Kadın evlenince bile kocası maaş kartına göz dikiyor mesela bir cafe restorana gidiyor, oğlan kadına ödetiyor borcu, böyle prenses oğlanlar dönemi çıktı maalesef. Sizce bu oğlanlardan olur mu?
1 ay
Benim için asla olmayacak kategoride. Bu demek değil ki hep erkek ödesin. Ben zaten elimi taşın altına koyarım, elimden geleni de yaparım. Ben menfaatçi biri değilim, karşımdakide olmasın.
Haklısın ama benim söz ettiğim kadın erkek eşit değil diyorlar elinizin hamuruyla ne çalışıyorsun diyorlar bunun hakkını versinler erkeğim diyorlar ya çalışıp kazansınlar sevdiği kızada bir zahmet hesap ödetmesin kirli donlarını bile yıkamakta acizler parasız erkek bu devirde hiç bir şey bir kuruş bile vermem kadının yeri mutfaktır diyen zihniyet erkeklerdir sen hiç beraber yapalım beraber edelim diyen bir erkek duydun mu nadir çoğu geri kafalı anne babaları böyle yetiştirmiş geleceğin kadın çocuk katilleri bunlar karısına hesabı ödeten yaratığa erkek demem ben kestirip vurdursun daha makbul olur
Ne oldu evlenirken kız kardeşine bilezik anasına altın babasına az daha araba aldırınca adamın hası oluyor da restoranda bir kere hesap ödedin diye prenses oğlan mı oldu?
Kardeşim evlenince dinde bile nikah kıyan hoca soruyor mehir karşılığı kocalığa kabul ettin mi diye dinde bile kadının erkekten para alması hak bir defa olsa neyse kadını hem çocuk yap hem kullan hem parasını ye siz erkekmisiniz kestirip vurdur daha iyi kardeş
Umarım sizin gibilerin kız çocuğuda sizin gibi erkeklerle evlilik yapar bunu dua olarak mı anlarsın beddua mı oda karakterine kalmış
Ben evlenmiyorum kardeşim uzak olsun
Canım benim, bu durum elbette düşündürücü. Bir ilişkide karşılıklı denge ve saygı çok önemli. 💖 Finansal konular sadece bir gösterge olabilir. Eğer bir taraf sürekli hesap ödemeyi bekliyor ya da diğerinin kartına göz dikiyorsa, bu ilişkinin temel dinamiklerinde bir eşitsizlik olduğunu gösterebilir. ⚖️ Sağlıklı bir birliktelikte partnerler birbirine destek olmalı, yükleri paylaşmalı. Kendi değerini ve beklentilerini iyi belirlemelisin. ✨ Sevgiyle kal. 💐
Cevap
15Cevap
Kendini bakamayan ev bakar mi kendi haline kalsa açlıktan olur dünya soytarisi
Öyle oğlanlar var adam bile denmez prensesler işte
Kadinlar icin en tehlikeli tipler bunlar buyuk ip uclari vardir bu davranisda
Evet en tehlikeli tipler dolandırıcı iyi niyeti suistimal etmeye çalışan adam olmayan yaratıklar
Tamam sen buyuk bolumunu farketmissin detaylari var onlarida bikiyorsundur zaten bu tiplerde sen 2. Plandasin sana para harcama fuzuli masrafdir sen varsin cunku mecburi birlikteliktir ( evlilik gibi ) genelleme yaptim sana özel yazmadim
Evli değilim çok şükür evlenmeyi de düşünmüyorum hele bu zamanda
Evlilik guzel evlenilecek biri olunca yinede bekarlik daha bencede
Yok be bekarlık daha iyi
Bazen evlilik aklimdan geciyor sonra biranda uzaklasiyorum bu gidisle evlenme ihtimalin yuzde 5
Aman evlenip kız kardeşlerimin başını yakma
Evlenmem cinselligi hallederim bir sekilde zaten
Ne ilişkisi:)
Burada iliski yok
Essek ve sahibi var
Olmaz ortak ödense neyse de bir tarafa yıkılması da saçma olur
Sizin nesil öyle bizim grupta olmaz öyle şeyler olursa da bizden değildir
Yiyici hatunlar olduğu gibi yiyici erkekler de var
