- Ben 18, ablam 25 yaşında, geçen kış evlendi. Size önce biraz evlenmeden önce bahsedeyim. Ailemiz aşırı baskıcı. Ablam her zaman örnek çocukken ben evin problemli küçük çocuğuydum. Ablam mesleğini yapmaya başladığında başka şehre taşındı. Yazları onunla geçiriyordum. Bir ara telefonunda biriyle görüştüğünü fark ettim. Adam onu gece ben uyuduktan sonra alıyordu ve ben uyanmadan eve geri getiriyordu. Mesajlarda bunu birkaç kez yaptıklarını, hatta daha öncelerde uzun bir geçmişleri olduğunu fark ettim. Ailem konusunda çok endişelenmiştim ama bu konu hakkında düşünmek istemeyip kendi kafamdan bu olayı sildim. Bundan birkaç ay sonra ablam evleneceğini söyledi, tabii herkes çok mutlu oldu. Kendi isteğiyle her şey gerçekleşti, adamla kendisi tanıştı, tüm tarihleri kendisi belirledi ve evlendi. Evliliklerinin üzerinden 4 ay geçtikten sonra bir gün yine içime bir kurt düşüp mesajlarına girdim ve daha öncesinde mesajlaştığını gördüğüm adamla hâlâ birlikte olduğunu, adamın da evli olduğunu ve çocukları olduğunu öğrendim. Ablamın tüm arkadaşlarının bu olaydan haberinin olduğunu ve ablamı desteklediğini gördüm. Saçma bir şekilde hepsi bunun dillere destan bir aşk olduğunu düşünen apt**lardan ibaret bir topluluk. Ablam sürekli kendi kocasından ne kadar nefret ettiğini, diğer adamı özlediğini, kavuşmak için zaman saydığını söyleyip duruyor ama bizim yanımızda kocasıyla mükemmel bir hayat yaşıyormuş gibi gözüküyor, sürekli kocasının yanında, etrafında ama arka planda bunlar gerçekleşiyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, ailem çok sıkı olduğu için ablama bir şey yapmalarından korkup hiçbir şey söyleyemiyorum. Ablamla konuşmayı denedim, beni asla ciddiye almıyor, biz her şeyi göze aldık diyor ama adam karısını boşamayı bile kabul etmiyor, burada yanan tek kişi ablam olacak gibi gözüküyor.
28 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer