakterin olsaydi, karaktere bakan kizin yorumu karnini agritmazdi 🙂 Senden de baya var, hatta gereksiz fazlalikta. Soruyu soranin sikayet ettigi kizlar senin gibi yarim erkeklerden sikayet ediyor. Naz cilve kadina yakisir, tripte yarisa giren erkekler lutfen sorumun altinda aglamasin. Tuvalet kagitlarina zam geldi, uzmesinler kendilerini 😇
- +1 yıl
Oyle olmasa yorumum niye canini yaksin ki? Cunku tum erkekler oyle diye bir sey yazmadim. Boyle olan erkekleri elestirdim. Ustune alindiysan, o kitleye girmissindir 🙂
- +1 yıl
Manipüleni kendine sakla canısı 😅 Nedensiz saldirini sonra da inkar ederek sindirmeye calistiginj gorecek kadar gozlerim goruyor. Eger karakterin varsa ya da var rolu yapacaksan, birdahakine karaktere bakan kizlarin yorumlarina saldirmazsin. Boylelikle kimse aksini dusunmez 🙂 Cunku tekrarliyorum, ben tum erkekleri elestirmedim. Boyle degilsen ustune alinmazsin.
- +1 yıl
Evet goruyorum ikisini de 🙂
- +1 yıl
erkeklerde tipsiz kizlari redediyor tipiz erkekde aldatiyor ama cok sacam düsünce
- +1 yıl
Aldatmasindan bahsetmiyorum. Ego baska bir sey. Yakisikli erkekler genelde kizlarin kalbine dokunacak jest yapmaktan bile cekinirler cunku vucutlarini zaten bir odul, bir rusvet olarak gorurler (istisnalar haric)
Bir cok kizin eriyerek baktigi full kas ve uzun boy, genis omuz tarzi erkeklerin cogunda ego var ve egolu erkek sevmem. - +1 yıl
egolu insani kimse sevmez ama nedense egolu insanlar hic yanliz degil
- +1 yıl
Cunku cogu insan dis gorunuse gore seciyor. Karaktere bakan insanlarin sayisi cok azaldi.
- +1 yıl
Böyle düşünen kızlar olduğunu görmek güzel
- +1 yıl
Hangimize dedim? @yalnızbey06
- +1 yıl
İlk yaptığın yorum a cevap
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben de böyle düşünen biriyle karşılaşırım inşallah pek yakışıklı sayılmam ☺️
- +1 yıl
Adam gibi seven erkek bas tacıdır. Seni paran varken seven ya da boy için bırakan birine ihtiyacin yok. Gercek bir erkek gibi sahiplen, gercek seven gibi fedakar ol ve centilmen ol yeterli. Merhametinle bir kizi cekemiyorsan, o kizdan olmaz zaten 🙂 kendine iyi bak.
- +1 yıl
Sen nerdesin bu zamana kadar yaşın da daha genç seni takdir ettim teşekkür ederim her şey gönlünce olsun 🙂
- +1 yıl
Ben de tesekkur ederim mutlu gunler ☺️
- +1 yıl
Çok güzel bir yorum.
