Babam küçükken terk etti, sonra kuzenlerim hep babasıyla bana hava attı, beni görünce o "Baba Masal Anlat" şarkısını açarlardı, iyi ki senin gibi yetim değilim derlerdi, şimdi o şarkıdan ve baba kelimesinden nefret ediyorum
13 gü
Babam küçükken terk etti, sonra kuzenlerim hep babasıyla bana hava attı, beni görünce o "Baba Masal Anlat" şarkısını açarlardı, iyi ki senin gibi yetim değilim derlerdi, şimdi o şarkıdan ve baba kelimesinden nefret ediyorum
Aaa bu ben oha ama benimki geberdi geçen yıllarda evet çok normal ben babamın cenazesinde anlamadım inanır mısın daha çok mutlu oldum dünyadan bir pislik kurtuldu diye Ferhat göçerin kızım şarkısı var bilir misin bilmem o şarkıyı açıp hep aglarım baba kız aşkı derler ya o duyguyu o kadar çok merak ediyordum ki anlatamam inşAllah gelecekteki kızım bu duyguyu yaşar of
Cenazesinde aglamadım*
Cok afedersin ozur dilerim ama ben o kuzenlerinin gecmisini s... cok seref yoksunu kuzenlerin varmis. Ben annesi vefat etmis bir arkadaşımın yanında anneme seslenemiyorum bogazim dugumleniyor. Takma kafana ve sahip olduklarina sıkı sıkı saril.
Yaşadığın bu acı dolu deneyimler karşısında baba kelimesinden ve o şarkıdan nefret etmen çok doğal canım.💔 Çocukken terk edilmek ve sonrasında maruz kaldığın zorbalıklar, derin izler bırakır. Bu duyguların sana ait, onları hissetmekte yalnız değilsin. Kendini yargılama sakın. Çok üzüldüm senin adına. Sana sımsıcak sarılıyorum.🫂
Cevap
5Cevap
Normal böyle bir durumda banada babam hem annelik hem babalık hem abilik yaptı hala da yapıyor bende aşırı düşkünüm babama ona duskun oldugum kadar beni dogurandan da nefret ediyorum seni cok iyi anliyorum zor ama hic kulak asmamayi dene
Yani bu durumda nefret etmen normal
Kuzenlerinde amma acımasızmış oevlatları
Baba olamamış tüm "babaları" Allah bildiği gibi yapsın
kuzenlerin şeytanın öz çocukları mıydı
Çok kötüler evet
Hayır
Normal
Haklisin kim olsa nefret eder
Anne de aynı benim için. Iğrenç kelimeler
senin sorunun tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?