Bir erkeğin kadına para harcatması hesap ödetmesi normal mi?

Dün bir cocuk ile buluştum, daha doğrusu öyle demek abes kalir ben gittim bu beni almadi bile arabası olduğu halde bari hesabı ödemeseydi de arabayla alsaydi daha az üzülürdüm. Bir cafeye girdik ben soğuk kahve içtim o limonata söyledi hesap ödemeye kalkıldı o ödedi ben nezaketen de olsa hep mahcup hissettiğim için Keske ben ödeseydim ya dedim. Zaten 70 lira gibi bir sey tutmuştu. Sorun yok ya bir cafeye daha girer iki çay içeriz onu da sen ödersin dedi basım gözüm üstüne kabul ettim tabi ki girdik iki çay söyledik arkadaşı orada calisiyormus zorla tatlı getirdi iki tane buluştuğum çocukta diyor ki sana da kitledi neyse hesap ödemeye giderken yanımda bile gelmedi 200 lira tuttu ya. Sonra hadi biraz dolaşalım dedi arabaya bindik ama ben ondan soğudum artık giderken dedi ki kartında para var mı ya bu soruyu duyar duymaz sinirlerim çıktı zaten var dedim ne oldu dedim halbuki ben okuyorum kısıtlı pram var o çalışıyor. Neyse tamam inelim de markete gidelim çekirdek kola alalım dedi el mahkum sinir ola ola markete girdim kendine cipsi aldı içeceğin en büyük boyundan aldı çikolata aldı iki tane alıyordu artık sinirlendim ben yemeyeceğim kendine alır mısın sadece dedim orada da hesabı ödedim tansiyonlarım düstü sırf hesap ödediğim için değil böyle bir insanla tanıştığım icin sonra arabayla manzaralı bir yere cıktık saçma sapan hareketler yapıyordu zaten yanağımı falan sıkıyordu ben baya sinirlendim dedim hadi gidelim bu beni bırakmadı bile otobüs duraklarına bıraktı Buda yetmiyormuş gibi ben seni arkadaş olarak görüyorum dediğim icin bu baya kızdı kırıldım dedi bana bir sigara al dedi ciddi ciddi bir de gidene kadar sigaramdan icti p*ç evet görüşleriniz neler

Bir erkeğin kadına para harcatması hesap ödetmesi normal mi?