- +1 yıl
☺️🙂🌸 @CosmosSpace
- +1 yıl
😊🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı bir erkek olarak reddedildiysen. Bunun nedeni kızların tipsiz ve çar, çakal, it, serseri, pic erkeklere alışık olması
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Şans vereceği kişiyi iyi seçemiyorlar sebebi bu yüzden bende bedensel engelli biriyim 5 defa sevdim ve reddedildim yakışıklıyım spor yapan biriyim vücuduma önem veren
Ama iş bunlar da değil iş kalptedir kalpsizler dünya da dolaşıyor biz ise seyrediyoruz sadece beni engelliyim diye reddettiler ama beni tanıyıp etmeden
Benim engelim o kadar da ağır değil yürürmemde problem var dengem yok ayakta deybek ile veya tutunarak yürüyebiliyorum kendi işlerimi gereğimi görüyorum çok şükür ama kızlar beni tam tanımadan reddetme kararı alıyorlar kalpten sevmeyi bilmeyen insanlar çok ne yazık ki
Takma boş ver ben aşık olmaktan soğudum artık kendi geleceğime odaklanıyorum sende öyle yap kendini geliştir para elde et zengin ol ondan sonra sana geri dönmek isteyenlere başını çevirip git00 Yorumla
+1 yılSiz sadece tip önemli sanıyorsanız bu çok yanlış. Kadınlar aradaki duygu yoğunluğuna bakar. Bir defa red edilmek kötü algilamamali ayrıca. O anki yaklaşımıni uygun görmemiştir veya ortam olusmamistir. Görünüş olarak Sevdiysen tekrar etmelisin bunu
10 YorumlaArkadaşım yakışıklı ama kafasında sorun vardı ben yakışıklıyım diyor sürekli kısa kollu şeyler giyiyordu kol kasları gözüksün diye uzun boylu vücudu kasliydi zengindide ama avelin önde gideniydi okulda çıkma teklif etmediği kız kalmadı banada etti ben çirkin seviyorum dedim çünkü konuşma uzarsa agresiflesiyordu ve kültürsüzun önde gideniydi yani demem oki hersey dış değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklıda olsan red yiyebilirsin kadınlar erkeklerde çok detaylı bakıyo onun beğenmediği senin için önemsiz olan bişey olabilir mesela hitap şeklin giydiğin kıyafet ellerin tırnakların vs vs tavsiyem red yediğin kadınla tekrar şansını deneme ve üzüldüğünü belli etme hayatına devam et sana karşı birşeyler hissederse emin ol kendini gösterir
00 Yorumla Yakışıklı olarak red yedim açıklaman çok yakışıksız bence dış görünüşün iyi diye her kadın tarafından kabul edileceğinimi düşünüyorsun ki kaldıki sırf dış görünüşüm için yanımda olacak kadını hiç istemezdim zekanla ön plana çıkan bir birey olmak için çabalamalısın
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı erkekleri hep ihanet eder gözüyle bakıp on yargılı oluyorlar. Şimdi biz karizma adamların talibi çok olur. Kız da özgüvensiz olduğu için hem kendine hem sana güvenmez. Onu aldatırsin sanır. Ne kadar karakterli biri olsan da kizda hep o şüphe olur çünkü kendine güvenmiyor
00 Yorumla
+1 yılDemek başka şeylerini sevmemiş. Sadece yakışıklı diye evet diyecek kadar boş biri degilmiş. Başka kriterleri uygun görmemiş
10 Yorumla
+1 yılNe alaka?
Hersey tip degil! davranisini begenmemisdir..
vardir elbet bi sebebi.
Cok yakisikliyim.. diye beni birakti diyorsunya.. o en basta cesaret edemezdi.. sonradan geri cekilmesinin baska sevebi vardir02 Yorumla
Soran+1 yılEn başta cesaret edemezdi derken
- +1 yıl
Yakişiklik olayı belki ona göre yakişikli değilsin..
ya da yanında kendisinda. daha iyi görünen birini istemiyor
+1 yılTosun ,
Sen kendini yakışıklı saniyorsun bukadar basit.
Şimdi Türk kızlarının hakkını yemeyelim eli yüzü azcık düzgün konuşmasını bilen adama hepsi bakıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAbi cidden yakışıklıyım çevremden büyük ilgi var oyuncu model felan ol diyorlar
Soran+1 yılSorun nerde
+1 yılBu çok yakışıklılık ve güzellikle alakalı değil, hitap etmeyle alakalı. Herkes, herkese hitap etmek zorunda değil. Ve ayrica kişi bir bütün olarak ele alindiginda eksik şeyler odugunda da kabul etmeme durumu olabiliyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Hitab derken?
- +1 yıl
@MertAltunkynk beğenilmek anlamında uyması
- +1 yıl
Kızlar nazik erkeklerdenmi hoşlanır?
