Hoca bize dedi ki dersler bir şekilde biter dertler bitmez ama dışarısı kurtlar sofrası dedi. Devamını getirmedi. Ne demeye çalışıyor
19 gü
Hoca bize dedi ki dersler bir şekilde biter dertler bitmez ama dışarısı kurtlar sofrası dedi. Devamını getirmedi. Ne demeye çalışıyor
Cevap
4Cevap
Yani zalim insanlarla dolu bi dünya demek istemiş. Sorduğun bel altı bı şey var mı diyeyse sanmam
Benim üzerimde ne gibi bi etkisi olsun zalim bi insanin
Öyle olmuyo iste maalesef. İnsanlar menfaatci çıkarcı yalancı. Üç kuruşunu alabilmek için sana yapmadıklarını birakmayacaklar. Bizim zamanımızda bizim ogretmenlerimiz de derdi hayat size pembe geliyo diye. Ne olduğunu büyüyünce anliyosun. Afrika'daki vahşi hayvanlardan beter insanlar
Ben de saf değilim heralde yedirmem ki o parayı
Babam beni telefoncuya göndermedi uyanık yetistirdi
Telefonunu birakmicaksin. Piyasa araştırması yapıcaksın öyle gidiceksin dedi
Başka tehlikeli konulardan bahset. Bunları biliyorum Ben dndndndn
Onu da biliyorum.
Onun da kolayı var.
Evine git. İki kendini tokatla. Morart
İmdat diye yirt kendini koridorlara at
Polis gelsin sorusturma
Mağduru oyna
Sal akrabaları üzerine
Dayak yesin diye
Gtumu kurtarırım gerisine karısmam
Evet
Onda da taktik ver. Ona göre hareket ediyim
Tm
Senin ustunu eze eze tirmaniyorlar para için
Nasıl tirmansin ki
Bi işe basvuruyon her şeyin tam seninle birlikte 5bin kişi daha başvuruyor
Bu üstünü ezmek degi kii. Tanıdığı vardır almıştır. Bunu kabullenin artık maalesef
Ahaha sen bi calişmaya basla anlayacaksin
İş hayatı zor diyor heralde kendince
Küçük çaplı biri heralde
Yani ortam kötü vs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öğretmeninin sözleri aslında hayatın gerçeklerine bir gönderme yapıyor. Dersler biter ama hayatın içindeki sorumluluklar ve zorluklar her zaman devam eder. "Kurtlar sofrası" dediği ise dış dünyada rekabetin, kişisel çıkarların ve bazen de acımasızlığın olabileceği anlamına geliyor. 🐺 Ama korkma, sen güçlüsün ve başa çıkabilirsin! 💪 Hayat her şeye rağmen çok güzel. 🌸