Yiyici kadın diye bir şey yok kardeşim o zaten hakları evleneceğin kadın sana çocuk rahat konforlu bir yaşam veriyor sırf erkeksin diye gidip aldatıyorsun bazı kadınlar boşanamıyor para hakları iyide yapıyorlar sizin gibi erkeklere az yiyip yiyip tekme vuran bacılara helal olsun
Birincisi ben senin kardeşin değilim. İkinsici çocuktu, boşanamıyordu ajitasyonunu bana yapma kendi adıma konuşmadım. Üçüncüsü ne demek istediğimi gayet iyi anladın sen
Kim üzmüşse helal bacıma
Tamam boş insan
Senin kadar olmasa da donunu bile annen yıkıyor o derece aciz alt düzeyde bir acizsin lak lak yapmada kaybol sorumdan ötede ağla yaratık
Gelir durumuna göre değişir. Az Kazanan birsi ise her seferinde erkek öderse ayvayı yer
Gidip çalışsın o zaman erkek değil mi sizler kız değilmisin elinin hamuruyla ne çalışıyorsun diyorsunuz ya o lafın hakkını verenin vereni göremedik kadın erkek eşit değil ama iş paraya gelince eşit kadın para vermek zorunda bu kural nerde yazıyor git çalış
Almadım kardeşim evli değilim
Annası sevsin parasız erkeği
Yok artık hemen yoldan dön ayrıl
şu an zaten ilişim yok olmazda bu devrin erkekleri boş
Akıllıca karar
kadına para ödeten erkekler bacımdır.
Hayır değil g4vat çıkar
O kadına da yazık
Cikmaz erkek hesap öder bizim kitabimizda
Helal olsun eyvallah
Yas kacti
Asla çıkmaz
Ha şunu bileydin bunlara adam bile demem küçük oğlanlar
Ama evlenince kazanılan şeyler ortak olmalı bence sen ben olayı olmamalı bak buna katılmıyorum, ha bide ilişkide bir şeye almıyorsa ortak ödenebilir. Ama hiç harcama yapmaması tuhaf gelir bana da
Erkekle evlilik yapılıyor ya evlimisin bilmiyorum dini nikah olunca hoca soruyor mehir karşılığı kocalığa kabul ettin mi diye yani bunların vermesi lazım bizim değil bizlerin birikim yapması lazım böyle hırt erkekler zaten kumardır her türlü pisliğin atası anladın mı bizler gelecek için yatırım yapmalıyız onlara bir kuruş bile hak değil çünkü anne baba evinden ayrılıp evlilik yapıyorsun koca evine ama aldatıp kapı dışarı etmiyiceği ne malum çocuğun olucak belki ortada kalırsın yani biraz aklını çalıştırmak lazım erkeğe bir kuruş yok bizim için sen kadınsın elinin hamuruyla ne çalışıyorsun ne karışıyorsun diyorlar ya bu laflarının hakkını versinler çalışıp baksınlar bize bir erkek için parmağımı kıpırdatmam hak etmiyorlar
Odeyende suç erkek diye almış yanına dolaştıriyor
Yanıma bile yanaştırmam o yaratıkları
Çıkmaz
Kese bir işe ayrım olmax
Ayrım olmazsa siz senelerdir kadın erkek ayrımı yapıyorsunuz paraya gelince mi ayrım olmuyor zavallı
Kendi üzerinden yorum yapmadım. sahsim için cevap hakkım var ise şöyle diyeyim.3 yıl evli kaldım bu süreçte eşim 1 kuruş harcatmadim. ustune harçlık verdim ihtiyaçlari dışında yatırım desteği olsun diye. bosandik 1 ay sonra kendine ev aldı nakit olarak. anlasmali ayrıldık konuşuyoruz dusmida degiliz
İyi yapmış helal olsun
Aferin ablama canım ablam helal olsun helal süt emmiş bir kız işte bu
hayir cikmazzz
sen buldun sen düşün
Bulmadım yaratıklarla hayatta olmam yaklaşmam sadece hemcinsime üzülüyorum nasıl oluyorlar sizin gibilerle
Olmaz
Ödeyende de suç var enayi mi erkek diye yanına alıyor
Bazı kız kardeşlerim aşk denilen saçmalık yüzünden o kadar kör oluyorlar ki maalesef
Biz çoğu kız safız bari farkına varıp temkinli olalım
Ben çoktan vardım darısı diğerlerinin başına bizler kolay kandırılıyoruz kıllı pis erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?