Dostum kadınların istekleri çok farklı. Genelde o red etmenin hazzı bile isteklerinin önüne geçebiliyor. Neyim eksik diye düşünme kadınların duygu gecişi sanıldığından fazla. Herşeyin tam olsa da bu sefer tipten red yersin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı erkeği her kız ister ama en önemli şey değildir. Yeterli bir özellik değil. Egon yüzünden "kızlar tipsiz seviyor yaa" diye bir savunma oluşturmuşsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka egoyla
- +1 yıl
Yani kendinde değil de kızlarda sorun aramışsın.
Soran+1 yılEvet hepsi aynı çünkü yav şak ilgi gösteren erkek meraklısı hepsi
- +1 yıl
Hahahahaha.
+1 yılİstersen jhonny deep ol. Konuşunca bazısının tüm havası sönüyo.. dış kasa bmv iç techizat şahin😅😅😅
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanş açıklar mısın
- +1 yıl
Hayat görüşlerniz uymuyordur veya kız bu ilerde beni beğenmez terk eder diye düşünüp gurur yapıp red etmişte olabilir
+1 yılSen kendini yakışıklı görüyor olabilirsin ama belki başkası için öyle değilsindir ayrıca yakışıklısın diye illa kabul mü görmen gerekiyor belki bir huyun Bir tavrın kıza uymamıştır olamaz mı?
10 Yorumla
+1 yılkim kime göre yakışıklı ya da güzel yoksa insan sevdiğimidir yakışıklı ya da güzelbilinmez tabii. en güzel Aşık Veysel demiş "Güzelliğin on par'etmez. Bu bendeki aşk olmazsa"
00 YorumlaAnnesi ile tartışır reddeder, regl olur reddeder, heyecan yapar reddeder. Mal bunlar mantıklı bir açıklama bekleme.
10 YorumlaKime ve neye göre yakışıklısın acaba çünkü her kadının ilgisi farklıdır. Biz, siz erkekler kadar düz değiliz
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı olmakla alakalı değil bence. Kendini beğenmiş kadın çok. Toprak olmayacakmış gibi. boş ver yol ver gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadece tip önemli olmazki birisinde ben şahsen tipten çok kafa uyumuna, bana ve çevreye olan davranışlarına bakardım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılReddetmek için çok fazla sebepleri olur. Hatta belki şuda olabilir ben bununla uğraşamam diye Yani buyuk ihtimal aldatır surekli etrafında kızlar olur. Gibisinden yani öyleki kendine bile guvenmemesi buna nedendir
00 YorumlaHuyunu beğenmemiştir veya ısınamamıştır. Yakışıklısın diye illa evet diyecek diye bir durum yok 😊
00 Yorumla
+1 yılKime göre yakışıklı demek ki kıza göre yakışıksız… ya da her şey yakışıklılık değil. Karakter ve hareketlerini beğenmemiştir
00 YorumlaBelki de sen kendini yakışıklı sanıyorsundur bjxjxkx
06 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum diren yakışıklıyım, makyajlı
Soran+1 yılHani tipe bakmıyorsunuz
Soran+1 yılYukarıdaki yorumları olu
+1 yılHerkesin yakışıklı sı farklı anlayın artık yahu
13 Yorumla- +1 yıl
Evde kaldım ondandır ajsjajdkanxmskdü
- +1 yıl
:D
+1 yılYoo belki o an hayatında bir ilişkisi olsun istemiyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yakışıklılık kabul görmek için tek başına yeterli değil. Bunu da öğrenmiş oldun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek ki kız yakışıklılığa değil başka şeylere bakıyor. Sende beğenmediği bir şey vardır ve o yüzden reddetmiştir. Yakışıklı olman seninle sevgili olması gerektiği anlamına gelmiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSırf tiple olmuyor o iş, sadece ilk izlenim için tip gerekir sonrası diğer her şey
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldış görünüş önemli ama her şey dış görünüş değil.
