Babamdan nefret etmekle haksizmiyim?

Arkadaslar nerden başlıcam bilemiyorum. babam küçüklükten beri bize yapmadığını bırakmadı memurdu. annemi bir kadınla uzun yıllar aldattı. birlikte olduğu kadına maddi olarak dünyaları yedirirken bize ekmek parası vermezdi. annem temizliğe gidiyordu, biz 2 kardeş okuyorduk. eve bir ekmek almaz yatmadan yatmaya gelirdi.. annemi cok dovdu sokaklarda kovaladı. annem öyle dayaklar yediki babam bir gün damdan asagi sarkıttı annemi zor kurtardılar ve daha sayamadığım bir ton olay. bir gün komşumuzda kız arkadasım ve komşunun oğluyla oturuyoruz diye benim saçımdan tutup bütün mahalle de esnafın önünde marifetmiş gbi dovmustu liseye gidiyordum o zaman ve o anı olsem unutamam. annemin temizlikten kazandığı eve yetmiyordu cok zorluklar yaşadık dolabımız bomboştu meyve nedir bilmedik. . kizkardesim bu olaylardan dolayı liseyi bitiremedi. ben ise univ iki kere kazanmama rağmen yollamadı. yollasa nasıl okuyacaktım paramız yoktu.. bir firmada çalısmaya basladim liseden sonra uzun yıllar orda kaldım babam geleceğimi mahvetti keşke kaçsaydım okusaydım diyorumda kimin yanına gidecektim. su an yasım 36 . annem babamı boşamadı hala cekiyoruz. adam öyle rahat ki oturduğu yerden kalkıp su almaz. dun böyle bir olay yaşandı ben balkonda otururken annem yemek hazırlıyordu bu adam da bana seslenmiş duymamışım. sonra yanıma geldi sürekli telefon ile oynuyorsun kimle konuşuyorsun diye masayı indirdi balkondaki komşular gördü ve rezil oldum. moralim cok bozuk hayatım bitmiş gbi hissediyorum bu yasa geldim hala bişe yapamadım o evde o adamı çekmekle meşgulüz. baska şehirde is buldum dovdu gidemezsin diye. . bu yaşıma kdr herşeyime karıştı. kiz arkadaşlarımla buluşurum olay olur arar taciz eder eve gel diye. disari çıkarım arkamdan takip eder belki beni biriyle yakalar dye. . eli sürekli vurmada adamla oturup konuşamazsın. keske yasadigim herşeyi buraya dökebilsem. babamdan nefret ediyorum ve dua ediyorum insallah bir an önce o evden bir şekilde kurtulurum
Babamdan nefret etmekle haksizmiyim?