00 Yorumla Lalah çirkin şansı versin diye boşuna demiyolarmış işte
00 YorumlaTiple ne alaka başka bir özelliğini beğenmemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten övünmek için demiyorum ama güzel biriyim hoşlandığım çocukta baya hayran hayran bakıyordu ama reddetti dış görünüş yeterli olmuyor bazen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı olduğun için kendini begenmis davranıyorsan kızlar hoşlanmaz bundan
00 Yorumla
+1 yılDemek ki kızlar tipe bakmıyomuşş belki huyunu suyunu beğenmemiştir
00 Yorumla
+1 yılBelki de bunun nedeni seni karakter olarak kendine yakın bulmamasıdır
00 YorumlaYok senin yalan sôylediğini düşünüp inanıp güvenmemesi
00 Yorumlaherkese göre yakışıklı değilsin demek ki ve sadece yakışıklı olmak yetmiyor ya hani bazı şeyler için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakter? Veya kızın sevdiği biri vardır. Birazda gözü dışarda olabilir diyenler olabilir böylelere ama şu da var sana yakışıklısındır o kıza değilsindir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin güzellik algısı farklı. Yakışıklı olabilirsin ama onun güzellik algısına uymak zorunda değilsin. Herkes tek tip birini beğenseydi ohooo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDemekki tip yetmiyor yanına KARAKTER , KARIYER , SEVECENLIK TE giriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHer yakışıklı karaktersiz demi sizin gözünüzde !
Cevap sahibi+1 yılYoo ne alaka yakışıklılar çapkın oluyor genelde ama benim için hep ses tonu ve kariyeri on planda oldu
Soran+1 yılYav hepiniz aynısınız işte yav şak felan olacak bir erkek sizin için taparsınız ona
Cevap sahibi+1 yılAğla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin olmadığın içindir ya da kadınlar keko seviyorlar biraz aksiyon olsun diye belki o yüzdendir
00 Yorumla
+1 yılKonuşmanı sevmemiştir hareketlerin itici gelmiştir ağzın laf yapmıyodur sıkıcısındır kızlar için tip her şey değil en fazla ilk görüşte etkilenir sonra yol verir
00 Yorumla
+1 yılkizlar düzfün erkek sevmiyor cevremde tipsiz sapik erkekler var onlarin sevgilsii var düsün kizlar serefisz aldatan sapik sapikali seviyor oglan hatta sapikali kiz bunu kabuletmis
00 Yorumla
+1 yılBence ondan değil mesela benim icin tip önemli degil bi insani gördüğünde içinde bisey olur o his olmamistir etkilenmemistir belki davranışından belki konusmandan herhangi biseyden olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece tipe bakmıyordur belki teklif ettiğin kişi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelki de ilgi duyduğu başka birisi vardır ne bilim jdnk
00 Yorumla
+1 yılTeklif etmeden önceki davranışlarını sorgula ona karşı olmasa bile
ya da onun hayatında düşündüğü biri olabilir10 YorumlaYakışıklı erkek sadece ilk bakış dönemi için işe yarar aklı başında kızlar sonrasına göre karar verir
00 Yorumla
+1 yılBence tipten ziyade başka sebepleri vardır. Tipin iyi olması ilk görüşte artı puan. Sonrası için başka şeyler devreye girer.
00 YorumlaKadinlar gorselden cok zekaya bakiyorlar diye dusunuyorum
10 YorumlaNe bu ego yakışıklısin diye herkes kollarına mi atlicak
00 YorumlaHeves olarak elde ettikten sonra seni bırakabilir bu gayet olağan bi durum
00 YorumlaYakışıklı olanlar güzel kardeşim oluyor çünkü denendi onaylandı
00 YorumlaBelkide çok detaycisin yakışışıklilik Bi yere kadar karekter hep var olan Bi şey
00 YorumlaBelkide sen kendini yakışıklı zannedoyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklıyım
Karakterinize bağlı. Bize ne tipinizden
02 Yorumla
Soran+1 yılHe He
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Nasibin değilmiş. Çok takılma buna.
00 YorumlaYakışıklı olduğunu dusunmuyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo başka sebepler vardır illaki
00 Yorumla
+1 yılYani olabilir belki elektrik olmamıştır
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım